Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A nagy összeomlás vízió úgy látom kezd úrrá lenni egyeseken. Csak nnyira szar a gazdaság, hogy s BUX is sorra döntögette idén a csúcsokat. Kíváncsi leszek, ha év végéig lesz majd rali azt mivel magyarázzák (megjavult a gazdaság)?
javítás: nem jelenti azt, hogy emelkedni is fog.... tojás, leesik, ott marad évekig semmi. Ezt már kiveséztük, a magyar gazdaság kilátásai nagyon rosszak, és még nem vagyunk a legrosszabban, az valamikor választáskor esz.
a magyar piacon most nem olyan van, hogy jó meg rossz, hanem rossz és kevésbé rossz...és attól tartok, ez hosszabb távon is így lesz.Lesz egy pont, ahol már nem fog esni - MOL-, de az nem jelenti azt, hogy emelkedni sem fog. Richter legalább minuszba ne zárjon. még van bő 1 óra, de nem reagál igazán jól.
Amit temetőnek látsz, az egy iparág, aminek kenyér kell. Jó vastag. Jó, persze nekik - többnyire - csak a focipályák megépítése volt az üzlet, tartsa fenn őket az, aki akarja.
Én soha nem gondoltam, hogy a foci business OV ötlete lett volna. Azt tudom, hogy szereti a focit, és szívesen használja a politikában populista célokra is. Meg persze a stadionépítések a kedvenc vállalkozói haveri/családi körnek is tuti buli volt. De nem üzletember, az ötlet szerintem nem tőle származik. Csányi nekem sokkal gyanúsabb!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.