Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
még meg kell emészteni. meg amúgy is amcsi story, lehet, majd őket jobban érdekli. A magyar alapkezelők a makro adatok miatt nagyon óvatosak, - bár nagyobb része szerintem napi 10 percnél többet nem gondolkodik, excel, beírja a pénzt, az szétdobja mit kell venni, azt helló-.
Én is inkább ülök rajta... Ha tegnap volt a nap decemberi vétele (amit remélek), akkor nem 1-2% szeretnék keresni hanem minimum 4-5% még decemberben... Most jön az a "türelem" játék hogy nem szabad korán realizálni... Ha jól spekuláltam (gyenge forint) akkor van ebben a papírban még tartalék...
úgy látom ma reggel nincs nagy forgalom. Akik tegnap jól bevásároltak 100 alattiak mozgatják most... 4.7k vevőket kéne feljebb csalogatni... (egy pár eladást kivenni és akkor jönne feljebb 8600-ig (ott van 2,5k)
én reménykedem abban, hogy azért van ez a mostani lecsorgás a jó nyitó után, hogy eldobassák a tegnapi vevőkkel....Nagyon meglepne, ha fél napos fel lett volna ez az egész csak...
kellett ez a hír, mint egy falat kenyér! Ebből később majd újabb hírek lesznek, ahogy a vizsgálatok haladnak, jönnek az engedélyek, megindul a gyártás, stb. 8630 felett kell zárni, hogy visszamásszon az alakzatba, amiből jó eséllyel január közepétől tör ki. Vagy ma, bár a kezdés alapján azért nem eszik olyan forrón. Tegnap a minimumról sokat ment, mindenki azon gondolkodik, hogy akkor már megvolt a rali vagy majd most jön. B verzió: ezt is eladásra használják páran. Mindenesetre pozitív, én nem tudtam róla, és TA támaszon veszek is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.