Ms_issippi

Regisztráció: 2011-06-08 16:18:25

Hozzászólások száma: 2 701

Utolsó hozzászólás: 2021-12-02 20:44


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-19 21:44-ig (0 nap, 5 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A következő fizikai fenyegetésnél végleg tiltunk.
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2020-01-27 08:33-ig (61 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #31382 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
TROLL
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-06-18 09:07-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban, légy szíves.

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 20:44
:) tényleg, ez tegnapi poszt. Egy oldalnyit sem posztoltatok tegnap?
A címváltozás miatt gondoltam, hogy akár át is írhatta, de én már a címváltozás után olvastam, ma reggel. Talán már régebben olvashattam, hogy a listaállításba nem szól bele, az kavarhatott be. 
Megint mellényultam, mint ahogy a bádogemberrel. :) Nem csoda, mostanában elég unottan olvasom a cikkeket, többnyire csak a lead-ig jutok el.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 17:43
Szerintem az MZP átírta a facebook postját. Reggel amikor e!őször olvastam, szerintem még szerepelt benne, hogy a listaállításba nem szól bele. Ez ellentmondásban van azzal, hogy hetedik frakciót akar. Én kiszállok ebből, mert számomra zavaros. Akiknek üzent, azok bizonyára értik. :)
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 09:59
Ha abból indulok ki, hogy ez egy üzenet, amibe bele van foglalva, hogy "ti csak babráljátok az országos listát, abba nem szólok bele, én pedig alapítok egy önálló pártot", akkor arra a következtetésre jutok, hogy a listaállítás a kulcsszó. Összességében egyenlőre zavaros, de ez a bent is vagyok/kint is vagyok -összeférhetetlennek tűnik számomra.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 09:47
Ha nem mondod el, az újságírók fogják elvinni a show-t. :)
Mi lehet a magyarázat arra, hogy a választás elött meg akarja alapitani, ha nem az hogy már indulnának? 
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 08:49
Nem engedtek teret MZP-éknek az országos listán, itt a válaszlépés. Elég zavaros ügy. Ha el akarnak indulni a választáson, akkor ők nem altarnatíva, hanem ellenfelek lesznek. 71 körzetben el kell induljanak ahhoz, hogy listát állíthassanak. Nekem az az érzésem, hogy ez megint egy chicken-game. MZP egy kamikazé ( nem trójai :)). Pálinkásnak és embereinek zsarol ki  helyeket a listán.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 15:18
Megnéztem még egyszer a cikket...én félreértettem, azt hittem, hogy a mikulás mászkál az ereszcsatornán. 
Ja, a bádogember esetében, már bennem is felmerül a kérdés, hogy: ki ő? Besurranó, vagy maga szájerjózsef. 
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:58
nem is lejárt"lemez", hanem lerágott csont.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:52
Megnyugtatóbb lenne, ha B. valami értelmeseeb poszttal tudatná önnön létezését. Első pillanatban az jutott eszembe, hogy ez valami szakmai ártalom lehet, azért jut eszébe a mikulásról szájer v. a fidesz. De ez, ígyis-úgyis egy giccses faszság, egy év távlatából, már egy lejárt lemez. 
Igaza van Donáth Annának, el kellene már kezdeni az érdemi munkát, a zsákkrumli+eresz szlogeneket pedig el kellene ereszteni. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 11. 25. 08:40
Mintha Andika a szülei nyomdokába lépett volna, és hozzájuk hasonlóan terelgetné a kicsilányt a pályaválasztás útján. Csak nem azt mondja meg , hogy mi legyen, hanem azt, hogy mi ne.
Tiszta bulvár. Siker könyv lesz, ha másért nem azért, mert Lőrinc, megvetet belőle 100000 példányt valamelyik hulladék hasznosító cégével. Ja és a MNB is vesz kétezret.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 11. 25. 08:22
Két lista esetén, a körzetekben lett volna sokkal nehezebb a jelöltállítás. Méginkább alkuban dőltek volna el a helyek, így alig mardt volna jelentősége az előválasztásnak. 
Ráadásul, ha a abból indulunk ki, hogy a fidesznek így a jobb, akkor még ma is  számíthatnánk egy újjabb Völner féle javaslatra. Lásd, bedobtak egy frakció- alakítási módosítót.
És, hogy ebben a helyzetben mit gondolok a kutyákról? Elvannak. Majd ha elegük lesz, kimennek a barikádokra. Ja nem, disszidálnak.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 11. 17. 23:45
Az ügyes húzás lenne,  hogy a feketepiacon megveszi, majd többé eladja.:) Akkor a városháza eladást is rábízhatjuk. Mondjuk eladja Smith Máriának, majd visszabérlik. Mint ahogy a  Magyar Posta az épületeit. Bizonyára előnyös.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 11. 17. 22:11
Szerintem  inkább azt mondta, hogy nem akarja eladni, de legyen. Hazudott megint, és nem tud angolul se, meg sapka is van rajta. De miért merült fel a kérdés? Neked ott vidéken tudnod kellene róla, ha elakar adni valamit? 
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 11. 17. 20:36
Ok! Akkor most térjünk vissza oda, hogy elmagyarázod, miért is nem adhatja el K. az épületet. Vagy mi a problémád? Olcsón akarta eladni? A vejének akarta eladni? Offshor cégnek akarta eladni? Titokban akarta eladni?
Richter topik 2021. 11. 17. 19:33
Lesz idén srv? 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 11. 17. 09:37

Ez jó, vártunk rá, hogy valami geciséget még kitaláljanak. Ha a választási szabályokon nem lehet már változtatni, nyúljunk bele máshogyan. 
Az ellenzéki összefogásban nincs olyan vezérszereplő, aki átnyúlhat a képviselőjelöltek feje felett, azért hogy egyeseket helyzetbe hozzon, míg másokkal lenyelesse a békát. Szemben a fidesszel, lásd alelnök választás. Ezzel akár adódik egy új lehetőségük a finomrahangoláshoz. De szerintem sem a határokon belüli tömeges mozgatásra  találták ki.
Viszont az ellenzék, szerintem, itt nem tud labdába rúgni. Hacsak,  a kampányban azt nem mondják, hogy Budapestiek: irány a nyaralo! Akkor a Balaton-partot is be lehet húzni.:) De ez, eddíg is lehetséges volt.
Mi van akkor, hogyha másra találták ki az új jogszabályt? Mondjuk, első blikre cégtemetőknek. Nem tudom hogy működik ez az iparág.:)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 11. 14. 12:17
Kis magyar abszurd: Palkovics, veszteséges kutak üzemeltetésére keres önként jelentkezőket. 
Ha nem Palkovicsról lenne szó, azt mondanám hogy ostoba fenyegetés, nem lesz jelentkező. De Palkovics elég gátlástalan NER végrehajtó, bábáskodásával könnyen lehet végleges az ideiglenesből. Autópálya melletti kutakatból érdemes lehet csemegézni,  a NERt-társ Hernády pedig majd szerződést bont a megbízhatalan üzemeltetővel.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 11. 12. 08:26
Kétségtelen, messzire ment ISTVÁN.
Ha a másodlagos nemi jelleg levágásával fenyegetett volna (a bajúsz), akkor nem lenne ebből ekkora felbojdulás. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 11. 12. 08:18
Már bocs, de a rendőrségnek rabosítania kellett volna ISTVÁNt. Attól hogy elvették a laptopját, még egy kombináltfogóval elindulhat herélni. Jó ez elég szakszerűtlen, de laptoppal sem tudna precizebben.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 11. 12. 08:01
Na ezért jó, hogy titkosszolgálati eszközökkel megfigyelnek bennünket.
Milyen lenne már, hogy ha nem találnák a zaklatót, akkor tizedelést kellene végrehajtani az ISTVÁNOK között. Vagy  egyszerűen ráfognák egy ártatlan állatorvosra. :)
Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted 2021. 11. 11. 17:49
 -5 fokban, pólóban?
Ne csinálj ilyet, mert többieknek hozzáfagy a keze.

friss hírek További hírek