Persze, ez is lehet, nyilván csak találgatunk a morzsák alapján. De tavaly én azt láttam, hogy amikor megjelent az MVM-es érdeklődés akkor egyáltalán nem volt ellenükre az árfolyam emelkedés, aztán amikor behalt az MVM-es tárgyalás, akkor rögtön odatettek egy 100.000-es sapkát 800-ra és egy iceberg üzemmódra kapcsolt manipulált robival visszanyomták az árfolyamot. Nekem ebből az jött le, hogy akkor beindult egy szkander a tulajdonért, majd az MVM visszalépésével megnyugodtak és talán kicsit bele is aludtak a biztosnak gondolt pozijukba. De egy súlyosan zsíros fazékon ülnek, egyértelmű, hogy egy kiemelt stratégiai terület lesz az energetika és azon belül a geotermia az Orbán rendszer jövőbeni működésében és kizárt hogy egy ilyen úttörő és tapasztalt pénztermelő céget ott hagynak ilyen "névtelen/súlytalan" szereplőknél. Itt csak az időpont kérdéses, hogy mikor akarják átvenni tőlük.
Késő bánat, olcsón akartak sokat, így drágán kellesz, bár szerintem nem érhette őket meglepetés a korábban kiszivárgott Seszták miatt. A kérdés csak az, hogy BB-nek a közkézhányadban vajon mennyi tulajdona van.Eladás szempontjából én mindenkinek türelmet és kivárást javaslok, volt elég hihetetlen ármozgás az elmult időkben.
2018 elején már majdnem megvette az MVM, de akkor lefújták. Annyira nem lehetett váratlan, hogy újra nekirugaszkodik. Egyébként az is egy opció, hogy megtörtént ez a pakkcsere, és hosszú ideig nem lesz új fejlemény.
Kb 80 nyitott hati van, az olyan 200k részvény. Sztem nem ter el az átlagostól, bár nem néztem mostanában. Régen Bokor nejének 2 millió rv-re volt opciója. Egyetértek azzal amit írsz.
Szerintem nem értették a NER rendszert sem. Azt hitték ha nyomják a lóvét a kézi és vizipóló csapatnak, akkor védve vannak és azt csinálhatnak amit akarnak. Ezért nem érdekelte őket az árfolyam sem, pedig sokszor mondtuk, hogy egy magas árfolyam lett volna a legjobb védekezés számukra is a kicsavarás ellen.
na de hurráoptimizmus meg minden....ezt pont tegnap kérdeztem és kb az új hírek miatt senki nem reagált.Erről tud valaki valamit? Ez áll Módos D. kommentárjában. (2) New investment is in the pipeline, which will reduce cash by around HUF 350 million. mi ez a beruházás? mert elvileg a közgyűlésen hangzott el...úgy hivatkozik rá.
PANNERGY