Minimálbér 2024: nettó 193.380ft,minimálbér 2009: netto 57800 Ft, ez 3,34-szeres emelkedés. 1kg kenyér 2009-ben 241ft, 2024 november 886ft, ez 3,67-szoros emelkedés! Melyik is nőtt akkor jobban? Miért hazudsz?
És? Mi a sz@rt akarsz mondani ezzel? 2009 óta mennyivel nőtt 1 kg kenyér ára? Mennyivel több élelmiszert vagy kenyeret tud venni egy minimálbért kereső ember 2025 január 4.-én mint 2009 január 4.-én?
Az Országos Érdekegyeztető Tanács hosszantartó, de sikeres tárgyalásait
követő megállapodás alapján 2009. január 1-el havi 71 500 forintra nőtt a
kötelező legkisebb munkabér, vagyis a minimálbér.
Szerintem az az idiotizmus, amikor valakinek mindenki libsi, aki másképp gondolkodik a világról mint ő és kb. fogalma sincs semmiről, csak a fanatikus agyszüleményeit írogatja, de egyetlen helytálló érve nem volt még.
nem NERes, csak a NER által egy kilóra megvett oldalról a neki leírtakat pofázó szócsöve a NERnek ;) az index is független, csak megvette a lülő, de azóta is függetlenül azt írnak, amit csak akarnak! Mint amikor lülőt kérdezték, hogy milyen tv-t akar abból a tv csatornából csinálni, amit akkor vett meg, amúgy azóta megszüntetett!! Jó tv-t . https://www.youtube.com/watch?v=T28ZugWNvjI
Azzal is egyetértesz, hogy mielőbbi büntetőjogi felelősségrevonással való rendszerváltás kell? Kétlem. :) Ezt én már évek óta mondogatom, meg azt is, hogy a rezsim szabályaival szinte lehetetlen a választásokon való győzelem. Előrehozott választásokon vagy rendeseken mindegy, max az esélyek módosulnak, de nem alapvetően. (Bartustól is függetlenül.:) . Tavaly még nagyobb esélye lett volna Orbánnak, hogy egy előrehozott választáson stabilizálja a kétharmadot, de miért tette volna ha nem érezte veszélyben. Most pedig nem fogja a másfél éves biztos kétharmadot egy bizonytalan feles többségért kockázatni. (Egy kivétel lehet - ahogy korábban már írtam - ha biztosnak látja a csődöt és valami csoda miatt túllép a hatalommániáján, és engedi győzni Magyart, rálőcsölve az összeomló tákolmányt. Ennek kicsi az esélye, tehát nem lesz előrehozott választás. Lehetne persze ha MP hajlandó lenne legalább megpróbálkozni annak kikényszerítésével, de erre se látok esélyt.)
Komolyan, ma Krida miatt olvasgattam itt. Az Ő eltökéltsége és töketlenkedése hozott ma színt az éltembe! Olyan depressziós az életem. Ma is kaptam egy plusz kemót a rákomra, de Krida írása felvidított. (ez messze nem azt jelenti egyetértek vele csak éppen, mosolyt hozott számomra)
Majd eljön az az idő is, amikor Trump tünteti ki Muskot. Mondjuk már maga mellé emelte , minisztert csinál belőle és Musk már ugyanazt csinálja, mint Soros: beavatkozik a világpolitikába, dicséri az AFD-t, nehogy már a németek döntsék el hogy mi a jó nekik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!