Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nézd bárki le írhatja a saját gondolatát, de azért napokon keresztül lehetetlen dolgokat ne állítson!Volt amikor írta a 3500, most a 4700 írta, ami nem valószínű és az én véleményen szerint nem fog a közelébe menni.Ha most egy kis részvényes véletlen el olvassa egyből parázni fog , hogy ne is kereskedjen, amikor lehet hogy pont jó poziban tudna vásárolni....falsokat akárki tud írni, a nagy semmire....és tudod unalmas mindig ilyeneket olvasni...és a másik mindig akkor szól nagyokat amikor már lezajlott a kereskedés , és végén bejelenti hogy eladta, vagy megvette, full haszonnal :)) de aki aktív fórum olvasó az már ismeri !!
Igen egyszer ezt már megbeszéltük és akkor tartottam magát az úr egy pár napig , de visszatért és a negativ hozzáállásával , megjegyzéseivel még ront a jelenlegi helyzetünkön.
Gyula meg kímélnél ezektől a 4700-as beírásoktól mindenkit??? Így is romokban hever a bét, nem kell, hogy te is itt írd a zagyvaságokat!!! Kereskedj ha lehet , csendben!! Mert ugye bár,,,te mindenhol a csúcson szállsz ki!! Amit kétlek....szép napot.....
Igen , mindenki kombinal., mint a sakkozok. . Kivancssagbol Megneztem: maszekban a harom fo majparameter vizsg. 600 huf..!! Minden neggyedik nonek van joindulatu miomaja..."webbeteg.hu" szerint.😒!!!!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.