Aranyos vagy, azért én nem vagyok ennyire magabiztos a saját teljesítményemet illetően. Igazából stayer néven a férjem garázdálkodott itt sokáig, de ő már abbahagyta a tőzsdét. Én igazából tavaly kezdtem bele, szóval még nincs nagy rutinom. De a férjem által már éltem át a covid alatt 10milliós LEBEGŐ mínuszt, amúgy meg elég nagy tétben sportfogadok is, szóval nem vagyok egy ijedős típus. Elismerem ez az év nem volt nagy teljesítmény, mert szinte magától ment a tőzsde, de azért volt 1-2 szép trade is, amit valós időben írtam is a levesben. Lehet engem kedvelni, utálni. Bárki véleménye érdekel, függetlenül attól, hogy esetleges bántó stílusban közli. Az sem baj, ha nem vagyunk egy hullámhosszon, megsértődni nem szokásom, ha kell, felveszem a kesztyűt. Az árfolyamot illetően pedig igyekszem nem túlbonyolítani a dolgokat, nem vadászom az alját, tetejét, ha elértem a célom, elteszem a nyerőt és kész. Ha meg rossz irányba megy, előre meghatározott ponton dobom és továbblépek. Sportfogadóként nem újdonság a vesztes tipp, ez része a dolognak.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!