Nekem is meglepetés, nem kicsit lett jó. Én valamivel terv alattira számítottam, ehelyett simán felülmúlták. Áorilis eddig felemás, az elején nagyon meleg volt, szóval ott volt kiesés, de a második fele előrejelzések szerint nagyjából a Pannergynek ideális hőtartományban lesz, szóval ott behozhatja nagyjából.
Egyik lehetséges válasz a kérdésedre az lehet, hogy azért, mert minél olcsóbban szeretnének saját részvényt vásárolni. (És ha nyomon követed a topikot, akkor ezzel a törekvésükkel sok forumozó kisbefektető is egyetért.) Ha az eddig elért eredményeikkel lobbiznának, hallatnák hangjukat, azzal lehet felkeltenék a cég iránt a figyelmet, az érdeklődést és talán a részvény iránt is megnőne a kereslet, emelkedne az ár. - Na, pont ezt nem akarják!
"A dehir.hu februári beszámolója szerint
a BMW gyárának otthont adó ipari övezetben geotermikus kutatófúrásokat
fognak végezni. A kutatást végző cég jelenleg is egyeztetéseket folytat a
100 hektáros beszállítói ipari park betelepülő szereplőivel a
kitermelendő hőenergia helyben történő hasznosításáról."
Ezt vajon miért nem a pannergy csinálja, mint idehaza a legnagyobb és legtapasztaltabb cég? Én a közgyúlésre lehet nem fogok tudni menni az új helyszín miatt, de erről meg kellene kérdezni a vezetőséget.
A jól megszokott régi forgatókönyv szerint zajlik továbbra is a történet. Évente 2 ( jó esetben 3) alkalommal felhúzzák, aztán rövid időn belül vissza csorog. Itt nem lehet lemaradni semmiről, meg aki benne ül az is el tudja adni, csak ki kell várnia azt az évi 2 alkalmat.
PANNERGY