Egyelőre 21800, amit látni, de sztem ott kopp. akinek volt lehetősége és bátorsága 21000-21200-300 körül venni certit +200-400 pontokat simán hozhatott a felszúrásokban.
Hat az azert mar kicsit necces szerintem. Addig barmikor leszurhat. Meg a tl98 azert mar biztonsagosabb tavban van ( csak ugye 1 nap alatt elkelt ) de ugy latszik kell lenni mindig egy 10 feletti tokeattetes certinek :).
A vicc az, hogy most még óvatoskodnak a célárakkal, de miután valaki bevállalja először a 30.000-et (és ahhoz szerintem kell az, hogy a tény árfolyam 23.000 körülre menjen, hogy ne lógjon ki nagyon az aktuális árfolyamhoz és a többi célárhoz képest), utána sorban fognak jönni a 30.000 feletti célárak jövőre. VIP beszálló van ma is, pillangó kisasszonyunk még csak készülődik a bál előtt, a tánc még csak ezután jön.
Luminor le lett nyilatkozva, hogy nem fog összejönni, csak virágnyelven a politikai tényezőkre hivatkozva, pár hete, szerintem abban felesleges gondolkozni már.
Ez igaz, így most 1000Ft lesz a felső 3 certi közt és az utána következő 1400-ra. Viszont így érdekes szint lesz a 20600. Ha csak lecsorgás lesz, akkor betámaszthatják azt a szintet milliárdokkal. Viszont ha valami komolyabb gebasz jön a világban, akkor jöhet a dominó mint annó a Ricsiben. Persze attól is függ, hogy kiknek a kezében van az a rengeteg certi.
Mondjuk ennek annyira nem örülök. Megint felállítanak egy dominót, úgy mint annak idején a TL 95-91-90 vonalon. Szerencsére ott csak az első dőlt el augusztusban. A TL 98 bőven elég lett volna addig, amíg 22K fölé nem megy az árfolyam tartósan.
háh...igazad van....az alaposzti 150 mrd volt nem pedig 270....(az már a 2db SRV-s összérték volt)...így akkor tippre 150 (alap)+300 mrd (extra) lenne 2024-ben kiosztva ami 1500-1600 huf/rv lenne...megmaradna az srv-re 130mrd + 800-1000 mrd a cégben....de ha pl. az extra osztit 450mrd-re tennék (3 alaposzti), akkor az elemzői 2000 huf/rv-nél lennénk (kb. 800 mdr-vel a cégben) ...tehát a tavaly 'félretett' - ki nem fizetett megtermelt értéket görgetnék tovább a következő évre ezzel lényegében egy alap puffert létrehozva és fenntartva az évre egy esetleges felvásárlásra.....egyben ez azt is jelentené viszont, hogy innentől az otp osztalékpapír lehet majd.....(azért a tévedés jogát fenntartom :o)
OTP részvényesek ide!