Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Tanulnék én! Kinéztem két képzést is szeptemberre (BME ill. Bankárképző), de egyik sem indult el.... Illetve a Bankárképzős igen, de 4 modul van és csak a 4. modulban van az, ami engem érdekelne vagyis a számítások, ez pedig csak jövő tavasszal lesz. A most indult modul meg értékpapírjog.... Mivel nem szeretnék bróker lenni, így az értékpapírjoggal nem jutok közelebb a céljaimhoz.
Miért nem kezdesz el tanulni? Teljesen jó az, ha nem kell mások véleményére adni, várni, hanem saját tudás alapján tudsz lépni. ... ADP 14:15 - meglehetősen fontos adat, nagyok kivárnak, ilyenkor a forgalom alacsony, nincs likvidítás, sok lehet a szakállas gyertya, OTP addig maradhat a mai range-ben, magas a US10y kamata, nem jó a részvénypiacoknak, bear bias továbbra is.
Köszi, holnap lesz gèpem, majd megnèzem. Chart hiányában többieknek nem tudok válaszolni. Mindenkèppen 15K fölött dőlne a bearish várakozásom, addig a mutatott piros sáv kózött 50%os fibog nèzelődnèk, majd 61.8cal mit kezd. Zaszlót törve le előszőr lobogó alja törès, majd rúd alja törèst figyelnèm
Hathor , pomperj, drian, latom inkabb eso trendet lattok, amit jogosnak gondolok en is. De lattok esetleg a mai mozgas fuggvenyeben eselyt egy emelkedo trend kezdetere ? (Ami negalja a csokkeno trendet ) bar Hathor te hetes chartot nezel , ott meg barmi lehet. El meg az a bear flag ? Esetleg mi lenne az a pont amit ha atviszunk akkor az a szcenario semmis lesz ?
A kérdés elsősorban, hogy mi fut? Lehet egy korrekció vége a lefelé, ami elkészült és egy bázisépítés folyik az emelkedés megindulása előtt. Másik verzió, hogy ez az oldalazás egy korrekció, melynek végén érkezik a következő dél felé tartó hullám, egy korrekció harmadik alhulláma, vagy egy impulzus harmadikja. További lehetőség, hogy lefelé trendmozgató alakzat érkezik, de az első alhulláma sem készült még el, az abc c-je fog csak lefelé közlekedni a következőkben. Lefelé ott van egy bear flag lehetőség, felfelé pedig alakulóban egy bullish csúzli (hetesen). A 4h bearish csúzli nem kapott triggert a múlt héten, 6h-n pedig ezzel a felszúrással lett semmis a lehetőség. Óráson a ZLR lehet, mint potenciális délre fordító lehetőség kialakulhat, de itt sincs fordulós jelzés, annyit ér, mint a bear flag, vagy a hetes csúzli, jelenleg. Korrekciós csatornatetőhöz ért fel a mozgás, nem dőlt el, hogy átviszi e. Hüvelyujj szabályom, hogy a 3/3 törje, ez most nem valószínű, vagy abc mozog felfelé, vagy 1212 és a harmadik csak ezután jön. M15 alapján még nincs kész az északra futó "vmi". Visszamehetünk ma még 600 környékére.
Igen, hetes szinten várom az esèst. https://kepkuldes.com/image/DCjc2Q Ezen két piros közti fibo mit mutathat? 38.2, 50, 61.8%? 38.2% felè vagyunk? Köszi.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!