Még bizonyítékokkal alátámasztott tényekkel soha nem cáfoltál meg, csak vagdalkozol, személyeskedsz, sértegetsz annak ellenére, hogy én kedvesen reagálok mindenre. :)
Na persze, "meggyőződésből" egy megafonos aktivistához illően. :) Folyamatosan bizonyítod, hogy mindenhez IS értesz, egy igazi "szagértő" vagy. :D Bármit is csinálnak tűzön-vízen át véded a bálványaidat, a hibátlanokat, a számodra tökéleteseket. :) Nincs mire büszkének lenned.
Mutass példát erre, mert ha valaki például itt személyeskedik, az éppen te vagy, aki ráadásul azt sem tudja, hogy miért tilt ki valakit, ugyanis a kitiltás oka a moderációs oldal szerint állítólagos trollkodás. Elmagyarázzam, mi a kettők között a különbség? :)
Bizonyára értékelte a nyugdíj előtt ott eltöltött munkámat, és nem csapong összevissza, mint mikiegerek a pártok között. Vagy te olyanra bízol komoly munkát, akit nem ismersz, vagy aki már elcseszett neked valamit. Persze, nálad lehet ilyenre is példa. Üdvözlöm Napóleont és Caesart, ha találkoztok, add át légy szíves Nadrágszíj Petyának! :)
Mi lenne, ha nem személyeskednétek, hanem elmagyaráznátok vagy az óellenzék helyzetét, vagy messiásotok, Nadrágszíj Petya ATV-ből történő kirohanását? :-D
Igen, felveszem a nyugdíjamat és egy, versenyszférában működő multi jogi megbízásáért az általam alapított ügyvédi iroda részére fizetett megbízási díj engem illető részét. :) Gondolom, te pedig a közpénzből történő finanszírozást.
Mit vagy úgy oda? Badsector engem és másokat is kitiltott a topicjából, mert Nadrágszíj Petit nem dicsérjük eléggé. Ellenvélemény pedig a liberális tolerancia nevében kizárva. :)
Veled ellentétben én meggyőződésből írom le a véleményemet, nem "fizetésért"! :) És veled ellentétben egy kicsit jobban értek a nemzetközi politikai viszonyok elméletéhez és multilaterális nemzetközi szervezetek működéséhez. :)
Az ügyfelek azt tudják, hova kell menniük, ha nyerni akarnak! De nekem már annyi van, hogy mindenkit nem is vállalok! :) Ugye van egy megbízó nagy cégem, ahol minden kollégának megvan a saját szakterülete. De ezek szerint az ügyfelek nálad tudhatják, hogy ilyen lelkes fórumozás is belefér. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!