Három dolog lehet: oldrider féle bef alap, ezt ugye csak véleményezzük, hogy egyáltalán van bef alap, rallipróba, vagy alteo lecsorgó. Első kettő szerintem ma elengedi a kezét a dolognak, hogy picit lecsorogjon, aztán holnap olcsóbb. Alteo lecsorgóra tennék, ha kellene valamire tenni, akkor meg érdekes lesz, hogy az ottani kiszállók elmennek szilveszterezni vagy picit itt megtolják.
A mai és tegnapi árfolyammozgásról azt gondolom, hogy a karácsony utáni érdektelenség leple alatt valakik bepróbálkoztak egy rallival, feltételezve, hogy ilyenkor viszonylag kevés papírral is megoldható a dolog. Ha valóban ez történt, lesz visszacsorgás a következő időszakban, majd a termelési jelentés közeledtével ismét megindulunk. Mit gondoltok,van ennek realitása?
Azért időközben nehezítették a pályát :-) Vagy még nem vett eleget a kolléga... vételin 25 ezer áll bent 1040-ig. Gondolhatjátok, hogy nem én állok ott!
Szerintem az Alteo a helyén van, a 2500 felett már valóban a jövő árazása lenne. Pannynál kb 1500 felett kezdenék a jövőt (és a 2022-es bővítéseket) árazni.
PANNERGY