a jól bevált Trump-féle terelös duma mikor tudja, hogy épp szétgépelni akarják a fejét, akkor kezdetnek felvet egy témát (amit meg hallania sem kellene senkinek), majd beleáll, és minden más lényegtelen Anno Trumpli érkezett így Európába, hogy ha nem fizet be mindenki 2%-ot, akkor az USA kilép . . . populistákat a pofabefogással lehet legkönnyebben legyözni PETIKÈM is mit keres a CNN-en???
Jól van, vaktyúk is talál szemet időnként, te mint értelmiséginek vallod magad mégis rubel viktort támogatod, infla egekben, hazugság éjjel- nappal, mégis iszod o1g szavait, nyomod a propagandáját, hogy tudod ezt beszopni?!
Ugye azt akartad írni, hogy "megvolt". :) Egyszer majd csak összejön! :) Több, mint kettőszáz km-re lakom Budapesttől, és azt sem tudom, hol van a Fidesz-központ. Te bizonyára magadból indulsz ki! :)
A trollnak joga van a véleményéhez és a trolletetőknek joguk van őt etetni. Nekem meg jogom van megállapítani, hogy ezzel a trollkodó szándéka érvényesül, hiszen erre játszik. Miért akarják Orbánt eltakarítani azok, akik egy troll éheztetéséhez sem elég okosak vagy fegyelmezettek?
Nem azt írtam, hogy nem értem, bár volt olyan is, hanem azt, hanem azt, hogy nehezen tudom az összefüggéstelen félmondatokból összerakni a lényeget. De azért néha sikerül, bár egyesek szerint itt, vidéken még egy keresztrejtvény megfejtésére sem vagyunk jók. ? Megebédeltél? Ha igen, egészségedre! Én még nem, mert most, nem régen értünk haza, és most készült el a kaja. Addig kénytelen leszel nélkülözni a társaságomat, pedig úgy látom, ma egészen konszolidált vagy!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!