Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nem csinálták meg a trükköt, hogy az ellenállások felett nyit...hát nem tudom, ilyen gyenge forgalommal hogyan fogjuk leküzdeni a 8500-8600 zónát, de reménykedek továbbra is a 2021-es 88xx kötésben még...
Ha az "országkockázat talán javul" és a MNB a helyén van, akkor forint is erősödni fog. Bizonyos szempontból (politikai) a választásokig van stabilitás (Orbán kiszámítható) és minél közelebb van a választás a "bizonytalanság" is nőni fog. Most max negyedéves terveket érdemes csinálni, a választások után meg újra tervezni a 2022-t a magyar részvénypiacon. Ha EUR-os nagyobb befektető lennék gyenge HUF-on vennék, szóval én arra számítok hogy karácsonyig még lesz nagyobb meglepetés "felfelé" a magyar részvénypiacon, (a forint erősödésén fogjuk látni). Most tényleg csak a háziasszonyok kereskednek a konyhapénzzel a BUX-on...És is csak a bónuszomat forgatom meg egy kicsit. Legalább azt se költöm el karácsonyi hülyeségekre. ;)
Az országkockázat talán javul.
- Javulhat a pénzügyi stabilitás és a befektetők megítélése is változhat Magyarországról
Egyes beruházásokat később valósít meg a kormány,
ezzel jelentősen, összesen 350 milliárd forinttal növeli Magyarország
idei évi pénzügyi tartalékait az államadósság csökkentése mellett -
derül ki a Pénzügyminisztérium közleményéből. https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/penzugyminiszterium-befektetes-magyarorszag.741902.html
szerencsére szuper alacsony a forgalom. A kötéslista alapján 1k halacskák most a "nagy" halak... Mindenki a sokkal nagyobb halakra vár. Most 1000 darabbal lehet +50 forintosával lehet irányítani a piacot. Arra számotok hogy kicsik is (mint én) szintén kivárnak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.