Topiknyitó: Törölt felhasználó 2017. 10. 22. 08:59

Tudomány és Csillagászat  

http://index.hu/tudomany/2017/10/16/gravitacios_hullam_neutroncsillagok_ligo_tobbcsatornas_csillagaszat_kozmologia/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 15:23
Előzmény: #2234  Törölt felhasználó
Pontosan, ezt jól látod. Ami nincs azzal nem lehet kapcsolat, ha van, akkor a te készülékedben van a hiba.
Az nem személyes kapcsolat, ha magadban folytatsz gondolatban beszèlgetéseket. Erre vannak jó gyógyszerek és a hangok megszünnek.
Én annak ellenére segítem a gyerekeket, hogy egy vallasos ember vezeti a szervezetüket.
Kinek mi a fontos, magában diskurálgatni nem létezőkkel és erre mèg büszkének is lenni, vagy a hülyék ellenére segíteni azokon, akiket kidobtak a szüleik és nincs más esélyük. 
Ebben a tekintetben szabad választás van. :))))))
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 14:27
Előzmény: #2238  PusztaPutyin
Voltak és vannak is ott keresztények,és más vallásúak is ,de vannak korlátok,védik a zsidó vallást.
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 01. 21. 14:17
Előzmény: #2237  Törölt felhasználó
Vannak keresztények Izraelben, templomaik is vannak.
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 14:09
Előzmény: #2236  PusztaPutyin
Az iszlám nem tagadja Jézust,prófétának tartja,mint írtam egyik vallás sem tökéletes,de ahol Jézust nem tagadják azt igaznak tartom,a zsidóság az kakukk tojás,mert ők hamis prófétának tartják és várják a Messiást,egyfajta tudathasadásos állapotban vannak,egyébként Izraelben sem lehet a kereszténységet terjeszteni.
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 01. 21. 14:01
Előzmény: #2204  Törölt felhasználó
Ez egy nagyon érdekes kérdés. Hogy azokkal a vallásokkal nincs gondod ahol nem tagadják meg Jézust. Mi van az iszlámhívőkkel? Ők mégiscsak többen vannak mint a keresztények, ráadásul a keresztény isten és az iszlám isten egyaránt kizárólagosnak tekinti saját magát, a konkurenciát mindkettő kizárja és szankcionálja azokat akiknek ezzel problémájuk van. Szóval ha nincs gondod azokkal akik nem tagadják meg Jézust akkor valószínűleg VAN gondod azokkal akik meg igen. Ilyen az összes, a Jézust NEM megtagadóknál nagyobb létszámú mohamedán. Vagyis egy olyan kisebbséghez tartozol akiknek gondja van a többséggel. Nem gondolod hogy Jézus nem erre gondolt mint helyes magatartásra amikor lefektette az alapelveit?
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 01. 21. 13:54
Előzmény: #2225  sasa44

van egy valag tájszólás a kereszténységen belül, nálunk elterjedt a református, de van a világon egy egész csilliárd ortodox, baptista, meg amit csak akarsz

Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 13:46
Előzmény: #2232  Törölt felhasználó
Ezek szerint úgy tűnik ,hogy számodra minden ember aki hisz Istenben és van vele személyes kapcsolata az pszichiátriai eset,igaz Te aki egy olyan szervezetnek utalsz 18 éve havi rendszerességgel adományt  amelyet egy ilyen szerinted pszichiátriai beteg hozott létre és vezet az meg teljesen normális :)
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 01. 21. 13:39
Előzmény: #2228  offshort
Az életben nem tudom hogy van-e olyan kérdés amire a SP-ban ne lenne érvényes válasz. Hihetetlen alapos és gazdag anyag, kulturális kincs, trágárság ide vagy oda.
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 13:16
Előzmény: #2226  Törölt felhasználó
“Személyes kapcsolat istennel”
Na ez az igazi pszichiátriai eset! 
A láthatatlan barát... :)))))))))
Jajjjajjjjajjjj, van itt baj! ;)
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 13:16
Előzmény: #2226  Törölt felhasználó
“Személyes kapcsolat istennel”
Na ez az igazi pszichiátriai eset! 
A láthatatlan barát... :)))))))))
Jajjjajjjjajjjj, van itt baj! ;)
offshort
offshort 2021. 01. 21. 13:15
Előzmény: #2229  offshort
sajna még mindig szar ez a PF motor,
nem veszi normálisan a linket
offshort
offshort 2021. 01. 21. 13:13
Előzmény: #2228  offshort
 https://coub.com/view/yv7km
offshort
offshort 2021. 01. 21. 13:12
Előzmény: #2123  Törölt felhasználó
https://coub.com/view/yv7km ;
------------------------------------------ 
viccesek ezek a videok,
a southparkoson valószínű más ok miatt nevettél, mint én! 
viszont az evoluciótagadóknak bemutat egy friss felfedezést,
----------------------------------------------
"kimászott és jól seggbeqrt egy mókust"  
---------------------------------------------- 
tehát a mókus ezen furcsa párzási szokással szaporodik! :) 
amúgy a sorozatot nem néztem soha, 
feleslegesen túl sok benne a trágárkodás, unalmas! 
badsector1
badsector1 2021. 01. 21. 12:42
Előzmény: #2218  Törölt felhasználó
"csak provokálsz ,trollkodsz szokásod szerint,"

az ellentmondásaid miatt ne engem hibáztass!
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 11:58
Előzmény: #2225  sasa44
Egyikhez sem tartozom,mint már mondtam,nem vagyok vallásos,nem igazán sikerült ezt eddig megértenetek,igaz mindig is ezt írtam,A kereszténységen belül a református egyház teológiai rendszerét tartom viszonylag jónak,de nem vagyok református,nem tudjátok különválasztani a hívőséget ami,egy személyes kapcsolatot jelent Istennel,attól,hogy valaki vallásos és hívő is egyben,vagyis van egy kötött világnézeti rendszer amin belül megéli a hitét,és ez a világnézeti rendszer egy vallás.Nekem nincs szükségem egy adott vallásra, a vallások többségét ismerem ahol elfogadják Jézus tanait azokat igaznak mondom mindet.Nekem is mint mindenkinek van világnézetem de az folyamatosan változik az alapján ahogy a tudásom változik.Vallásos azért nem vagyok mert a vallások dogmák alapján működnek zárt világnézetben így nem fejlődőképesek,"senki sem lehet próféta saját hazájában"ezért  szakadnak a vallások annyi fele olyan sok ágra.
sasa44 2021. 01. 21. 10:41
Előzmény: #2214  Törölt felhasználó
"Nem vagyok katolikus ". Kíváncsivá tettél. Elárulnád nekünk /már persze, ha nem szégyenled/, hogy a kereszténység mely ágához, vagy szektához, vagy gyülekezethez tartozol?
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 09:45
Előzmény: #2223  Törölt felhasználó
Tévedsz pont a vallásos szervezetek azok amelyek elkezdték az adakozást a rászorulóknak,és a hívők adományaiból tették ezt elsősorban
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 09:41
Előzmény: #2221  Törölt felhasználó
Na ezt fejtsd meg te főhívő. :)
Az egyházat magas ívből le....om. 
Böjte Csaba vallását, hitét hasonlóan.
Nekem a gyerekek léte a fontos, mindenféle vallásos, hitbéli hülyeség nélkül.
A gyerekek szüksége miatt én félre tudom tenni a körítő maszlagot, ellentétben veletek és az ájtatoskodó fajtátokkal szemben. Aki éhezik, annak adjanak enni. Nem ezt papoljátok? Jaa, csak nem cselekszitek...
Ezek szerint már definiálni is tudom magam:
Én magam vagyok a megbocsátás, tehát akkor ki is vagyok én? Mondd ki kérlek. :))))))))))))))
És látám, hogy ez jó.......... :)))))))))))))))))))))))))))))))
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 09:36
Előzmény: #2221  Törölt felhasználó
Az,hogy 18 éve támogatsz egy olyan szervezetet ami a Te megítélésed szerint agy beteg vallási fanatikus vezet,ez tényleg érdekes,szerintem a pszichológusra nem nekem van szükségem :)Félre értés ne essék,valóban dicséretes Böjte Csaba szervezetélt támogatni.
Törölt felhasználó 2021. 01. 21. 09:31
Előzmény: #2220  Törölt felhasználó
Bőjte Csaba,Keresztény és katolikus .Mondjuk ennek fényében,érdekes,hogy a kereszténységet és a katolikus egyházat támadod :)

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek