Hat nem gondolnam , igazabol azt se indokolja semmi hogy 21 re menjunk . Csak azert esnenk sok % ot mert az usa 0,25% ot csokkentett csak . Hat azert hogy mondjam tobb is veszett mohacsnal . Ha ma beesne 21 ig en veszek . Es meg sokan gondoljuk igy . Egy kis rv es egy kis tl 89 zsakolas jonne
Ha valaki figyelte a 10 éves USA kötvényt a kamatdöntés előtt, az láthatta, HOGY 4,44 körül volt előtte pár napja. most 4.5............hát nem sokat változott. hogy itt lesz-e esés,és hogy mekkora, az jó kérdés. nagybüfi jön és porszívózik.?
Ázsia nehezen indult de már csak enyhe a piros. Ha nem lesz magyar pánik akkor akár jől is kijöhetünk ebből. Amerikainak olcsóbb lett a magyar részvény. USA indexek pedig túlfűtöttek. Elvileg jöhet némi tőke a térségünkbe.
Szerinted augusztusban is érdekelte a p/e adat… XD Szerinted tudják mi az? Ha eddig is érdekelte volna őket nem nyomtak volna a BUY gombra segítek: Tesla 112, JpMorgan szolid 13, Intel -5,3, Nvidia 51… Ez nem azt mutatja bármi fogalmuk is lehet róla XD
Mostanában csak ilyet látni .. Ha adnak mindent adnak tönk mindegy hogy Btc arany ezüst részvény.. Ezüstben ha beindul a verkli akkor - 3 USD is benne van . Arany 100 USD .. Még Ázsia visszatolhat valamit . Szeret szembemenni Amerikával.. Érdekes lesz látni mi történik…
Totál műhiszti az egész. Az öreg alkesz Powell intézi a VIP beszállót a haveroknak jövőre. Most a következő pár napban bevásárolnak, utána majd ha túl nagy lesz az esés, akkor gyorsan kiad az öreg egy nyilatkozatot, hogy "de még nem biztos ám, hogy csak két kamatcsökkentés lesz jövőre, majd meglátjuk". Mire a hülye amcsik: Ja, akkor vissza az egész.
Tényleg ez van... Valaminek örül egyvalaki akkor örül mind, buy, hiába 80 az RSi Van valami szarság egy elad, elad mind , hiába 15 az RSi... Nem érdekli ezeket semmi csak a 2 gomb közül eldöntik melyikre tenyereljenek. Ebből a szempontból tényleg egy szaros kaszinó ez. Ha a pirosat forgatja a kerék vesztesz, de ha a feketét nyersz.
Volt egy kis játszós ezüst certim… ki is lett csapva EBSILVTL033… szerencsére, tényleg csak tippmix pénz volt benne… ilyet ritkán lát az ember így essen egy nemesfém és részvény is egyszerre. Az első lefelé hullámot túlzónak láttam ezüstben…. Ezek nem bírnak sose magukkal… azért repkednek ott kint a 3-5 %-ok napi szinten. Tetszenek a hírek vesznek, nem tetszik eladnak. Ennyi kint a taktika se P/E se fundás elemzés, se semmi… venni kell, mert jó ötlet, meg veszik és kész, mert emelkedett meg fúú… rossz hír van a bloombergen elad bármit…
Jó nagy majmok ezek Hanyatt homlok adnak mindent. Arany ezüst RSi 13, nem tudom visszamenni annyira hogy találjak egy ilyet a közelmúltban. Idióták , csak várniuk kéne egy kicsit hogy visszapattanjon, de nem, adni kell bármi áron...
Ja amúgy igen.. tudták az amcsik nem lesz kamatcsökkentés tovább… nem tudom mit lepődnek meg. Ami furcsa dobják az aranyat, ezüstöt mindent … kb a kakaó, ami megy… lehet a csokievés megnyugtatja őket, arra van igény ilyenkor :)) Holnap jön még egy jó USA GDP adat… kiderül majd mennyire acélos az a gazdaság :) Jön még egy BOJ kamatdöntés 19.-én… az is tud meglepit… Minden esetre én most bebábozódtam… nem kell a stressz nekem az évvégére.
Úgy tűnik az amcsiknál elkezdődött a kijózanodás.Holnap nálunk is elkezdődik,szépen eltávolodunk a 22ezres szinttől.A múlt héten írtam,hogy várok már egy komolyabb esést.Itt sokan lemínuszoltak.Na most vakarózhatnak a vaklongosok.Azt gondolták,hogy csak egy irány létezik.
Azis egy taktika… bízni benne nem megy le annyira… ha nyerőben lennék vaskosban inkább a zsebemben a lóvé, minthogy várjak rá… Srv majd kicsit jobban fogy erős forgalom mellett. Január elején off amúgy is… Nyomja ki majd sorozatban a certiket. Szerencse én kitáraztam már mindent. Mintha éreztem volna lesz valami.
OTP részvényesek ide!