Ms_issippi

Regisztráció: 2011-06-08 16:18:25

Hozzászólások száma: 2 038

Utolsó hozzászólás: 2020-08-11 10:55


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 2
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-19 21:44-ig (0 nap, 5 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A következő fizikai fenyegetésnél végleg tiltunk.
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2020-01-27 08:33-ig (61 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #31382 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
TROLL
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-06-18 09:07-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban, légy szíves.

utolsó 20 hozzászólás

Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? ma, 10:55
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? hétfő, 18:14
Az mennyire életszerűtlen már, hogy öntudatos nemzetiségiek regisztrálnak  a névjegyzékbe nemzetiségiként és amikor eléjük tolják a pártlistás szavazólapot akkor egy szavuk sincs ellene, mind kitölti és bedobja.
Szerintem vagy elöre beszervezték őket v. utólag mahináltak a uavazólapokkal.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 15:00
Nem kussolni fognak, hanem o1g egyszerűen nem irja majd  alá a közös nyilatkozatot.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 08:41
....az utódjával.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 08:39
Neem, ezt a Gazdasági Versenyhivatal nem fogja hagyni.
Ilyen piti jogértelmezési vitában biztosan szót tud érteni a Közbeszerzési Döntőbizottság volt(a GVH jelenlegi) elnöke Rigó Csaba  utódjával.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 08. 02. 10:49
A Nerrel kompromisszumot kötni nem lehet,  mindig a másik oldalnak kell hátrább lépnie, ez százszor bebizonyosodott már.  A Bodolai garanciái szart sem érnek, ne hivatkozzon baráti igéretekre, hanem foglalja írásba ( az eddig nyújtott garanciát épp most szegte meg Dull menesztésével), bezzeg ahhoz nagyon ért, hogy a saját garanciáit lepapírozza. Ha orbán baratságára hivatkozna még az sem érne  semmit, lásd Simicska.
Másrészt, hogy kinek is kellene engedni. A szerkesztőség képviseli a Know--  how-t, a Bodolai a doménnevet.  Normál piaci helyzetben a szerkesztőség könnyeden újraindul ( a szakterületemen egy ilyet én végigcsináltam és szinte minden munkát elvittünk). Szóval a Bodolai rizikózott, a tagság megkapta a kellő hírverést az újrázáshoz, az index domén teljesen kiürülhet, marad egy pénzmosoda. 
És miből kéne engedjenek az anxagilag nehéz helyzetbe kerülő szerkesztőség ujságírói? A fizetésükből v. a szerkesztői szabadságukból? Ok.  Nem merült fel egyik sem, de ismerjük már a Nert.
Kezdek belefáradni a storyba, bebetonozódtak az álláspontok és csak ismételgetjük magunkat - ezennel én kiszállok
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 30. 17:54
Ezeknek az ujságíróknak az index csak egy munkahely, nem várható el ,  hogy rendszerszinten  magukra vállalják a felelősséget. Az a Bodolaié. 
Azért is léptek egyszerre, mert külön-külön az érdekérvényesítő képességük nulla.  Bodolainak kellett volna észnél lenni és engedni v. átadni a helyét.
Én az Inda helyében Bodolait meneszteném. 
Meghallgattam , hát szerintem Bodolai össze-vissza maszatol, sok kérdésre mellébeszélt. A feladatkörök összemosódnak a z index és intézményinél, ő rúg  ki de nem ő vesz fel, nem tud a pénzügyekről, nem tudja hogy van e toborzás.... én már nagyon unom az egészet. 
Nem voltam index olvasó, majd lesz valahogy . Remélem orbánnak sokba fog ez még kerülni, mi meg vagy lassan megfőlünk v. kiugrunk végre a fazékból.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 29. 08:17
Ja, még valami eszembe jutott. Az hogy a  Bodolait nem igazán lehet visszahívni az alapítványból  úgy körül van  bástyázva, az olyan bájos. És kétélű fegyver.
Nem lehet cserélgetni mint a vezérigazgatókat ( kiváncsi lennék miért mondtak fel sorban), de a tulaj sem tudja kiiktatni,  pl.  abban a helyzetben amikor szembekerül a teljes szerkesztőséggel.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 28. 21:45
Valahogy mindig Bodolaizásba fordult a  műsor, Rényi ilyenkor igyekezett kiemelni , hogy a Bodolai-Dull aspektuson át kéne lépni mert csak bábuk a történetben. és NERezett egyet. 
Meghallgatom én is újra,  mert  nehezen tudtam azonosítani a hangjuk alapján a Bodokit és a Rényit.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 28. 14:33
Jó műsor volt.
Azt vártam, Bodoky valami észérvet fel tud hozni Bodolai védelmében, de csak erőlködött. Nem olyannak ismerem; okosabb annál hogy...;ha eddig el tudott lavírozni, akkor miért ne tudna továbbra is..- és ezeket ismételgette.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 28. 14:21
"Percek alatt összedobhatnának ennyit."
Csöbörből, vödörbe. Függetlenséget akarnak, nem?
A nagy hegemon úgysem fogja hagyni talpra állni őket.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 26. 22:46
Most vagy az van hogy az  index  az origo paródiája vagy éppen a kinyírása folyik. 
De ha most véletlenül megjelenne  az origón az index kinyirásáról  egy  cáfoló cikk Vaszilyvel, akkor viszont az idő-tér continiumban van valami zavar.:))
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 26. 10:00
Hm. Bodolai GG Bodoky . A rutinos névváltoztatók.
Most már érthető miért rettent meg a szerkesztőség miért rakta ki a függetlenségi barométert.
Bodolai külső tanácsadója GG volt, ő adta az ötletet a kiszervezéses átalakításra. Nem csoda ha a szerkesztőségnek deja vu érzése támadt.
Mégegyszer emelem kalapom a szerkesztőség elött, példa értékű.
Remeelem a tantestületeknél is látunk majd hasonlot, amikor a kartársak nem fogadják el az Emi által  fejük fölé helyezett igazgatót.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 26. 09:40
Hm. Mostrá
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 26. 09:40
Hm. Mostrá
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 25. 18:06
Megpróbálnak összehozni egy a szempontjukból elfogadható lehetséges  forgatókönyvet.
Volt már szolidaritásból mondtak fel, semmi közünk hozzá, most már ott tartunk, hogy ki vannak nyomtatva az új munkaszerződések. Most DK van, Soros még nem volt. 
Hajlok rá , hogy  elhiggyem hogy Bodolai jószándékkal indult neki,   csak nem jól kummunikálta terveit, nem tudta lenyugtatni a társaságot, azok után, hogy kirakták a barométert.  Akkor is letámadta a szerkesztőség, de ő rosszúl mérte fel a helyzetet azt hitte megoldja. Akkor kellett volna neki is kiszálni, mint a vezérigazgatóknak.  Most mit mondhatnék, szétcseszte a szerkesztőséget akarata ellenére vagy hogy felgyorsította a folyamatokat?
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 25. 17:20
Nem ártott volna egy-egy  Nyakó-Dull, Dobrev-Dull kép a hitelesség érdekében, hasonlóan ahhoz ahogy egy másik portál  feltett egy  Vaszily-Smith képet a mondandója mellé.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 07. 25. 16:38
"saját belátásuk szerint készítenek műsort" igen ez sokszor elhangzik és szerintem nincs is ezzel baj. Már csak az a kérdés, hogy tényleg cenzúra (tabu) miatt hiányoznak-e  az általad  hiányolt tartalmak vagy csak nincs olyan szerkesztő akinek az az érdeklődési köre lenne és foglalkozna a témával.
Amúgy a  műsorkalauzt átnézve nekem elég színesnek tűnik a paletta.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 07. 25. 14:58
Mostanában több delelotti betelefonáló panaszkodott a chat moderálásra. Arra hogy  ki lettek tiltva és nem tudnak regelni az új moderálási rendszerbe. Nem tudom mi zajlik ott, nem chatelek. 
De hogy a studióban diktatórikus modszerek uralkodnának  ezt én a kedvenc musoraimban nem érzékelem. Néha elhessegetik a betelefonálót, azzal hogy " köszönjük hallgató, ezt ne' de ez ritka. pl. a mult héten egy covid-szkeptikust a Czabánék .
Sokkal inkább hagyják végigmondani és komment nélkül  elköszönnek.
Bizonyára más musorokat hallgatunk van 250  műsorkészitő. A Szőkét akkor hallottam utoljára  amikor még Dörögdről sugárzott csütörtökönként.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek? 2020. 07. 25. 11:39
Jogos, beláttam.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek