Úgy tudom, hogy nem olyan egyszerű végleg bevonni a részvényeket a kereskedésből. Jogilag meglehetősen szabályozott. Szerinted van érdeke a cégnek is ezt végigvinni? Vagy elég ha srv útján nő a részesedése?
Lehet srv is, de osztaléknak is örülnék, mert jelzés értékű lenne a cég részéről. Ha jól emlékszem pont a beruházások ktg-e állt az akkor elfogadhatónak tűnő döntés mögött, hogy idén nem fizet osztalékot. Mivel beruházás nincs annyi, így legyen osztalék. Ez így transzparens szerintem.
Teljesen egyet értek! Ok, hogy nincs beruházás, de akkor kezdjenek valamit azzal a sok pénzzel, amiből nekem, nekünk kisbefektetőknek van hasznunk. Várom a nagy bejelentés!
Sziasztok! Én azon tűnődöm, hogy ha csak a miskolci 3. kút lesz mint projekt, akkor simán tudnak venni megint vagy 1,5 milliárdért srvt, ha és amennyiben bevonnak minimum egymillió darabot. Vagy durrantanak egy jó kis osztalékot 😍 hajrá Erzsike!
Szerintem nem csinálnának rossz üzletet. Sőt, ha van tőkéjük és tudnák finanszírozni a növekedést és itthon megváltozna ez a vészhelyzeti és rezsicsökkentési politika, akkor nagy nyereséget tudnának elérni úgy, hogy minden magyar állampolgár az eddiginél jobban járna.
Szépen feltünés nélkül emelkedünk,lassan elfogynak az eladók,ém is kivettem az 1360-as megbizásom,sztem jövö héten begyorsulunk,meglesz a sokéves Rekord
PANNERGY