80%. Ha a Kalinyingradi enklaveveal, kiprovokalnak valamit. Vagy Lengyelország, most hogy új hithu vezetés van, akiket nem tudom hogy osszegrundolnak e egy orosz lengyel konfliktust. A Lengyelek között is sok a befolyásolható ultranacionalista"Azovos", igaz az a nagy harcerteku ukrán Azovos harcosok elfogytak bedaraltak őket 2 év alatt oroszok, de lehet importalni, hasonlókat, papíron "kikepzoket" . "Kikepzok" irányítják a dronokat, lövik az orosz földet NATO kordinatak alapján USA rakétával, USA hirszerzéssel és USA muholdakkal, etc... . Aztán ha ebből gebasz lesz, akkor ugye Lengyelország NATO tag. Akkor jobb futni innen Útlevelet én 10 évre hosszabbítottam 2 éve pont ezért. . Magyarország hogy kimarad az csak tündérmese ebbe az estben
Bazki mióta mondom mi lesz. Kezdve a szankciók feleslegessegevel, és avval, hogy hosszútávon az EU ( és különösen EU motorja Németország AK47 sorozattal lőtte fejbe magát gazdaságilag a szankció sorozattal). És hogy nem adja fel Oroszország és nem fog tönkre menni a történelmi és eposzi méretű szankciókba. És vazze nem hitték el nekem. 2 éve a sok kis senki azt mondta hogy alisisakos hazaárulo vagyok....
Most is szólok. Most se hisz rajtad kívül kb senki nekem. 😀 Amúgy már 80%. Azóta bejott ez meg az pluszba szóval 80%. Putyinal el fog szakadni a cérna nyár végére jóstolom. Remélem Wall Streetre is van target. Nehogy ők megússzák már. Ha a tobbi se..
Bazki mióta mondom mi lesz. Kezdve a szankciók feleslegessegevel, és avval, hogy hosszútávon az EU ( és különösen EU motorja Németország AK47 sorozattal lőtte fejbe magát gazdaságilag a szankció sorozattal). És hogy nem adja fel Oroszország és nem fog tönkre menni a történelmi és eposzi méretű szankciókba. És vazze nem hitték el nekem. 2 éve a sok kis senki azt mondta hogy alisisakos hazaárulo vagyok....
Most is szólok. Most se hisz rajtad kívül kb senki nekem. 😀 Amúgy már 80%. Azóta bejott ez meg az pluszba szóval 80%. Putyinal el fog szakadni a cérna nyár végére jóstolom. Remélem Wall Streetre is van target. Nehogy ők megússzák már. Ha a tobbi se..
OROSZ-UKRÁN háború