Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax 2024. 10. 17. 14:00
Závecz: "Az Európai Unióhoz és a NATO-hoz való tartozás továbbra is a többség támogatását élvezi: A Fidesz-szavazók 46 százaléka szerint Magyarországnak az EU-ban kell maradnia, 37 százalékuk szavazna a kilépésre. A Mi Hazánk szavazóinak 46 százaléka igent, 42 nemet mondana erre. A Tisza és a DK esetében 89 és 93 százalék választaná a maradást.A NATO-tagságot ennél többen támogatják, a lakosság 78 százaléka szerint maradnunk kell, 8 százalék szerint kéne kilépni, 14 százalék nem tudott dönteni."
Szégyen....
geza77
geza77 2024. 10. 17. 13:44
Előzmény: #147055  Pista1966

Maradjon itt mindenki és próbálja visszafizetni, amit ezek felvettek hitelt, aminek az elköltésének sok látszata és termelő ereje nincs???  Mibűl , talán kicsit túltolták a kretént a fiúk. Van ez így. Tovább nyújtózkodtak, mint kellett volna. Itt normális életben kár reménykedni. Nincs más opció, csak az ország elhagyása sajnos.
Lehet maradni is, max kiér a mentő, csak nem időben. Ha valaki vérzik erősen, max 6 órával bejelentés után...
Az árak bérek viszonya meg ne foglalkoztasson senkit. Hiszen itt a legjobb élni a világon! Ez csak megéri ezt a kis felárat.
Hadházy munkássága egy töredékét sem tárta fel érdemes megnézni.
Érdekes, hogy ezeket a hatalmas cégnövekedéseket , amik egy valós szabadpiaci növekedéstől némiképp eltérnek, nem vizsgálja senki, nem?
Sűrűbben vesznek egy nem kis céget, vagy hotelt egyesek, mint én tiszta alsógatyát ;) nem újat, hanem tisztát ;)  Lehet ők vesznek napi 2db is akár...  nerhotel.hu van ez az a kezükben, de poltpeti is mindig mindent rendben talál. Akkor tuti minden ok!
pogacsa 2024. 10. 17. 13:33
Előzmény: #147038  signal2
Hiába magyarázod Sehmetnek, hogy a gender nem ideológia, hanem egy szociológiai és társadalomtörténeti tudományág. Képzeld el mi lenne vele, ha a nemek társadalmon belül betöltött szerepét nem csak korszakokra, hanem korcsoportokra is lebontanánk. Tyűűű... Sírva rohanna a legközelebbi Fidesz irodáig panaszt tenni.
dexter 2024. 10. 17. 13:32

A pesti srácok azt hiszik, hogy körülöttük forog  világ.
Hihetetlen, hogy ezek mit képzlenek és gondolnak magukról.
Helyre kellene igazítani őket, leginkább egy baseball ütővel.

BETÁMADTAK a propagandisták 😱 | FELSZÓLÍTOTT a PestiSrácok | Helyreigazítok mint Magyar Péter
https://www.youtube.com/watch?v=EA1qDWpf8uc
Pista1966 2024. 10. 17. 13:23
Előzmény: #147028  Lowrider
"Hol marad a meglopottak, megalázottak, ellehetetlenítettek, kisemmizettek igazságérzete? Velük mi lesz? Csalódjanak egy következő rendszerben is és inkább menjenek el innen, vagy inkább bele se akarjanak szólni többet a politikába? Szép gondolatokat fogalmazol meg, de akkor ezekre a kérdésekre is választ kell adni." Igen igaz! De ha jól emlékszem pont erre a kérdésre nem adott választ senki. Fel sem tették ezeket a kérdéseket, csak azt erőltették, hogy Orbánékat a családját a gyerekeit hogy mint fogják börtönbe zárni és hogy teljes vagyonelkobzás stb.
A kis emberek milyen károkat szenvedtek? Talán ez lenne a vád? Kártalanítás? No erről nem sokat beszélt az ellenzék. Az ellenzéknek  minden kárt amit okozott a fidesz politikája már réges régen pontokba papírra listázva számszerűen névszerint stb stb nyilvántartásba venni és segíteni az áldozatoknak és karöltve harcolni a fidesz ellen. A lehető legnagyobb nyilvánosság előtt.  Nem igaz?
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 17. 13:15
Előzmény: #147033  Sehmet
Doktor Professzor Úr, felénk tudja hogyan hívják azt az embert, aki az LMBTQ ideológia hatására a saját neméhez kezd vonzódni? Úgy hívják, hogy az is volt. 
Doktor Professzor Úr, ha Önt csókolózó szakállas férfiak látványa áttéríti a túloldalra, akkor Ön mindig is az volt. Csak nem ismerte be magának. 
Szájer Józsit se Brüsszelben fertőzték meg, Talán a Bibó Szakkollégiumban, ott sok minden történt, amiről nem beszélnek az érintettek. Vagy amikor Soros-ösztöndíjas volt?
maxwax
maxwax 2024. 10. 17. 13:13
Előzmény: #147050  Pista1966
Ha nem csinálsz semmi érdemlegeset, akkor nem tartanak rólad nyilván rád nézve terhelő adatokat. Nem kell elméleteket gyártani erre. Ha akarnak, bárkiről bármit ki lehet deríteni a mai világban és az emberek zöme ki is adja ezeket önként a világhálón. Ami viszont egyszer kikerül, az az idők végezetéig ott maradhat, mert tuti lesz valahol egy szerver, amelyen lesz egy archiválás. 
A kilencvenes évek végén akkori munkám miatt nemzetbiztonsági átvilágításon estem át - programozó vagyok így egyszerűen -. Kb 10 évvel ezelőtt afférom volt a rendőrőkkel és be kellett mennem. Meglepődtem, mikor előkapták azokat a részben avult személyes információkat, amelyeket az átvilágításon gyűjtöttek rólam. 
dexter 2024. 10. 17. 13:00
Előzmény: #147026  rockmaster

Az első negyedéves alapon én is azt írtam mindenhova, hogy örüljünk, ha az évet 0-ba kihúzzuk.
Meg is kaptam a fideszes agyhalottaktól, hogy nem értek semmit a gazdaságból.
Egyelőre úgy látszik, hogy a fidesz és a szavazói nem értik...
kjanek
kjanek 2024. 10. 17. 12:56
Előzmény: #147049  geza77
Volt már olyan hogy ez a nagyon "fiatal demokrata" irányítása alatt álló moslék párt bármit is rosszul csinált? "Ruszkik haza" mondatával megalapozta politikai karrierjét, most pedig mindent elkövet azért hogy EU-ból és NATO-ból kilépve, Orosz és Kínai irányítás alatt éldegéljünk.  
Pista1966 2024. 10. 17. 12:53
Előzmény: #147048  maxwax
"Nos, a tisztviselők zöme nő és rohadtul nem foglakoznak a politikával, hanem kapaszkodnak a székükbe, mert a versényszférában nem tudnának elhelyezkedni. Esküt tesznek, apolitikusak. A főnökök pedig, szintén ezt teszik. " Nos ez így a hatékony. Ők csak tegyék a dolgukat azt nem is kötik az orrukra, hogy milyen célból kell gyüjteni az adatokat mert felesleges és titkos. De hidd el hogy létezik olyan statisztika kimutatás vagy lista amin ott a neved és az enyém is. 
geza77
geza77 2024. 10. 17. 12:42
Előzmény: #147043  Lowrider
Folyamatosan mindent jól csinálnak, az euró mégis felment 434ig, majd jól felcsinálták a kamatot úgy  háromszorosára, mint a régiós és amúgy normális országokban, amitől lement 370 ig, PERSZE EZ HATALMAS SIKER VOLT RÉSZÜKRŐL!!!A 434 pedig érdekes módon nem számított... A jelenlegi 400 sem sikertelenség!
Hogy mi pénzt raboltak ezek az elmúlt években...
maxwax
maxwax 2024. 10. 17. 12:40
Előzmény: #147046  Pista1966
Hú, mi nagyon más világot élünk, remélünk! 
Gyanítom, nem nagyon ismered az államigazgatást. Nos, a tisztviselők zöme nő és rohadtul nem foglakoznak a politikával, hanem kapaszkodnak a székükbe, mert a versényszférában nem tudnának elhelyezkedni. Esküt tesznek, apolitikusak. A főnökök pedig, szintén ezt teszik. 
Nem igazán értem, milyen rendszerről beszélsz. A kommunistázással pedig már annyira tele a hócipőm! Tudod orbánék viselkednek úgy, mint anno a "proletár diktatúrában" (60+-os vagyok, tudom miről beszélek.)
Rémálmaimban sem akarom, hogy az oroszok visszajöjjenek, mert még az ördög is szebb nekem.
Lowrider 2024. 10. 17. 12:35
Előzmény: #147045  bronz
Ez már csak így van. Minden rosszról más tehet, minden jót mi csináltunk. Engem az lep meg, hogy komoly felnőtt emberek ezt fapofával képesek belemondani egy kamerába, és hogy van aki ezeket minden fenntartás nélkül el is hiszi.
Pista1966 2024. 10. 17. 12:30
Előzmény: #147027  maxwax
Jó is lenne, ha ez ilyen egyszerű vona! Szerinted az a több 10 vagy 100 ezer ember csak ott ül a kormányhivatalokban a fideszben és nem tesz  semmit? Amit látunk az csak a felszín. 33 éve kooperálnak terveik voltak  vannak, szakértők vezetők hagyományt őrzők példaképek intelligens tanult emberek nők férfiak. Egy ilyen rendszert nem lehet megbuktatni mert hatalmas és nem tudni ki kivel szövetkezik  stb. A kádár korszak sem bukott meg a kommunisták átmentették a hatalmat. Mit várunk? Tudod ha itt visszajönnek  valamikor az oroszok akkor a fidesz adja a Magyar hadsereg tisztjeit. Belőlünk jó esetben közkatona lesz,  vagy rosszabb esetben kivégeznek. Ez így szokott működni. 
bronz 2024. 10. 17. 12:28
Előzmény: #147043  Lowrider
Nem hát.
Mindig a külső okok.
Soros, migránsok, háború, Gyurcsány, dollárbaloldal, libsibolsikomcsilibsik, de a pedofilmosdató Pedofidesz az mindenben ártatlan, mint a ma született bárány.
bronz 2024. 10. 17. 12:26
Előzmény: #147034  geza77
Kihagytad "Dzsudzsákné" Pétert. :)
badsector1
badsector1 2024. 10. 17. 12:20
Előzmény: #147040  NickJ
Elkésett a felmentő itélet, a momentum már a múlt.
maxwax
maxwax 2024. 10. 17. 12:15
Előzmény: #147040  NickJ
Akkor orbánnak minimum egy tényleges életfogytiglani. 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek