Nem kell semmi változás a vezetőségben, csak a 14% srv-nek a nagy részét, mondjuk 10%-ot átadni az MVM-nek jó pénzért, aztán jövőre már lesz osztalék :)
Nem kell semmi változás a vezetőségben, csak a 14% srv-nek a nagy részét, mondjuk 10%-ot átadni az MVM-nek jó pénzért, aztán jövőre már lesz osztalék :)
Igen :-) 750ig vártam vissza. Jött lassan lassan,de úgy láttam alá is mehet akár,mert dobálták azért be.... el kellett mennem..de én hülye nem raktam be a megbizást... pedig szép lett volna. Megnézzük mit ad a holnap
Én reggel 720-770 ig egy nagyon gyors kört csináltam, aztán vártam vissza 750 körülig.... vissza is jött 740ig is,de sajnos elbóklásztam.... Itt már nem vettem, igy nincs pozim. Várom a holnapi napot! Szép napot mindenkinek és sok sikert!
Tegyuk hozza nincs masunk csak varakozasunk. A 10% meg mar tuti nyero ha lezarta. En meg tartom de anno tartottam egy eve 800 delettinel is es mennyivel jobban jartam volna ha ott adom es 2 napja meg veszek. Nem tudjuk biztosan melyik strategia valik be. Lehet o lemarad az emelkedesrol lehet 10% ot eltesz es mi visszacsorgunk csak. De lehet visszaszal 50 forinttal lejjebb es meg aznap ujra elad ezen a szinten. . Egy biztos amit mar realizalt az megvan.
PANNERGY