Pláne nem légtérzár idején. És kérdéses van-e ukrán pilóta akit mondjuk lengyelbe átlogisztikáztatnak, de szvsz erre nincs idő. Itt vagy azonnal cselekedni kell vagy elkésett dolog. Inkább pár drót reptessenek oda ahhoz az orosz járműoszlophoz. A török délután elég jó munkát végzett, most meg van 5km-nyi megsemmisítendő egység.
Mondjuk az értem, hogy nem érted. Azért picsogunk, mert ha a jövőben az lesz a módi, hogy ha a szomszédnak, nagy tesónak stb. nem tetszik valami, akkor lerohan, szétlő és megmondja mit csinálj, akkor gáz lesz. Ez kb a középkorban volt menő, volt is nagy jólét akkoriban. Mit szólnál hozzá kicsiben, hogy becsenget a szomszéd, beveri a képed, majd kidobja a gyereket a kisszobából és beköltözik, majd még etetheted is.(lásd. ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet Déli Hadseregcsoport) Gondolkozz, Szása! Gondolkozz!!!
Csak az életükbe került ez a bengázás vagy a tankjukba. Azért ne gondoljuk, hogy nem jönnek még újabb és újabb tankok. Ukrajnának nem sok esélye van, ha tényleg belelendülnek az oroszok. Egy otthoni puccs jönne a legjobban. Hétfőtől indul a rubel, swift és tüntetés buli, hátha ez beidít valamit.
Kicsit azert mar kezd tele lenni a hocipom,hogy itt picsog mindenki az ukranokert akiknek a nagyresze (a vezetes kb egesze) szarba se nezi a magyar kisebbsegeket.Valahogy nem tudom nagyon sajnalni oket.Ettol fuggetlenul nyilvan szomoru dolog a haboru,de szerintem butasag azt gondolni,hogy Putyin majd most revizios torekvesekbe kezd a Szovjetunio emleken merengve.Egyszeruen az oroszlakta teruletekert all ki plusz nem akarja,hogy Ukrajna Nato rag legyen ugy hogy a szajaban raketaallasokat letesitettek.Mindket okot meg tudom erteni.Johetnek a minuszok;)
Pár hete volt hír, hogy a belarusz katonák panaszkodtak a hadgyakorlat során, hogy az orosz katonák eladják a bengát a tankokból. Lehet, hogy néhány tankból ezért fogyott ki, aztán utánpótlást meg nem kaptak.
Nagyon régi hidegháborús tankokat dobtak be először, szerintem inkább lerobbantak, de az utánpótlás gátlása is valószínű. Az invázió meg tényleg nem megy gyorsan ha nem bombázol le mindent, Amerika is egy hónap után foglalta el Irakot, pedig más szint Amerika és ott nem volt nyugati technika az emberek kezébe, Ukránok pedig elég sokat kaptak.
volagyimir zelensky tegnap éjjel Moszkvába emigrált - állítja egy ukránzászlós twitter-aloldal megbízható hírforrások alapján. Az illető oldal fakecheck score-ja 97% feletti, így az információ gyakorlatilag készpénz-egyenértékes.
[via "fekanews.comm"] Erre mit mondasz minek írjak nem reagáltok. CSAK AMI NEKTEK KOMFORT. JESZ
OROSZ-UKRÁN háború