SeldonKuper
szombat, 21:24
Előzmény:
euler
#159358 Ha nem másítottad meg az ajánlásodat, akkor a Fico kormány néhány hetes ajánlata az érvényes! euler
szombat, 21:37
Előzmény:
SeldonKuper
Nem "másítottam" meg. Azaz néhány hét múlva egyikünk eltűnik a topokból. Ha bukik Fico és/vagy a kormánya akkor TE, ha nem bukik akkor ÉN. Legyen 3 hét: 2025. február 22. szombat, 21.30 :)) ez jó!!!! AKKOR?
Látom megint elővetted a a +15 , -15-olós accountjaidat. Milyen érdekes, hogy ezek a mennyiségek csak akkor jönnek elő, amikor be vagy jelentkezve... Nem kicsit átlátszó. Ha azt hiszed, hogy ezzel bárkit befolyásolni tudsz itt a fórumon, akkor rossz úton jársz- De azért hajrá!
Tüntetni fognak a bírók. Kis szépséghiba, hogy a béremelésük adta a végső lökést. De ha itt is elindítanak valamit mint a lengyel bírák 5 évvel ezelőtt, akkor elnézhető. Elegük van a bíráknak, februárban az utcára vonulnak Ilyenre még sohasem volt példa Magyarországon.
Te sem hiányzol, csak akkora az egód, hogy azt hiszed neked itt törzstagnak kell lenned! A Sehmet hiányzik nektek mert állandón annak örültök, hogy hiányzik! Egyébként akkor tartanék pihenőt, ha választást nyernétek. Akkor nagyon kíváncsi lennék a pálfordulásotokra!
Nekem se hiányzik Sehmet, se a többi. Nem azért nem hiányzik, mert utálok vitatkozni, sőt, csak a trollkodás ellen való hadakozás vég nélkül fárasztó, unalmas és sehova nem vezet. Eulernek bizonyos nézetei se tezsenek, meg kilóg nála is a lóláb, de nem nyomja folyamatosan a fals, értelmetlen szövegeket, lehet vele vitatkozni, mégha ő nem is szereti a vitát.:)
Azért akartam pontosítani, mert például az amcsinak becsicskulás így nem igaz, mert ha a demokraták vannak hatalmon, akkor nem csicskulnak, de ha a populista, autokrata stílusú Trump, akkor igen. Én tágítottam a témát, tehát Orbánnál nem az országon múlik a dolog, hanem azon, hogy "baráti-e", azaz hasonlóan gondolkodik-e a politikai rendszerről, hasonló stílusú-e vagy nem. Ezenkívül hajlandó pénzért is barátinak minősítani egy vezetést (nem országot)
Már régen ki kellett volna őket tiltani az egész fórumról. Libsiznek éjjel-nappal, de az itteni "libsi" hozzáállásnak köszönhetik, hogy még mindig itt ronthatják a levegőt ezzel a stílussal. Fordított esetben már régen ki lenne bárki tiltva egy propaganda oldalról.
Látod? most nincs ideje válaszolni, mert nyomja a minuszokat! KEDVES TOPIKGAZDA ÉS KOMMENTELŐK! SZERETNÉTEK, HOGY SELDON IS TARTSON EGY KIS PIHENŐT? NEKEM NAGYON TETSZIK, HOGY SEHMET NINCS ITT! NEM IS HIÁNYZIK TÚLZOTTAN. HÁT NEKTEK?
Az ilyen hozzászólások miatt gondoljuk sokan, hogy nem szabadna a moderátornak helyet adnia itt neked. Igaz lehet, hogy az idézőjeleidnek se eleje, se vége, se értelme…
Ki kíváncsi itt rád? Idehozod a propagandádat és nyomod. Kiragadsz valaki mondandójából 1 szót és arra írsz valami félsoros légből kapott értelmetlen hülyeséget,.... Szóval te nyomod itt magadra a +okat :DDDDD jaj de szánalmas :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!