Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hofinak az a poénja megvan, hogy 14 malacnak kellett volna születnie a tervgazdálkodás szerint, de csak 10 született, s mire eljutott a legfelső szintre a "papír", addigra már 14 volt rajta... Szerintem pont ez a 4 beteg pont azt a 4 malacot neveli, egy helyen lesznek.
Bocs -bubu-, de olvastad az elemző nevét? "Elemző: Babics Egon" szóval olyan nagy jelentőssége nincs ... . Én már rengetegszer befürödtem az elemzéseivel.
Az
EMA várhatóan ma délután egy órakor teszi közzé az Richter Esmya
készítményével kapcsolatos ajánlásait. A PRAC már május 18-án tette közzé
ajánlásait, melyeket az európai gyógyszerfelügyelet ugyan felhasznál, de
azok nem kötelező érvényűek, így a két közlemény között akár jelentősebb
eltérés is mutatkozhat.
A Richter
részvényeiről lekerül az osztalékszelvény, így a mai kereskedésben már a 68
forintos szelvény nélkül forognak a papírok.
Nem néztem utána, sak egy hírt kaptam el a rádió an. MSCi átsúlyozás az oka. Igaz lehet, mert minden blue nagy forgalommal zárt. . Az osztalék idejéről is csak most olvastam tőletek. Meglepődtem volna a holnapi nyitón
Nem néztem utána, sak egy hírt kaptam el a rádió an. MSCi átsúlyozás az oka. Igaz lehet, mert minden blue nagy forgalommal zárt. . Az osztalék idejéről is csak most olvastam tőletek. Meglepődtem volna a holnapi nyitón
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.