Nem! :) Én is akkor vettem volna tutira a 2-3 nap limitet ha ez a hír kereskedési napon vagy előtte este jön ki. Így most én is kíváncsi vagyok. Sokat fog számítani, hogy mikor és mennyire fogja felkapni a hírt a sajtó. Amúgy ha nincs limit, akkor legalább lehet még venni! :))
Igen, az egy így utólag nagyon furcsa pár nap volt, de szerintem az (sajnos) csak színtiszta speka volt, Hali vagy valamelyik hasonszörű barátja pörgette meg a pénzét pár napra. De az biztos, hogy az MVM hihetetlen precíz és kiszámítható! Tavalyi választás után szinte percre pontosan megmondák, hogy most 1 évig minden korábbi akvizíciós és egyéb tervüket felfüggesztik, racionalizálnak, rendet raknak (jó sok csontváz ki is potyogott a szekrényből, Panama, stb.) és utána folytatják. Az egy év eltelt és lám eljött 2019. április 30.....
Tavaly április elején voltak olyan napok, amikor 200-250e db-os forgalom volt a nagy semmire. Talán a bennfentesek már akkor bevásároltak, csak aztán a nyári, komplett MVM vezérkar kirúgása miatt az ügyletet parkolópályára tették. Azóta meg azért lehetett szépen apró lépésekben, feltűnés nélkül még gyűjtögetni.
PANNERGY