Sokat visszaolvastam az előbb miket, de főleg hogy írogatsz hát...Látom továbbra is erősséged a támadás, más leszólása, párosítások meggyőződés nélkül. Nem voltam még itt, csak hogy tudd. Nem kicsit, nagyon frusztrált magányos és zizi vagy, amit másra tolsz. Sajnállak komolyan, de inkább személyeskedést nem, eddig nem süllyedek! ...légy boldog kis világodba. Be is fejeztem.
Alteo-nál kérdés, hogy ML miatti speka felrántás volt, vagy a fundás papírok felé fordulnak a befektetők, mindkettő érintheti a Pannyt is. Pár napja még 770 volt az Alteo, így a 800 is jó. Ugyanez Masterplastnál nemrég volt 780-on történelmi csúcs, és a mai árfolyamhoz is a nemrég kifizetett osztalékot hozzáadva (tudom nem helyes számítás..) megint majdnem ott az árfolyam. Szóval én bízom benne, hogy a fundás papírokat kezdik figyelni és venni a befektetők, Panny-val is előfordulhat bármikor, ami nemrég a Masterplasttal vagy az Alteoval.
Ühhümmm ugye ez is.. Olvass vissza minden hozzászólást, ismeretanyagot a cégtől, egyebeket, megtudod a legpontosabban. Ne amatőrtől várd, hogy nagy kedvedre xy módon válaszolhass.
Hátha tisztul az elme.... "Tanítás.
A tanítás legegyszerűbb meghatározása: a tudás átadása. Az egyik személy (a tanító) több (komplexebb) tudással rendelkezik, mint a másik (a tanuló), és tevékenysége arra irányul, hogy a tanuló tanuljon, azaz elsajátítsa annak a tudásnak egy részét, amellyel a tanító rendelkezik."
Csupán a gyengébbeknek, akiknek értelmezési zavarai vannak oly rég, de egyáltalán nem sértésképp! A fel, és a le nyíl, nem negatív vagy pozitív, hanem tetszik vagy nem valami! Meg kellene nézni. Nem illene keverni a jelentésüket, méltatlankodni, mások véleményét leszólni, így igazolni az "okosságot"....
szivesen...de itt a vege...kerek a pakkmeret...lelektani szint :)...majd a lanyom azt csinal vele egyszer amit akar, en kivezetesig (*v Györ/Miskolc környeki földrendgesig) nem szabadulok töle
Biztos van akinek fájt már amikor szembesítettem a hazugságaival vagy a manipulációs ügyeskedéseivel. Aki ezen az óvodás színvonalon mozog az nyomja csak bátran. :)))
PANNERGY