Már csak az a kérdés, hogy csak a lakossági, vagy távhő cégek felé az átadási ár is. MOst úgy okoskodhatnak, hogy a panny tudja tartósan olcsón adni, akkor hát tőle vegyük a lehető legtöbbet a lehető legtovább a lehető legolcsóbban. Hm?
Én most itt azt nem értem, hogy eladtunk plusz hőt az önkorinak. Vajon azt is hatósági áron, vagy erre a részre szabadon állapodhattunk meg egy árban? Ha hatósági, akkor miért a városnak adtuk el?
igen, a Budacash felszámolásából vette, ha jól emlékszem De gondolunk már bele, hogy mennyire életszerű a kályhás fűtés visszavazetése a nagyvárosokban
Ez az egész egy kényszer szülte akció csomag. Célja, hogy a rezsi csökkentés intézményét ne kelljen azonnal tovább erodálniuk, mert az túl nagy arcvesztés lenne. Főleg annak fényében, hogy az üzemanyag sapka is tarthatatlannak tűnik. Micsoda bukta van kilátásban, menteni kell a menthetőt! Ettől persze a háttérben gondolom dolgozik valaki valami hosszú távú, fenntartható, energiabiztonságot szavatoló terven, és itt adja magát a geotermia mint egy pillér. És már el is jutottunk a Panny-hoz!
Fakitermelés növelése, fatüzelés iskolákban, kályha és kazánprogram. Zéró előremutatás, zéró környezettudatosság. Nem ilyen nevetséges és fenntarthatatlan dolgokra kellene fecsérelni a pénzt... Értem én, hogy ezt a telet túl kell élni, de ezek a megoldások csak pénzkidobásra jók, már középtávon is ismét fenntarthatatlanok, és abszurdak a 21. században.
büszke vagyok, hogy olyan cegben vagyok resztulajdonos, ami megoldja, hogy legalabb par iskolaban ne kelljen majd faval tüzelni https://miho.hu/geotermia
vajon miért hozták előre az félév jelentés Van egy olyan szabály hogy a mérlegfordulónapi és közzététel közötti időszakban tudomásra jutott változásokról is értesíteni kell a szereplőket amennyiben az jelentős
Lehet, hogy ebben a megfogalmazásban itt debütált, de maga a magja egy ősi bölcsesség. Az emberbe, és a legtöbb állatba bele van kódolva, hogy menj a csorda után. Mérő László egyik könyvében is ír róla, hogy a legtöbbször érdemes a csordát követni, DE(!) nem mindig. (Kisérletekkel is igazolták.)
Aki meg a csordával szemben megy (és nem elég erős), azt meg letapossák. . Trenddel szmben is lehet kereskedni, de legtöbbször drága tapasztalat a vége ...
PANNERGY