Nyitóban volt 1015-ön SRV, erre árjegyző 992/1010-re áll be, úgy hogy több mint 2k vételi megbízás van 992 fölött. Nekem igazából mind1, csak eléggé fura. így megint az lesz, hogy amikor majd kifosztják, akkor ugrik az árfolyam hírtelen 30-40 pontot.
Nem kell megijedni! Stratégiailag kiemelt beruházás a szolnoki ipari parkban megvalósuló citromsav gyár is. Állami garanciával épül a kínaiakkal közösen már több mint 10 éve. Nagy csinnadrattával kezdődött, majd munkát ad sok embernek, megoldja a mezőgazdaság, élelmiszer ipar stb. problémáit a térségben. Azóta is épül...
Többek között ez a "stratégiailag kiemelt beruhazás" státusz az egyik olyan tényező, amely miatt nincs jogállamiság Magyarországon. Mi az, hogy egy önkormányzati területről nem az önkormányzat dönt?
Akartam is írni, hogy várom a mínuszokat. Ez egy ilyen topik. Nem értem, hogy előre beírom a meglátásomat, kapom rá a mínuszokat. Utólag beigazolódik, hogy jó volt az elképzelésem, nyerek vele. Erre ismét kapom a mínuszokat. Lehet itt azért jár plusz, ha bukik valaki.
PANNERGY