Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 péntek, 16:29
Előzmény: #65594  Zedisdead
Míg Biden "libas adminisztrációja" dollarok millióval  kordában tarja január 20 ig a Sziriaban a frakciokat, és azok vezetőit. Aztán tavasszal elindult a szokásos káosz, és területi harc....
Tudták ezt az izraeli ék ezért biztosítottak be magukat Asszad megbuktazasanak első napján. Nem hiába no, a világ legjobbka titkosszolgálatuk. Mindenhonnan kapnak infót előre...... 
Találja ki mindenki miért van ez így? :) 
Placi82 péntek, 16:22
Előzmény: #65596  Shortelek
Eskuszom nem értelek titeket ez nem valami taktikai. szamitogepes video játék, mondjuk ezzel a taktiakai gondolkodással akkor ott se sokra vinned....
Van egy V2 szintű hasonloan pontos és pusztitoraketa. Amit kilonek  Moszkvara. Ugye ahova esik ott puffan, óvoda, színházterem,etc...Pontossága kb nulla. Nem transtmzformator allasok, zsoldos kikepzobazisok, laktanyak, etc lesznek a celpontok mint az orosz rakétáknak... . Kivéve ha az ukran légvédelmi rakéta pechesen találja el az orosz rakétákat akkor esnek polgarihelyekre. De ezeket ukran rakéták esnek ahova esnek... Z evvel elszorakozik  mert nem izgatja ha az oroszok megbosszujak egy oresnyikkel ami majd  cserébe szintén iskolát talál el. Z. mint a vereskardot hordozza korbe a vilagsajtoban..... es meg hasznára is válik. Szerintem Putyin  akkor már a bunkerebe egy fold alá hatoló kis  nuklearis toltetet lő ki  Putyin. És konyec. Így ugraljon, mert idáig nem akartak belőle mártírt csinálni, de már  nem sokáig lesz így, Putyin  szerintem amazt akarta hogy hosszutavon azUkrtan nép lazadjon fel ellene, ami már nem sok hijja szerintem.... Aztan jöhet végre egy olyan echte ukrán aki azért még akar hirmondonak pár ukránt meghagyni és békét köt, és jólétet hoz az. orszaganak.. Mert itt Ukrajna már csak rosszul járhat. USA, Trump kiszállás a "libas" buliból nagyon valószínű. Az EU meg nem fogja bírni ezt a háborús  terhet egyedül. 
Phylaxa péntek, 14:45
Előzmény: #65596  Shortelek
Ne szurkolj ennek szerintem, mert akkor eltűnik Kiev. Miért tolod ennyire a hülyeséget? Odáig megértelek, hogy utálod az oroszokat, de miért akarod elpusztítani az Ukránokat?
Phylaxa péntek, 14:42
Előzmény: #65593  vigkrisz
Úgy érted, hogy a NATO? Elgondolkoztál már rajta, hogy mi történne, ha megvalósulna? Ne álmodozz szerintem! Ukrajna a vége itt a kontinensen. Hiába is toljátok páran az ellenkezőjét.
Zedisdead péntek, 13:47
Előzmény: #65593  vigkrisz
Ezért kéne békét kötni mihamarabb, hogy ne legyen "Ukrajna után". Az oroszok átfogó európai biztonsági rendezést kértek, nyilván ebbe a Balti államokról való megegyezés is beleférne.
Jó eséllyel ott is az oroszok megelégednének annyival, amit az ukránok nem voltak hajlandóak megadni, az, hogy ne vegyék kutyába az orosz nemzetiségeket, meg ne pakolják tele NATO fegyverrel az országot.
----
 A jelenlegi trendek odavezetnek, hogy a háború addig tart, amig vagy Ukrajna, vagy Oroszo. össze nem omlik. Szerintem az ukrán összeomlás kb 100x valószinübb, persze bármi megtörténhet, de azért nem a lottóötösre kéne nemzetbiztonsági stratégiát alapozni.
Zedisdead péntek, 13:38
Előzmény: #65550  vigkrisz
Hu de végtelenül buta vagy, Deir Ez Zor tartomány ban a végtelen kősivatagban az ISIS gerillaháborút vivott Aszadék ellen egészen december 6áig. Azóta szabadon, emelt fővel járhatnak újra a városokban. Azóta tele van a net videókkal  ISIS patches szakállas demokratákról, amint éppen fegyvertelen civileket ölnek le az útszélén a demokrácia nagyobb dicsőségére.
vigkrisz péntek, 12:58
Előzmény: #65592  Murdoch
de minket érdekel, ha Ukrajna után jönnek a balti országok
Murdoch péntek, 12:53
Előzmény: #65591  vigkrisz
Szíveskedjél az alábbi térképre egy pillantást vetni, a bolygó lakosságának a nagy részét nem érdekli a történet:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_military_aid_to_Ukraine_during_the_Russo-Ukrainian_War#/media/File:Delivering_military_aid_to_Ukraine_-_detailed.svg
Mondjuk lehet, hogy te anyagilag abban vagy érdekelt, hogy minél tovább tartson a háború, ezt persze nem tudhatom. Nyilván a hadiipari multik dettó, na de hát azon nem kell fennakadni.
vigkrisz péntek, 12:36
Előzmény: #65590  Murdoch
amit leírtál, az az oroszokra tízszeresen érvényes, így megint csak azt bizonyítod, hogy egy random hazaáruló vatnik vagy
Murdoch péntek, 12:23
Előzmény: #65589  vigkrisz
Bocs, ha veled ellentétben nem ukrán vagyok, ellenben az ukrán politika pontosan azt tette a nemzetiségekkel amit. Hol lekutyázta a magyarokat, hol ellehetetlenítette őket a nyelvtörvényekkel, köszi, ebből a politikából normális ember nem kér. Másrészt könnyedén hazaárulózol, miközben az ukrán aranyifjak szétszórodtak a nyugaton, közel 10 millió ukrán elmenekült (helyesen tették), ellenben az ukrán vezérkar kimaxolta a lopásokat, csalásokat. Majd kíváncsi leszek, hogy a dollár tízmilliárdok nagy része valójában hol kötött ki, na jó mondjuk az usában, azt tudjuk. Az ukránok zöme meg már nem kér a háborúból, ne zavarjon, de már a yenkik is kimondták, hogy ez usa-orosz proxy. Akik meg harcolnak mi a fenét tudnak az egész hátteréről? Annyit látnak, hogy meg vannak támadva és arról napi 24 órában gondoskodik a nyugati mainstream sajtó, hogy így is maradjon. Egy darabig...
vigkrisz péntek, 08:16
Előzmény: #65583  Murdoch
ha hazaáruló gondolatokat írsz egy fórumon, ne csodálkozz, ha hazaárulónak fognak tartani, ilyen egyszerű
vigkrisz péntek, 08:09
Előzmény: #65584  Murdoch
felderítő drónokról még nem hallottál?
Ingarian
Ingarian csütörtök, 23:20
Előzmény: #65570  Karvalytokes
Én speciel utaltam, de fogok is még. Csak hogy jól érezd magad. 
Ingarian
Ingarian csütörtök, 23:11
Előzmény: #65567  Robben
Körülbelül 100 e Ft-ot, de fogok is még. Jó, hogy szólsz. Még egy aggregátort is ígértem, csak fel kell juttatnom, vidéken élek.
Murdoch csütörtök, 22:15
Előzmény: #65582  Placi82
Mondjuk nem túl szerencsés a honlapon Fegyir a drónokkal, azok nyilván nem az óvodákba kerülnek. Nincs gondom magával a szervezettel, ha transzparens (amúgy is kárpátaljai a rokonság egy része). A kolléga alpári modora viszont meglehetősen visszataszító, reklámarcként nem éppen szerencsés. Nekem eszembe se jutna leorkozni az ukránokat, azt meg tartom, hogy az ukrán politikai elit jócskán felelős az egész helyzetért, az európát elözönlő orosz hordák vizíója meg nettó hülyeség. Már csak a nato miatt is, de amúgy meg olyan gerillaharcokat kapnának a nyakukba, hogy már csak a gondolata is értelmetlen.
Murdoch csütörtök, 22:05
Előzmény: #65581  vigkrisz
Kolléga, amilyen szöveget levágsz, nácizol, orkozol, hordázol, napi 24 órában lehazugozol és leoroszbérencezel mindenkit is, totál nem érdekel a sárkányellátós mantrád. Bármi is a szándékod, a fentiek tükrében 100%-san biztos vagyok benne, hogy nem tiszta. 
Placi82 csütörtök, 20:49
Előzmény: #65575  Murdoch
Elnézést.  De a sarkanyellatonak nyugodtan utalhatsz, ha akarsz. Ki miben hisz abban udvozul. Ők hisznek valamiben, és végig csinálják gerincel.  De ők tényleg  nem rosszak,  és ez a Lényeg! és jut apuka nélküli gyerekeknek oviba új játék, vagy már el nem mozdulo kisnyuggernek egy kis téli kitartásra való, stb. Ezek Kárpátaljai fiúk.... És úgy döntöttek hogy maradnak. En nem maradtam volna. De a hitet tisztelem. Itt nem spanyol nyaraló lesz a támogatásból, ez nem az a történet. Itt szerintem tényleg jól hasznosul a Kárpátaljai közösségben. Amire nagy szükség van..!!! 
Nem is értem miért nem propagalja  jobban az itthoni média! Nem fegyvert vesznek az adomanyokbol... Kárpátaljaiakat támogatodnak vele. 
vigkrisz csütörtök, 20:43
Előzmény: #65575  Murdoch
A Kárpátaljai Sárkányellátó Alapítványtól jó egészséget kívánunk és KÖSZÖNJÜK, hogy 2024-ben a magyar emberek rengeteg segítséget adtak Ukrajnának az orosz agresszió visszaveréséhez
2022-2024-ben magyar önkéntes barátaink több mint 400 millió forint értékben adományoztak különböző felszereléseket a 101. dandár, a 128. dandár, a 33. dandár, a 24. dandár és a honvédség más egységei számára:- 176 darab Mavic 3 és Mavic 3T drónt- 522 akkumulátort DJI Mavic drónokhoz - 66 EcoFlow töltőállomást- 40 hőkamerát- 44 generátort- 6 rádióállomást és 15 akkumulátort a rádióállomásokhoz- 24 távolságmérőt- Volkswagen T4 mikrobuszt- Valamint taktikai ruházatot, antennák a drónokhoz, sztárlinket, távcsöveket, fémdetektorokat, autógumikat, táblagépeket, powerbankok, melegítőket és elektronikai hadviselési eszközöket.Kedves barátaink - mert bajban ismerünk meg az igazi barátot - nem fogok sokat írni - HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK!!! Ti ismét Európa pajzsát tartjátok a vad hordák ellen, mint 1526-ban Mohácsnál, most is a magyarok az Ukrán Fegyveres Erőkben és az önkéntesek segítséggel az egész országból tartják az európai civilizációnak ezt a pajzsát az embertelenek ellen. Köszönjük!!!

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek