BladeBoris

Regisztráció: 2009-11-16 21:08:04

Hozzászólások száma: 504

Utolsó hozzászólás: 2019-12-12 13:12


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

21 606
szerda, 11:32
73 782
szerda, 11:05

utolsó 20 hozzászólás

OTTone csütörtök, 13:12
Biztos félreérthető voltam, (meg amúgy is royalf. hsz-ára volt reakció az a rész) de akkor másképp: 
Annak nincs értelme,hogy egyesek az épp aktuális, másodpercenként változó meg változtatható könyv alapján kiokoskodják,hogy nagyban befolyásolhatják érdemben az árfolyamot. Ideig-óráig, aztán minden visszarendeződik.
De felteszem a kezén és  elismerem, igazad is van ebben a parasztshort dologban. Miért nem öntöd? ;) 
OTTone csütörtök, 12:52
Szerintem meg döntse be a pi.ába! Úgyis venni akarok! :D 
Bírom az ilyen okosságot is, hogy ránézek a havi 2400 ft-ért kapott 5ös könyvecskémre és megállapítom,hogy X db-al vagy y Ft-al eddig vagy addig húzható vagy önthető a rv. 
Sosem történik meg, mert aki nem 1 napja tőzsdézget, az tudja,hogy értelmetlen, már ide beírni is,nemhogy meglépni.
Öntse aki akarja, vagy kapja ki duplájára, sokan várjuk és mindkét irány jó lehet valamire! :))
OTTone szerda, 16:30
Jah,az árfolyamból is láthatnák,hogy nem lesz itt semmilyen közlemény! :D :D :D 
OTTone szerda, 15:26
Miért kéne erről kiadni bármilyen közleményt? Egy nyomorult tájékoztató prezentáció volt. Semmilyen döntés, végzés, mifasz nem született (nem is születhetett, ez nem közgyűlés volt.. ) . 
Valaki elkezdte itt verni az asztalt a közleményért és azóta pörögtök rajta.
Ha lesz közlendő, kapunk közleményt is! 
OTTone szerda, 00:03
Igen,de ezek az ecceri embernek már inkább nyalánkságok! :))
Az a rendszer szépsége, ami a rondasága is: senki nincs ,,biztonságban"! Senki! Csak az intelligensebbje ezt látja és nem akarja támogatni, míg a kevésbé okosak elhiszik magukról, hogy majd nekik sikerül. (faszt) :))
Volt/van a közvetlen környezetemben is magas lóról lepottyanó. A szép az egészben,hogy ők értetlenül néznek körbe,hogy  mi történt!?  Pedig csak úgy kerültek le a polcról, ahogy az elődjük, mikor nekik csinálták a helyet.
Na,de ez számomra annyira se érdekes, hogy éjjfélkor ebbe bármennyi energiát öljünk!
Kíváncsian várom a folytatást, ki kinek lesz a befektetője, kistulajdonosa, nagytulajdonosa, megrendelője, kivitelezője?? :)))
OTTone kedd, 23:40
Ez tiszta,csak azért furcsa,mert akármennyi érdekkör lehet, a lapokat még mindig egy ember osztja! 
Érdekes,hogy ezen a szinten még hagyja őket egymással csatározgatni.
OTTone kedd, 23:19
Nem annyira figyelem a politikát,de az egyszerűsített levezetés nem az volt,hogy lölö kezéből kivette vitya a 4ig-et és jg kapta meg? 
Ha így volt, akkor ez elég érdekes.. ner cég is meg nem is? A Tsys-t nem kapja meg egy ner cég, de a ner rendeléseket meg kapja a tsys??? 
Hát, k.vára kíváncsi leszek mi sül ki ebből!! :D :D
Mondjuk a lényeg,h az OTT profitálja a legtobbet az egészből, a többi nem számít! :))
OTTone kedd, 21:11
Elég gyanús, hogy itt húzódik a bejelentés, a T-sys-t meg dobja a 4ig.
Csak az a kérdés,hogy  jó lenne- e az OTT-nak, vagy rossz egy 4ig beszállás!?
OTTone kedd, 11:06
Vigyázzatok, a modik hobbivadászok!! :D
Nyúl, fácán,balfácán mind puskavégre kerül előbb-utóbb! :D :D 
OTTone hétfő, 21:48
Mit áraz jól ez a piac? :)) Üres cégeket, csilliárd darab, szarrá higított részvényszámmal, kamu apportokkal, (bár talán ez mostanság nem annyira sláger,mint ezelőtt 10 évvel) akkora éves árbevétellel, mint az én 4 éves, gyakorlatilag nulla forintból, nulláról indított, egyszemélyes kft-m tizede (se) ? :))) 
Persze van igazságod is, bár nem sok részvényről mondható el.
OTTone hétfő, 21:11
Azt még hozzátenném,hogy lehet az a vezetés elgondolása,hogy a cég fejlődik, halad,növekszik és ez hozza az árfolyam emelkedést is.
Egy normális piacon ez így is működne. De ez a BÉT, itt többnyire köszönő viszony nincs az árfolyam és a cég értéke közt. Itt felejtős az oldszkúl közgazdász tananyag a tőzsdéről! :))))
OTTone hétfő, 20:59
Valószínűleg a többség egy tőkeinjekció pozitív jellegéből adódó pozitív elmozdulást várna a részvénytől. Ezért erőltetné mindenki pont ezt. Tehát a  két éve tartó posványba ragadásból való kilábalás mostanság talán egyetlen mozgatórugóját látnánk benne, mivel az eddigi hírek -bár pozitívak voltak- semmilyen hatással nem voltak a részvény árfolyamára. 
Egy újabb nagybefektető tőkeemelés híre azt sugalhatná,hogy van értelme venni, tartani. Ehhez várnánk némi tájékoztatást, ha alakulóban van. (meg főleg akkor,ha a napirendi pontok közt szerepelt eleinte a mai esemény kapcsán is.)
Írta itt valaki a magaslóról kommunikálást a befektetőkkel. Nem magas ló az, hanem teljes érdektelenség a cég ezen oldala felé. Az eddigi ismeretek alapján én azt mondanám,hogy van egy szakmailag jó, elkötelezett vezetés, akinek köze nincs a tőzsdéhez, teszik a dolgukat a cégben,de a részvényesi oldal vagy kínaiul van nekik,vagy csak simán tesznek rá nagy ívben. Mindegy nekik az árfolyam.
Nem az ő érdemük,hogy itt tart az árfolyam, max kihasználták ,hogy annó a spekacsapat feltornázta eddig. 
Mindezt amellett gondolom így, hogy elismerésre méltóak az eredményeik a cég fejlődése kapcsán!
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2019. 12. 06. 21:20
Gyorsan végigfutottam az oldalt,nehogy megint csak a ,,törölt hozzászólás"-okat olvassam, lemaradva a napi műsorról, de mára úgy látszik elfogytak az erős nick-ek. Kicsit várni kell,míg aktiválja az újakat a PF. :D
NUTEX részvényesek topikja 2019. 12. 06. 20:43
Én ebben biztosan nem leszek befejtető. Eléggé az vagyok már évek óta az ott-ban. (vagy akkor még fuso-ban) Meg egy kicsit a futurban (még mindig kíváncsian várom, hogyan ügyeskedi fel az árfolyamot a kbr invesztment gúp! :D :D ). Meg van pár 10K nord, az olcsóság okán.. :)) Nutex már sok nekem. Öreg koromra nem bírom az izgalmakat! :D
NUTEX részvényesek topikja 2019. 12. 06. 20:35
Lehet nem volt senki ott.. valamiért határozatképtelen volt. Nem volt,aki megírja. :D 
NUTEX részvényesek topikja 2019. 12. 06. 20:34
Mondjuk nekem nincs egy darabom sem ebből, csak figyelgetem, de ettől függetlenül a normális ember igazságérzetét b.ssza egy ilyen tróger húzás. 
Én még mindig az OTT-ban 3/4 rész tőkével, abban ilyen kamu dolgok nincsenek. Sajnos másmilyenek se hónapok óta, de erre szokta mondani egy barátom: ,,nálunk nem úgy van, hogy ez sincs, meg az sincs... ...SEMMI NINCS!" :D :D :D  
NUTEX részvényesek topikja 2019. 12. 06. 20:23
Tudták,hogy nem lesz itt ma semmi, biztos ezért volt a füge. :))) A piacbefolyásoló bejelentés meg az,hogy nincs semmilyen bejelentés. :))
Komolyan, 11-kor gyüli. Ha nem az első 10 percben, de kb. 12-re tudható,hogy határozatképtelen lesz, lett. Ezt sikerül este 7kor közzétenni. 
Arról nem beszélve,ha tőzsderengető hír miatt felfüggesztést kér egy cég, akkor annak milyen előkészítése van, hogy egy normális, határozatképes közgyűlést se szerveztek rá!??  
Karácsonyi pénz kellett, meg a monacoi szilveszteri bulira. Felspekázták, kidobálták, nyomtak egy ilyen kamu bét fügét, aztán hétfőn meg pattogatott kukorica, kóla, 3d szemüveg, mikor ,,földet ér", akkor valamennyit visszavesznek, kedden meg irány a bahamák karácsonyra. :))) Ügyes.  
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2019. 12. 06. 10:47
Még mondja valaki,hogy nincs diktatúra meg rabszolgatartás! :D :D 
Kicsit más véleményen vagy,mint a hajcsárok, egyből nyakonb.sz az MNB 23M-val! :D :D :D 
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2019. 12. 03. 22:00
Akartam írni.. :D :D :D Mennyi új, gyönyörű nick, mennyi csodálatos komment, színes,mint a pride a ma esti fórum, itt ma (holnap előtti finish) aztán mindkét oldal bevet mindent! :D :D Tecccik! 
OTTone 2019. 11. 20. 19:44
Lehet. Szerintem elég lenne fél óra kereskedési idő naponta... Legalább lenne vola... :D :D (+ a szegény,szerencsétlen brókereink is tudnának egy kényelmesebb időbeosztás szerint élni. )
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek