Pedig az EU -s minimálbérnek és nyugdíjnak látnám értelmét. Nyilván nem ugyanazt a nominális összeget jelentené minden országban, hanem valamilyen gazdasági mutatóhoz lehetne kötni, mint ahogy pl. a NATO a GDP 2% -ban határozza meg a hadügyi kiadások minimális szintjét.
Az IMF-nél nem akar kuncsorogni, ő Kínánál akar kuncsorogni, mert hogy Kína nem támaszt követelményeket. A Tanú film jut eszembe, amikor azt mondják, hogy "egyszer majd mi is kérünk magától valamit".
A gyanúról van hiteles linked? Legalább ennyit tudsz felmutatni, ha már te direktben ilyen vádakkal illetted. Én SMS-ről tudok, meg hogy tán nem mindenről számolt be, ahhoz, hogy az férjével való összeférhetetlenséget megállapíthassák. Tudom, eszerint ő már bűnös is 77 milliárd Eurós üzletben történő korrupcióban. Ha Orbán azt mondja négyévente, hogy ő üzleti ügyekkel nem foglalkozik, az bizonyíték neked, hogy semmi köze a körülötte lévő emberek 1000 milliárd fölötti gazdagodásához. Értelek.
Persze, hogy elhiszem, ugyanis az tény, hogy fogadta Kristalina Georgievát, akivel a világgazdaság, a nemzetközi kereskedelem, stb. kérdéseiről tárgyaltak. A cikk címe lehet áthallásos, de a cikk szövege egyértelmű, hogy miről folytak a tárgyalások.
Én nem hangsúlyozom, hanem az Alaptörvény "hangsúlyozza". De ennek semmi köze nincs ahhoz, ugyanis annak büntetőjogi és nem politikai felelősséggel kapcsolatos a relevanciája.
Az túlzás volt részéről, de egyébként azt mondta pontosan, hogy azon fognak dolgozni, hogy 2030-ra meglegyen. Szó mi szó, ez populista igéret. Egyébként azt is szokta mondani, hogy ő nem igér kánaánt.
Nekem semmit nem "kell" mondanom, nem vagyok párttag, nem köt a pártfegyelem, mint titeket, de ettől függetlenül nem szeretném, ha vissza- vagy átvennék (két különböző fogalom!) az ország irányítását olyan kamuhuszárok, akik miatt ismét az IMF-nél és a WB-nál kellene kuncsorognunk hitelért, hogy elkerüljük az államcsődöt.
Ok nélkül bántod Sehmetet, ő se hisz Orbán kamuigéreteiben. Például most aktuálisan az, hogy megint beindul a gazdaságunk, lendületet vesz és blabbla. És persze most is alapvetően rendben van minden nálunk a gazdaságban.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!