Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
A fopolgarmester tanacsadoja az airbnb szabalyozasrol és a lakaskiadasrol. Eleg elszantnak tunik. "a tervezett korlátozásnak a potenciális haszonélvezői, azaz akik számára a törvény értelmében megfizethetőbbé és elérhetőbbé válhatnak az albérletek, jóval többen vannak, mint a potenciális kárvallottak, azaz azok, akik jelenleg turisztikai célra adják ki a lakásaikat, de e kisebb csoport jobban szervezett és hangosabb tud lenni" https://444.hu/2020/09/16/a-jarvany-is-megmutatta-miert-kell-korlatozni-az-airbnb-zest-budapesten
Ahogy nézem, Bp-en év végére lehet 20e kiadó, 45e eladó ingatlan. Ez a 2019Q4-es 4500 adás-vétel tükrében továbbra is elég erős kínálatnak tűnik... Jövő tavasszal már az eladók is fogják vakarni a fejüket...
A melypont meg odebb van. Ilyen kiadasi arak melle joval alacsonyabb eladasi arak tartoznanak. Lassan jonnek mar le az arak, de az eladok nehezen fogadjak el, hogy nem er annyit a lakasuk.
Ezt írtam én is ncseed-nek, mire elmúlik a mohóság és már sokan ténylegesen eladnának, már késő lesz. Féláron se lesz jelentkező, majd próbálkozhatnak 4 év múlva.
Nem biztos, hogy olyan messze a mélypont! Nagy számmal emelkedik szinte naponta a kiadandó üres lakás minden kerületben, pedig most van a csúcs időszak, amikor a legtöbben vesznek ki lakást. Kevés a vadász, sok a fóka!
Nesze neked ncsed!! Kalmár kantinban az ingatlanosok már írjak hogy elerkezett a mélypont!!! Az alle mellett lakás 85e Ft ért nem kell senkinek. Én megmondtam előre. Annyiba tévedés van hogy messze még a mélypont!!!! :))
Igen ott furcsa szagok voltak és minden siralmas allapotban volt meg a Duna is. Egy amolyan köztes zaklatott kornyek a Hév visításával az autóúttal a Mozaik utcával. Hát nem egy derüs hely !
akkor a bejárásra tudsz támaszkodni, hogy a környék megfizethető-e ***** családok által. persze ott is vannak svindlerek, akik jól élnek, szóval teljesen kizárni nem lehet
szomszédokra újépítésű miatt nem nagyon tudok infot szerezni (gdpr :D ), kb a salest kérdeztem, hogy mennyi a befektető/külföldiek aránya, de ez kb lutri, hogy milyen lesz a lakóközösség...
Sziasztok! Ti milyen szempontot vennétek figyelembe új lakás vásárlásakor? Tanácsot kérnék tőletek, hátha valami elkerülte a figyelmemet, újépítésüt vennék: - Tartottam helyszínbejárást különböző időpontokban, hogy megnézzem mennyire élhető a környék - A megépülő lakásban is jártam, hogy megnézni a kilátást, milyen lesz a lakás - ikea berendező programjában az alaprajz alapján berendeztem a szobákat, hogy lássam, az adott méreten milyen butorok jöhetnek szóba - a műszaki leírást mérnök ismerősömnek megmutattam, aki szakmabeli, hogy ne legyen gubanc. - a kivitelező megbízhatóságának utánajártam.... Kihagytam valamit? Mire érdemes még figyelni?
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik