Dehogy,ha én ERŐS vagyok folytatom (ez a képlet) ember már kiüresedett az Ország. Céltalan folytatni. Ukrán oldalról Belátta Valgyimir Z. Na Oroszból menekülnek a polgárok nem,helytartó(Putyin) miatt. Szolidárisak a Putyin háborújával, a saját népe BEBIZONYÍTHATÓAN IGEN!! Felmenti magát Putyin nyugodj bele!!!
"Közlése szerint Aljakszandr Lukasenka elnök vállalta a felelősséget azért, hogy a térségben állomásozó orosz katonák semlegesek maradnak addig, amíg az ukrán delegáció megérkezik, tárgyal, majd távozik." Megnyugtató védelem. :)
Tévedsz. Lebecsülte az ukrán ellenállást, és azt gondolta, hogy ennyi is elég lesz. Mehetett volna többel is, de akkor betámadják hátulról, és nincs aki megvédi.
Ebben igazad van, sokan szeretnének egy szabadabb életet, de a történelem bizonyítja, hogy iraki és az afganisztáni többség lemondott a demokráciáról. Több ezer amerikai katona esett el a békefenntartó misszió óta.
Az agresszor nekiáll úgy tárgyalni, hogy a kitűzött háborús céljaiból még egyet sem sikerült elérnie. Ez elég nagy arcvesztés neki, a béke szempontjából viszont üdvözlendő.
Nekem egyik se külömb..hol ott előre figyelmeztette Putyin mi vár rájuk(Ukrajnára)-mért kellett ezt idág húzni..Egyszer se jut eszibeíultra szélsésőges vezetőnek) ez egy túlerővel szembe NEM LEHET GYŐZNI. Ezek jönnek, meg azok kábítás(önkéntesek) ezerrel na abba jó ez a gyerek már,mint Ukrajna vezetője ez a gyerek már mint Ukrajna vezetője!! GEREK MÉG SZÍNTE 18 ÉVET SE TÖLTÖTTE BE. POLÍTIKAI TAPASZTALATA=O-VAL. Feltűzelni saját népét ahhoz ért.
Elmondom miert nem 500.000 katonaval indult el Putyin. Mert akkor tobb lenne a civil e s a katonai aldozat az ukran oldalrol. Drezda ,es Berlin eseten szazezrekben.merheto volt a civil aldozatok szama. Ugye azt senki se gondolja ,hog 80 eve jobb technologiajuk volt mint most az oroszoknak ovek a legter, bombazhatnanak is 10 km magasrol Kijevet,de akkor nagy lenne a civil aldozatok szama. 50.000 katonananal a 40 millios ukrajna eseten preciziosabban tudtak megoldani a katona celpontok likvidalasat. Hat ezert! Es Zelenszkijben mar nem bizik Putyin, amit nem csodalok . Usatol es az EU tol fogja varni a garanciakat. Figyeld meg.
A vidámparkba hívják? https://www.google.hu/maps/place/Pripjatyi+vidámpark/@51.4078925,30.055647,3a,121.5y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipPDhoW0OXjM1LZBxr6pqHzjWynSj-CYxfLWNstf!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPDhoW0OXjM1LZBxr6pqHzjWynSj-CYxfLWNstf%3Dw203-h136-k-no!7i500!8i336!4m13!1m7!3m6!1s0x472a7daa5b69c469:0x32d80be9b6bf089a!2sPripjaty,+Kijevi+terület,+Ukrajna!3b1!8m2!3d51.4045032!4d30.0542331!3m4!1s0x472a7c5de9f5c0fb:0x87aa178315dd0d18!8m2!3d51.4078925!4d30.055647?hl=hu (Ez szerintem kamu.)
én úgy gondolom,hogy az ember alapvető igénye a demokrácia, a szabad , boldog, élhető életszínvonal és csak szükségszerűen alkalmazkodik az autoriter hatalomhoz, az adott hierarchikusabb társadalmi környezethez. előbb utóbb ezek az igények előkerülnek,mégha sikertelenek is és elfojtják ezeket. Vagy azért nem erősdik meg, mert nincsenek tisztában sokan ezzel. Afganisztánabn a nők pld tüntettek a jogaikért, tehát ők megtapasztalták és felismerték. A kultúrális reflexek értékek változhatnak idővel. elég megnézni az elmúlt 100 év társadalmi változásait, akár Európában.
a bankautomaták, ha nem fognak holnap működni Moszkvában(?), erre mi is lehetne a legjobb válasz, mint elíndítani néhány atomrakétát...illetve az összeset ami a csövön kifér, mert máskor már úgyse lesz rá se alkalom, se 'értelem' (?) szvsz
Törölt felhasználó2022. 02. 27. 14:58
Mi lehet annak az oka, hogy 200000 fős seregből csak pár 10000 katona támad? Csúcstechnika áll az oroszok rendelkezésére és mégis 40 -50 éves harckocsikkal támadnak.
OROSZ-UKRÁN háború