Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ennyi pénz nem volt még ezen a bolygón.USA pénzjegy nyomda zakatol.A pénznek nevezett átok pedig keresi a helyét.Nagyon nehéz bölcsnek lenni.Ezt itt sokan nem értik.Mindenki az OTP külhoni kitettségével,fejlődésével dobálódzik..Jelzem,kurva nagy kockázatot fut az OTP ! Nagyjából előre menekülésnek hívják.
Igazságod lett! UP! Semmilyen napot gondoltam volna,max. 0,5% elmozdulással.Hát ezentúl nem gondolkozom,nem áll az jól nekem. Amúgy sem Rodennek hívnak.
Honnan tudják az állampapírt vásárlók, hogy ki fogják fizetni a kamatot? Egyik reggel majd lesz egy kormányinfó, hogy bocs, Brüsszel, Soros, stb és nem fizetik ki. Néztte mostanában valaki állampapírját, amit vásárláskor kap? Tavasszal még rajta volt, hogy az állam visszavásárlási kötelezettséget vállal. Most már nincs.
Én tegnap az utolsó papírom is eladtam és mentem befektetési jegybe amit bármikor vissza tudok váltani. Annyira nagy a kockázat az EU pénzek miatt hogy nem éri meg idegeskedni (ha nem sikerül valamit felmutatni akkor leminősítenek és kivándorol a nagytőke....na akkor lesz zuhanás a BUX-on). Most egy kicsit partvonalról nézem a dolgokat és ha olyan hírek jönnek azonnal lépek.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!