Mire sértődtem meg 2006-ban? Van három gyerekem és hat unokám. Sokat tettem az ország népességfogyása ellen, de hozzájárultam a föld túlnépesedéséhez. Az állítólagos sértődöttségemnek semmi köze nincs bármelyik kormányfő demokratikusságához vagy annak hiányához. Az elkötelezettségnek sincs köze az ország jobbátételéhez. Sok elkötelezett ember tette már rosszabbá az országot. A 2006-os nagygyűlés utáni utcai harcászat hívei és elutasítói is elkötelezettnek hiszik magukat és mindkét oldal hívei meg vannak győződve arról, hogy az utcai harcászat jobbá tette országot illetve arról, hogy jobb lett volna, ha elmarad a hatalom brutális fellépése.
Arról nem én tehetek, hogy ő az ellenzék vezető pártjának vezére, és neki van egy kis politikai zsenialitása. De ugye nem én vagyok, aki nem pozitívan hivatkozik rá. Azt azért légy szíves figyelembe venni, hogy ő a Fidesz jelenlegi aduásza az ellenzéki oldalon. Vagy nem így gondolod?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!