Ha már átalakultunk általános tőzsdei fórummá, magam részéről csökkentem a részvény kitettséget lassan. Portfolióm 30% részvény 30% bef részvényalap. Felmenet lassú, le gyors. Picit csökkentek, decemberre fele lesz.
Jó reggel! Látatlanban azt mondom, hogy várjuk az idei H1 jelentést, mert tavaly extrém év volt az energiaárak tekintetében, ami alapvető driver az Alteo eredményében.
OFF! - Bocs! Sziasztok! Tudom sokan nem osztjátok a Pannyval kapcsolatos véleményem, meg nem vagyok mindenki számára szimpatikus a topikban. Épp ezért gyanakodhattak némelyek arra, hogy az utóbbi időben megjelent negatív jelzések hozzám kötődnek. Ezúton közlöm, nem én vagyok az aki arctalanul véleményez. Ki voltam tiltva két hétig, mert az egyik MOL topikban egy frontember illetőt emlékeztettem arra, hogy teljesen más dolgokat állított a MOL részvény árának jövőbeni alakulásáról. Konkrétan azt írtam neki, hogy "fehér ember nem felejt". Ez egy indián mondás, én annak szinonímájaként használtam, hogy az internet nem felejt - vagyis visszakereshetőek azok a bejegyzések amiket osztalék fizetése előtt beírt. A moderátor ezt - gondolom az illető megkeresésére - fenyegetésként értelmezte és kitiltottak 2 hétre utolsó figyelmeztetéssel. Legközelebb örökre! Leszögezem, hogy az erőszak minden formája tőlem a legtávolabb áll és soha senkit nem bántanék!
Kedves Signal! Alteo-ra nem néznél rá, hogy szerinted mennyit érhet az rv? az üzleti év teljes
átfogó eredménye (2022) 9 606 105 ezer Ft, rv szám: 19,9 millió db. Én 4800 huf-ra számolom.
PANNERGY