Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax szerda, 13:51
Előzmény: #155218  Cutasept
Nem hiszem, hogy éppen vendégségbe tartanál, mert akkor nem múlattad volna itt az időd órák óta. A fb nem az én világom, mert az életem nem a virtuális világban élek, vannak vállakozásaim, éppen elég azokat követni.
Fiatal lehetsz, mert a korommal próbálsz heccelni, de ha eljutsz majd az 50-hez, akkor rá fogsz ébredni, mi minden változik a gondolkodásodban, énképedben, az időhöz való viszonyulásodban.  Bizonyára van köröd, de sokat tölthetsz fórumokon, ha ennyire tudod, hogyan lehet újabb és újabb nickek mögé bújva regisztrálni akár ide is.
Én nem a "fényt" akarom meglátni az emberekben, hanem az embert.
Viszont egyetlen ok miatt fejezem csak be,mert ez már teljesen off.
sityaki szerda, 13:46
Előzmény: #155189  krida
Ezek szerint figyelmesen elolvastad a cikket, alaposan átgondoltad és okszerűen válaszoltál is rá... Köszönöm. Quod erat demonstrandum.
Cutasept
Cutasept szerda, 13:33
Előzmény: #155216  maxwax
Kezdődik a Nemzeti Nyomozóirodás Performance-od. Jeleztem már állandóan visszakérdezel,hogy fenntartsd a kommunikációt. Nálam ez nem jön be. Nem vagyok senkije, és ha ennyire kíváncsi vagy vendégségbe vagyunk hivatalosak. Menet közben, vendégeskedés közben nem fogok pötyögni. Én nem itt töltöm a ünnep napjaimat. Nekem van köröm. Köszönöm beszélgetést! Ha lesz időm majd megkereslek Facen :D  A Te korosztályod ott aktív :D
idegsüveges szerda, 13:29
Előzmény: #155216  maxwax
A barátnője... :) Fontos vallás! Az emberség nem számít!
maxwax
maxwax szerda, 13:16
Előzmény: #155215  Cutasept
Te kije vagy kridának? Kicsit gyorsan elinaltál.
Cutasept
Cutasept szerda, 13:06
Előzmény: #155213  maxwax
Természetesen egyenrangúnak Tartom! Mindenkihez tisztelettel , Szeretettel viszonyulok. Az emberben látom a fényt, a jót, azon van a fókusz. Minden emberben van jó és rossz is. Sajnos benned az utóbbiból sajnos több van. Neked pszichologikusra van szükséged nem politikai kommentelésre! Kritikámat építő jelleggel fogadd. További Szép napot! Elnézést hogy megzavartam a diskurzust.
badsector1
badsector1 szerda, 13:01
Luke skywalker megszületett.
maxwax
maxwax szerda, 12:57
Előzmény: #155210  Cutasept
Férfi vagy, mert nőként tudnád, hogy mikor lehet egy nőre azt mondani, hogy változókorú :)
Szakmai ártalom, hogy kérdezek.
Most akkor tőled. Mennyire tiszetled a párod/édesanyád/anyósod vagy úgy általában a nőket? Egyenrenagúnak tartod a férfiakkal a nőket?
Sehmet
Sehmet szerda, 12:56
A kis Jézus megszületett, örvendjünk! Békességben, szeretetben  - áldott karácsonyi ünneket kivánok minden fórumozónak és olvasónak! 🌲
Cutasept
Cutasept szerda, 12:47
Előzmény: #155209  maxwax
Körülbelül fél perc egy új reg :D  HA tel szám kell hozzá akkor tele a jófogás névnéküli simel, free proxy, tor böngésző, vpn.... Rendelkezésre álla minden ha ujjat kell regelni :D
Cutasept
Cutasept szerda, 12:45
Előzmény: #155207  maxwax
58+ os vagy! Ha jól emlékszem Szegedi vagy környékbeli. Megbízók alkalmaznak...Nem erősítés vagyok. Csak amikor felmenőket Te is a szádra veszed. "Szüleid mit szólnak hozzá" --> Mégis mi közöd hozzá? Szólás Szabadság van azt mond Krida amit akar. Ez az állandó visszakérdezgetés neked a Ballib Klimaxnak a mániád :) Hosszú ideje figyelem a megnyilvánulásaidat... Keményen benne vagy a klimaxban csak nem érzed magadon.... De a közvetlen környezted is biztosan tapasztalja...Kitartást kívánok nekik....!
maxwax
maxwax szerda, 12:43
Előzmény: #155205  Cutasept
ó, látom, első ténykedésed 5 napos teljes kitiltás után újabb bajt keresni!
Te személyeskedni akarsz és nem a témához a szólni. Előbb-utóbb megint kitiltanak és akkor lehet, örökre! Én nem jelentelek, mások megteszik majd.
badsector1
badsector1 szerda, 12:40
Előzmény: #155201  krida
az ön korában még nem volt down-szindróma szűrés
maxwax
maxwax szerda, 12:32
Előzmény: #155205  Cutasept
Na, krida, itt az erősítés! :))
A változókor szerinted mettől meddig tart? Pusztán azért kérdem, hogy jól lövöd-e be a korom.
Látom, friss hús vagy itt vagy valaki többedik nickje, aki az anonimitás mögé bújva próbál személyeskedni, beszólogatni. Én csak kérdezek és ha ellentmondást vélek felfedezni, akkor érdekel az oka.
user01
user01 szerda, 12:27
Előzmény: #155175  krida
Isten nevét hiába ne vedd!

- 2011-ben lebukott a bicskei pedofil, az ügyét mégis eltusoltátok.
- 2016-ban Orbán felterjesztette őt állami kitüntetésre azzal az ürüggyel, hogy az a gyerekekkel hogy bánik. 2016. augusztus 20-án így ez a pedofil megkapta a mayar bronz érdemkeresztet.
- Néhány héttel később a pedofil egyik áldozata öngyilkos lett, ekkor szivárgott ki a féltve őrzött titkotok a média felé, és kezték egyes nem kormányközeli médiumok feltárni az ügyeteket. 
- 2021-ben Szijjártó azt mondta, hogy a gyerekvédelemben a kormány nem ismer kompromisszumot. Azaz amit látunk azóta is, az az, amit a fidesz képvisel.
- 2023-ban a pedofil segítőjének az Orbán által köztársasági elnökké tett Novák kegyelmet adott, a büntetését is töröltette, tisztára mosta. A kegyelmet a kormány részéről Varga jeygezte ellen.
- 2024-ben lebuktatok, kiderült, hogy még az elìtélt pedofilsegédet is kihozzátok a börtönből, sőt, a még azóta is püspökként fideszt szolgáló Balog is nyakig benne van ebben.
És akkor hol van még a többi pedofil ügyetek, Kaletától kezdve Orbán gimnáziumi osztálytársáig, aki az állami földeket kótyavetyélte el a NER-eseknek.

Erre nincs bűnbocsánat! Erre nem kaptok feloldozást!

Isten nevét hiába ne vedd!
Cutasept
Cutasept szerda, 12:15
Előzmény: #155203  maxwax

Azt a mindenit! Neked a családod mit szól a változókori kilengéseidhez? Ha pszichés megborulásodhoz semmit akkor gondolom Te vagy a legokosabb a családban és felnéz rád mindenki :D 
Jelentéktelenségedhez képest jó nagy a Szád :D
badsector1
badsector1 szerda, 12:12
Előzmény: #155202  krida
neked kétoldali komcsibecsipődésed lehet, szakember szerintem tudna rajtad segíteni. :))
maxwax
maxwax szerda, 12:06
Előzmény: #155201  krida
Azt a mindenit! Korábban, mást írtál, de  nem baj.
A szüleid mit szólnak ahhoz, hogy így és ilyeneket írogatsz a vallásos meggyőződésedre hivatkozva?
Igazából milyen vallást is követsz?
krida
krida szerda, 11:58
Előzmény: #155197  badsector1
Na, pontosan ezt mondták a komcsik is (innen tudtuk, hogy akkor a hitben mégiscsak van valami).
krida
krida szerda, 11:57
Előzmény: #155193  maxwax
Tévedsz (tudom, nehéz az összefüggéseket átlátni, értelmezni🙂). Nincs Dawn-kóros testvérem. 
Édesanyám amikor állapotos volt akkor mondták az orvosok a magzatról, hogy Down-kóros lesz, vetesse el mindenképpen. Édesanyám a hite miatt nem volt hajlandó meggyilkolni a gyermekét a méhében, azt mondta inkább ő haljon meg, minthogy ilyet tegyen. És mi történt? Teljesen egészséges gyermeknek adott életet, a hugom a mai napig egészséges (se nem Down-kóros, se nem Dawn-kóros 🙂). A Sátánnak épp ez a célja, a Biblia szerint: "lopjon, öljön, pusztítson". Itt is ez volt, meg kellett volna ölni a hugomat. Hála Istennek nem ez történt. Az Emberfia viszont azért jött, hogy az ördög munkáit lerontsa (ugyancsak az Ige szerint) - s épp ezt ünnepeljük karácsonykor. És itt pontosan ez történt: édesanyám hitt Jézusban, és EZÉRT menekült meg a hugom. Ha ateista lett volna, simán hagyta volna, hogy az orvosok legyilkolják ártatlan hugomat. 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek