nem, nem minden csak valahogy mindig beazonosított orosz propaganda témákkal hozakodsz elő véletlen lenne? kezdem azt gondolni, hogy nem egyik propaganda anyagról ugrasz a másikra olvasni is fárasztó, még az sem zavar, ha az egyik üti a másikat a kettős mércéd is folyamatos, a hiteltelenségedet meg megszoktuk
Egy rezsimnek szurkol, mit vársz tőle? Stoltenberg, Pressman, stb. persze dühös a vizitért, mert a hadiiparnak pörögnie kell. Mindig is ez volt, mindig is ez lesz, de azt már Biden, Blinken is elkotyogta, hogy ez giga biznisz, az ukránok meg viszik értük vásárra a bőrüket. Az igazi propaganda meg itt kezdődik (Zsombi figyelmébe ajánlom...): https://responsiblestatecraft.org/theaters-of-war/
Neked minden orosz propaganda, hagyd már ezt a kamu demokráciás szöveget, az usa pont csúszik le a listán. Nyugaton meg a többségnek már piszkosul elege van abból, hogy nem lehet saját véleménye a helyzetről, mert rögtön leoroszprogandázzák a hozzád hasonló bértollnokok. De mindegy is, majd az urnák eldöntik, ahogy nézem bukta van mindenfelé. Amúgy ez is propaganda? Ja, nem. https://edition.cnn.com/2024/01/11/politics/pentagon-tracking-weapons-ukraine-report/index.html
Ez is csak orosz propaganda, a háborús vészhelyzet miatt Zelenszkij is legitim, hiába próbálkoztak ezzel is az oroszok :) Nyugaton élsz, de nem ismered a demokratikus berendezkedések alapjait sem, miközben odáig vagy az orosz diktatúráért. Eléggé függővé váltál az orosz propagandától! Én ezt a paprikajancsit úgy dobtam volna ki, mint azt a bizonyos macskát..ehhez képest fogadták ezt a ruszki ügynököt, meghallgatták,a diplomáciai alapoknak megfelelően, remélem emlékeztették a doktor urat, hogy honnan jött és mit írtak ott alá (Budapest Memorandum), hogy képbe kerüljön, mert láthatólag vagy teljesen hülye, vagy teljesen fogalmatlan.
Látod ezt nem tudom.De szerintem nem volt rà szükség ,filléres ipari termékeket adtak kakaóért,füszerért,selyemért,mikor kiépültek a tengerparti erödök,àllandósult a katonai jelenlét,vàltozott a hangnem. Egy idő utàn csak az lehetett uralkodó aki a kelet indiai tàrsasàgoknak megfelelt mert hamar leeshetett a lépcsőn a leendő vàromànyos.
ne aggódj, ne kiabálj! Viktornak semmi esélye a tűzszünet elérésére. Ez csak akkor lenne, ha az oroszok elindulnának bejelentett módon haza. Játssz el a gondolattal, hogy a kolostormalac felveti ezt Putyinnak, Putyin mélyen a szemébe néz és megkérdezi hogyan issza a teát. Viktorka viszont azt hiszi, hogy trollkodhat az EU-ban, az EU soros elnökeként szeretne tetszelegni, a buta embereknek meg fogalma sincs, hogy Viktor nem vezetője az EU-nak, sem nem jogképes tárgyaló az EU nevében. Ez csak egy rosszul megrendezett jelenet, amivel elkápráztatják a rozoga fidesz szavazó nyugdíjasokat és alulképzett falusi tömegeket. A propaganda mindig olyan szintű, mint akiknek szánják! Ez most ezért ennyire gyenge! Orbán az EU-ban már a szélsőjobbnak sem elfogadható partner, ez csak azért ciki mert magyar vagyok és elviekben ő képviselne engem is. Szánalmas, amit művel, mint egy kétségbeesett idióta.
BREAKING-URGENT-BERAKING-URGENT: PÁNIK TÖRT KI BRÜSSZELBEN MERT AZ ELITNEK - FŐLEG BORELL TESÓNAK MEG LEYEN NÉNINEK - TELE LETT A GAtTYÁJUK HISZ MEG VANNAK IJEDVE, "NEHOGYMÁR ORBÁNNAK VÉLETLENÜL SIKERÜLJÖN ELÉRNIE LEGALÁBB EGY TŰZSZÜNETET??!" - hiszen ha ez bekövetkezne, nagy fejmosást kapnának az amerikai gazdáiktól (a hadiipari komplexumtól és a fegyvergyártóktól, meg a zsebükben hordott debil Biden papától) !!!
OROSZ-UKRÁN háború