Olyan naiv ,vagy mint en voltam! Mar maskep latom. Ahogy lejjebb is irtam, belolvastam kommentek szazaiba,es kijon beloluk az allat. Szidjak a szovjet katonakat akik eroszakoltak ,raboltak. 4 ev veres nácik elleni kuzdelem utan, talpig verben, mocsokban, gyilkolasban, ugy hogy 10 emberbol 2 elte tul ,akik egyszerre indultak a 2.ik vilaghaboru elejen. Ezek a kommentelok hasonlo véres mocskos, haborus korulmenyek kozott 1 azaz egy nap utan kijonne beloluk az állat, nem 4 ev utan. Szomorusaggal tolt el,hogy azt hittem jobb lett az emberiseg,okosabb, empatikusabb. De nem.
Nem biztos. Szerintem nem állnak olyan jól az oroszok, ahogy tervezték. Persze, ha nagyon akarják, megnyerik ezt a háborút, kérdés milyen áron és mi lesz azután. A hazai közvélemény is Putyin ellen fordulhat a katonai veszteségek miatt, sőt a gazdaság is megroggyanhat, ami ráerősít az emberek negatív véleményére. Persze, egyelőre lehet, csak píár akció ez Putyin részéről.
és hogy fog zajlani? Megadod magad Zelensky?... Nem.... Akkor, tűz!...(?)☺ szvsz
Törölt felhasználó2022. 02. 27. 14:49
Ukrajna ma megerősítette a béketárgyalásokat Oroszországgal. Az Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnökkel folytatott telefonbeszélgetés során Zelenszkij megegyezett abban, hogy az ukrán delegáció előfeltételek nélkül találkozik az orosz delegációval az ukrán-fehérorosz határon, a Pripjaty folyó közelében.
Azért egy demokráciában sokkal nehezebb az országot háborúba vinni. Van ellenzék, lehet tüntetni, van szabad sajtó, amelyik megírja az ellenoldali érveket.
talán lesz béketárgyalás: 15:36
BREAKING: Ukraine confirms peace talks with Russia today.
During a phone
call with Belarusian President Alexander Lukashenko, Zelensky agreed
that the Ukrainian delegation would meet with the Russian delegation
without preconditions on the Ukrainian-Belarusian border, near the
Pripyat River.
ha ő odaküldheti a csecseneket és a beloruszokat is - és ki tudja kiket...akkor az ukránok mellé nem mehetnek - edzeni☺ pl. a Francia idegenlégiósok, és más hasonló egységek... (ha már megint lehet pl a Franciák szívnak a legnagyobbat a gazdasági károkból---(?) szvsz
Napokkal ezelőtt nyilvánvalóvá vált, hogy mivel nem jött be a blöffje kicsúszott a lába alól a talaj. Ez újabb eklatáns példa. Azt csak remélni lehet, hogy maradt még néhány józan ember az orosz vezetésben és amennyiben teljesen elborul megfékezik.
Lukasenka inkább beszáll egy háborúba, csak cserébe megtarthassa a hatalmát Putyin segedelmével. Mit számít neki pár ezer ember a népéből. Járulékos veszteség, gondolja ő.
Törölt felhasználó2022. 02. 27. 14:39
Russian President Vladimir Putin instructed on Sunday Defense Minister Sergey Shoigu and Chief of the General Staff Valery Gerasimov to put the Russian nuclear deterrence forces on high alert after "aggressive statements" from NATO."Western countries are not only taking unfriendly actions against our country in the economic sphere... but the top officials of the leading NATO countries also make aggressive statements against our country," Putin stated. He said Russia's deterrence forces will be put in "special combat duty mode."
OROSZ-UKRÁN háború