a palyazat kimerülesig megy, szerintem eleg nagy marhanak kell lenni, hogy valaki azon rizikozzon, hogy ha palyazni akar, akkor nem az elsö körben tegye. Az elsö körnek szamolasom szerint minden hataridöt, elbiralasi vakarozast figyelembe veve, legkesöbb december közepen kell eredmenynek lennie. Ha nem palyaztunk az elsö körben (plane ugy hogy tervben van a miskolci bövüles), akkor tenyleg atgondolom, hogy hanyagolom ezt az impotens cuccot, mert akkor mikor fog itt valami törtenni?!
Jogszabály szerint változik az átvételi ár. A Panny beadja a költségkimutatást, jön a meállapított ár. Semmi indokolt, célt, racionalitást nem látok abban, hogy ne tegyék vonzó üzletté a geotermikus hőtermelést
Minden tiszteletem a tiéd Signal ... de nem gondolsz arra , hogy a Panni szemszögéből illene legalább az Inflációval megegyezző mertekben emelnie az atveteli arakat???? Te azt latod itt, hogy A panni megmondhatja hogy emelkednek az arak a vulagon, akkor O is emel??? Mert szerintem nem ... 100% van kivan szolgaltatva ...
Lejebb is veszem a vételi limitet 10 Forinttal. 950-ről 940-re. Ha már a szakértő szerint 937 a támasz. Figyelni kell az infókra! (Itt tanultam.) Köszi!
PANNERGY