BladeBoris

Regisztráció: 2009-11-16 21:08:04

Hozzászólások száma: 736

Utolsó hozzászólás: 2021-12-01 09:53


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

24 973
2021. 11. 09. 14:43
94 196
2021. 11. 11. 10:51

utolsó 20 hozzászólás

OTTone szerda, 09:53
Az előző hsz. - emben én is kb erre akartam rávilágítani. (nem kupec szavait megkérdőjelezni), csak a végére már nem írtam oda, hogy húzzák-nyúzzák a dolgot, ami majd azt jelenti, hogy, ha lesz is 2021-es jelentés, az is egy rakás semmi lesz, ami automatán megint hozzátesz vagy fél évet az elnyújtható dolgokhoz, akár a visszaengedéshez, akár a normális kereskedéshez. Lehet mínuszolgatni, de sajnos nálad van az igazság, mikor azt írod, hogy a kommunikáció 80%-a bullshit. 
OTTone hétfő, 10:31
Tehát márciusban megállt a kés a levegőben, azóta áll, stagnál az összes nagyreményű projektünk, se egy megrendelés, se egy érdeklődés, ha lett volna, az is el lett hajtva, mivel csakis erre  a problémába öljük minden energiánkat. Nem dolgoztak, nem fejlesztettek, nincs újabb projekt, semmi sincs, mert lázasan könyvvizsgálót keres még a takarítónő is 8 hónapja. Fasza. 
OTTone 2021. 11. 07. 15:46
Ez nekem is tetszik. :D :D Hogy nem ég le a vastagbőr a képükről amikor ezt képesek voltak beleírni a bet tájékoztatóba!!?? Pont ezért kell forszírozni azt a 3ik pontot! :D 
OTTone 2021. 09. 27. 19:58
Csak halkan írom, így Paks mellől: a pogányi repteret meg ezt a reptérrnek csúfolt őcsényi mezőt is Paks II miatt turbózzák fel. Mivel már,, eladták" az oroszoknak, hogy Harkány mekkora gyógyhatással bír, ez az egyik ok a pogányi felújításra. (meg majd figyelni a hárkányi felújításokra is.. :)) )
Hogy miért kell az OTT-nak ott telephely, az már egy jobb kérdés. 
OTTone 2021. 09. 07. 10:13
Amikor kitalálták a tőzsdés jövedelem adóztatását, az első áv után hivatalos levélben kérdeztünk a NAV-tól,
Azóta se kaptunk választ.
Magyar partner céggel közös üzlet, kínai gyártatás, a vevőm fizette a szállítást mi a termék gyártást.
Az importőr összekeverte a számlákat, az én nevemre szóló határzat áfáját a partner cég fizette ki. 800 ezer forint volt. 4 éve. Nem sikerült kibogozni,hogy ilyenkor mi a teendő, pedig elég magas szinten kérdeztük ebben az ügyben is a NAV-ot. Az ÁFA be lett fizetve,ez a lényeg,a többi nem számít.
Szóval, a kib.ott jó és ,,egyszerű" magyar szabályozásnak annyira nem lehet megfelelni néha,hogy a szabályokat betartató (valószínűéleg a kitalálásukban/ meghozatalukban is tevékenyen résztvevő) szervek se tudnak mit kezdeni egyes szituációkkal. 
OTTone 2021. 08. 31. 21:36
Vagy most derül ki, hogy itthon minden könyvvizsgáló makulátlan és a közeljövőben még egy vagyonért se mocskolná be magát egy esetleges blamával! 🤣 🤣 
OTTone 2021. 08. 11. 07:58
,, Legközelebb nappal megyek" :))))
Minden tiszteletem azoké, akik itt tesznek bármit is az ügy érdekében,  ha bent voltál többször is, akkor rád is felnézek! De lássuk be, egy csöppet csiszolni kéne a taktikán, mert egy tecchalott cégnél prominens kollégát keresni nyári szabadságolások idején este... 🤣 🤣 Ha megkérdezed itt előtte, 10-ből 20 ember fogja azt mondani, hogy elképzelhető, hogy feleslegesen mész. 🤣 🤣 Na, jó, gondolom (remélem) nem este 11kor próbálkoztál, de nekem van egy olyan érzésem, hogy délelőtt 11kor se fogsz tudni ott beszélni senkivel, aki bármit is számít. 
OTTone 2021. 07. 14. 11:31
Most dilettáns barmok dilettáns intézkedéseinek issza a levét az ország, erőnek erejével, piacokba belenyúlva létrehoztak egy látszat jobb létet,amit itt pár ruppótlan kánannak érez,mert végre tudott venni még egy lapostévét a kisszobába is.. Azt közben a másik oldalon a seggéről is nyúzzák a bőrt,amit egészen addig nem érez,míg csak a szar lapostévét kell megvennie.. 3+3 milliós támogatás mi!? True story: 6M tető, mire oda érne már 7,5, elrohan személyi kölcsönert,egy hónap alatt megkapja,de a tető má csak 9be áll meg. Nem tudja megccsináltatni,de a 3+3 ért prezentálni kell...Az ember meg csomózza a kötelet a gerendára. Jólét. :)))))
OTTone 2021. 07. 14. 11:21
Ha én nyitott szemmel.járok az országban, észreveszem,hogy mi lett,meg azonnal az ugrik be,hogy mi lehetett volna,ha nem lopják el. Nem csak az uniós támogatások nagy részét,de földeket,cégeket,magántulajdont  ,mindent. Innen meg egyenesen következik a kérdés,hogy ez a nagy b.om fejlődés kit is gazdagít? Mert,hogy az országot,vagy a nép nagy részét nem,az tuti. Tehát kitehetjük az ablakba a fasza látványfejlődést,mikor a megvalósításon a haverok nyerészkednek és a végén még a tulajdonukba is kerül, ráadásul a köz javát is csekély mértékben szolgálja.Igen, 12 éve más világ volt, nem rettegtél a NAV-tól, rendőrtől, mindenféle pénzbeszedésre létrehozott szervezettől, akkor egy sokkal lazább és élhetőbb világ volt. Én ezt érzem,ha nyitott szemmel járok.
OTTone 2021. 06. 15. 22:06
Könvyelőd nem teteti oda,akkor nem is lesz. Automatán nem kerülsz fel.Könyvelőd indítványozza és meglesz.
OTTone 2021. 05. 29. 11:41
Mivel a HVG-s cikkben ez a vezérvonal,valamint ez simán cáfolható és ha nem igaz,akkor b.ottul arcátlan a HVG-től, ezért természetes,hogy erre reagáltak.
Olvastam én is a HVG cikket, nekem már akkor szúrta a szemem,hogy ők tényként tálalják a ,,kamu" számlás dolgot! Erre azért kéne ám valami kemény bizinyíték is,mielőtt így leírják! Kezdve azzal,hogy kinek mit takar az,hogy kamu számla!?Még az is lehet,hogy valami firkásznak (ugye mostanában nagyon ,,igényes " lett ez a szakma, mind tartalmilag,mind formailag, helyesírásilag) kamunak tűnik egy teljesen korrekt számla. Ráadásul a kamu számlák szolgáltatás értékét, tartalmát kívülről megállapítani se egyszerű. Tipikusan a pénzkihúzós tanácsadói szolgáltatás számlák ilyenek. Senki nem mondja meg sosem,hogy mennyire volt értékes a tanácsadás,mennyit ér, stb... 
B.T.W.: bár óvidás szint dicsérni valakit olyasmiért,ami egyébként a dolga lenne,de én azért megjegyezném,hogy 3 hete ekézzük itt őket 0-24-ben :))))) de ezért a nyilatkozatért egy jó pont jár! :)
OTTone 2021. 05. 27. 01:00
Most az jutott eszembe,hogy ez is ilyen kis magyar abszurd: tőzsdei cégben senki nem akar tulajdonosként mutatkozni. :))
Mindenki háttérben akar maradni. Normáliséknál ez is máshogy működik,kb büszkék a vagyonukra. Itthon a lölőn kívül mindenki bújkál meg sunnyog,nehhogymá' meglássa a  NAV a párnába varrt javakat! :)))
Kis részvényünk meg ebből is kiemelkedő! Egy db nagytulaja nincs papíron. Vicc.
Megboldogult barátom szokta mondani: ,, Nálunk nem az van,hogy ez sincs meg az sincs.... SEMMMMI NINCS! " :))))) 
OTTone 2021. 05. 24. 12:29
Kva egyszerű lenne ám a megoldás! Talán nem kéne sunyin hallgatni mindenről a cég részéről,aztán a lófax se akarna mindenfelé megindulni a befektetését féltve!
Tehát, értem én is,hogy penge élen billeg egy ilyen oknyomozós dolog a kisbüfik részéről,de azért addig ne jussunk már el,hogy még mi leszünk a parasztok,ha meg szeretnénk tudni,hogy mi történik a pénzünkkel!!
Erőszakos felvásárlás?? Ezt is lehet ám máshogy intézni,főleg,ha a mostani viszonyokat ismerjük. Úgyis lenyúlják,ha olyan szinteken alarják ezt a céget! Akkor már okosabb,ha a vezetés félreáll.. annak is van egy üzenet értéke. De ez így egy ku.va nagy szopatás minden részvényes felé és alapvetően csakis a cég tehet róla! 
OTTone 2021. 05. 23. 19:43
Sok magyar cégnek van NATO beszállítóija, nem is olyan iszzonyat nagy pukk ez a cucc, lényegében minőségügyi okirat nagyobbrészt.
Nem hinném,hogy egy ilyen ügy befolyásolná a magyar beszállítók megítélését a NATO-nál.
OTTone 2021. 05. 22. 21:12
Ugye nem igaz!? Nem sirattad meg ezt a gyönyörűséget!? Lelketlen vagy és elérted ,hogy többé már nem sír utánad.( lehet,hogy jól értettem, nem sír utánad, csak a botodért!? :D ) 
Bálintka meg vegyen az anyjának új fogsort.. vagy fejlesszen biometrikust ebből is! :D :D
OTTone 2021. 05. 22. 21:02
Igen,mert egy ilyen cikk csak a felszínt karcolgatja... segíteni kell feltenni a célzott kérdéseket. ;) :)
OTTone 2021. 05. 22. 20:57
A 24.hu- n is volt cikk már a fügéről. Természetesen a lélegeztetős biznyákot kiemelve.
Tehát,ha ez politikailag érdekelné az ellenzéket, akkor találkozhatott már vele a Hadházy meg akár a Dobrev is! 
OTTone 2021. 05. 22. 20:52
Bocs,nem hagyhattam ki, nem beszólogatásnak szántam, reméltem,h látod benne a poént! :)))
OTTone 2021. 05. 22. 20:50
Na,jó,de,ha bekebelez valami/valaki,akkor azt jórészt okkal teszi. Nagyobb dolgok reményében többnyire. (Most tekinsünk el a konkurens megsemmisítéstől)
Az alanynak meg lehet,hogy megvan a lehetősége elmenni,otthagyni mindent,de hiába a kva jó kapcsolatok, nulláról kéne kezdeni mindent kb.. akkor már maradok és kiaknázom a lehetőségeket,amíg lehet.
OTTone 2021. 05. 22. 20:42
Voltak kiállítva ufók? :)))))  Vagy mit állítanak ki egy ufókiállításon? Netán ők rendezik... hm.. :)))) 
Engem is érdekel a téma,mióta először megláttam Donald Trump-ot. A hivatala vége felé én már teljesseggel belenyugodtam,hogy ,,nem vagyunk egyedül" ;) :)) Kibaszottul földönkìvüli,az tuti!! :)))))

friss hírek További hírek