A kreált ellenséggel könnyebb dolga van. Eltávolíttatja a Soros plakátokat az útszélről (az útszéli stílusú üzeneteket) és máris béke van. Most, ahol nemcsak kreált ellenség van, nem tudja mit kellene tenni.
Persze hogy az! A fogolycseréket szerinte mégis kik egyeztetik le? Másrészt, ő maga mondta, hogy mindkét fél szerint az idő nekik dolgozik, ezért nem akarnak tűzszünetet.
Ezt mondja Orbán: "A kormányfő hibának tartja, hogy nincs kommunikációs csatorna Oroszországgal a háború rendezésének érdekében." Miközben én azt hallottam egy interjúban szakértőtől. hogy nagyon is sokan akcióznak az ügyben, a leghatékonyabban és sztenderd módon Törökország. Ez is csak egy hazugság a sok közül.
Szavazhatnál a Fideszre, de emelélett nem védenéd a védhetetlent, amikor Fideszről van szó, nem trollkodnál, nem támadnád az ellenzéket mindig és mindenben, hanem csak egyszerűen elismernéd a Fidesz hibáit, bűneit, az ellenzéknek igazat adnál, amiben igaza van, de emellett azt mondanád, hogy te a lenti okok miatt mégis a Fidesz mellett szavazol. De nem így teszel, szóval nangyon sántít ez a dolog nálad, te valójában hívő vagy, káros módon tevékenykedsz itt. "Pragmatikus igazságnak" mondod a hazugságot, a megtévesztést,
Ezt elfogadom, de még annyit azért megjegyeznék, hogy talán Makó állt olyan messze Jeruzsálemtől, mint a kormány és tagjainak kommunikációja a tényleges tetteiktől...alapvetően, minden "felelős" beosztásban lévő személy súlyosan függ Orbántól...másképpen, Varga mondhat akármit, de tennie azt kell, amire Orbán utasítja!
"...és kifejezetten tetszik a középréteget támogató társadalom- és gazdaságpolitikájuk"! Hát apafej, ezzel a mondatoddal ki is derült, hogy lövésed sincs a közgazdasághoz, ha ilyet le tudsz írni, hogy a fidesz gazdaságplitikája a középréteget támogatja. :)
Varga Mihály - mint a politikusok általában - a pragmatikus igazságelv alapján kommunikál, figyelemmel annak politikai, társadalmi és gazdasági hatásaira is. Szerintem ezzel a másfél sorral mindent leírtam, nem kívánom "cifrázni". Provokatív kérdésre nem szoktam válaszolni, de most kivételt teszek azzal, csak magam nevében tudok "nyilatkozni": - a szavazáskori helyzetben nem volt más, reális kormányzati alternatíva, és kifejezetten tetszik a középréteget támogató társadalom- és gazdaságpolitikájuk, valamint a nemzeti politikájuk. Ennyi. És ugye "de gustibus ... "
"Na jó, ezt én róla már nagyon régóta tudom, vicces, hogy az érseke Bábel Balázs meg van lepődve. Mivel Bese Gergő katolikus papot rendkívül ártalmas figurának tartom, ezért ma este 6-kor megjelenő írásomban leszedem róla a keresztvizet. Csakhogy stílusszerű legyek. És nem az a baj vele, hogy meleg. Ahhoz joga lenne. Azt is tudom, kikkel szokott orgiázni kormányzati körökből." - PerintfalviRP
Mi nyugdíjasként viszünk vállalkozásokat - és ingatlan-tulajdonosként. Szerencsére a feleségem ezt a szolgáltatást már vagy jó 30 éve viszi és vezeti vállalkozóként, "bejáratott" vendégkörrel, én pedig nyugdíjba vonulásom után - kollégáimmal együtt - alapítottam a - szolgáltatást végző - vállalkozást - a korábbi munkahelyemtől - egy multitól - kapott állandó megbízásra alapítva. Ez, a multis megbízás biztos pont, megfelelő jövedelmet biztosító megbízás - és a kollégáim, ismerőseim által hozott kisebb vállalkozások is állandó megbízással láttak el - de még magánszemélyeknek is dolgozunk. Jómagam igazándiból - néhány ügytől eltekintve - szinte csak a menedzselést végzem és az ügyfélkapcsolat-tartást. Mellette vagy egy kis oktatói megbízásom is, azonban az csak hobbiból, mert olyan keveset fizetnek. Én tulajdonos csak az irodában vagyok, amit egy lakásból alakíttattam át irodává a belvárosban - megyei jogú városban.
Nem egy oknyomozó tárta már fel azt az érdekes összefüggést a katolikus egyház legmagasabb szintjének berkeiben (Vatikán), hogy minél inkább homofób a nyilvánosság előtt egy tagjuk, annál valószínűbb, hogy meleg. Vannak erről egész jó írások, dokufilmek.... Nem mellesleg, a papi hivatás pont azért egyre kevésbé népszerű Európában, mert egyre elfogadottabb a társadalmak részéről a melegség, nem kell ez miatt titkos életet élni... Meg persze a cölibátus...
Pontosan nem lehet megmondani de nagyságrendileg így van. Ha kiszámolod, nagyjából 7 milliárd köbméter teljes fogyasztás jön ki a fűtési szezonra, amihez még hozzájön a fűtési szezonon kívüli felhasználás. Így jött össze 2023 -ban a kb. 8,5 milliárd köbméter.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!