Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
________
________ 2023. 06. 25. 21:36
Előzmény: #107999  ________

Ha ez megtörténik...https://index.hu/kulfold/2023/06/25/ukran-hirszerzes-zaporizzsjai-atomeromu-katasztrofa-felrobbantas-haboru/
________
________ 2023. 06. 25. 21:25
Előzmény: #107997  Peterbond
puccsinnak egyetlegy egy dolog megy, az a fenyegetés
annak bedől a fél világ (többek között O1G)
a tettek mezején folyamatosan elbukik, és kiderül, hogy a király meztelen
a történet vége viszont az lesz, hogy Oroszország meggyengül, és elveszti hatalmi pozicióját
a ruszki hadsereg mítosza már rég csak vicc kategória, a következő hónapokban nulla közelire fogja amortizálni a ruszki agresszor 😀
Peterbond 2023. 06. 25. 21:06
Előzmény: #107996  Peterbond
https://economictimes.indiatimes.com/news/defence/speculation-over-putins-whereabouts-amid-reports-his-plane-left-moscow/articleshow/101244408.cms
.
"There have been numerous reports that Russian President Vladimir Putin's presidential plane took off from Moscow's Vnukovo airport and then headed north-west, media reports said.
According to data from the FlightRadar tracking website, the plane reached the Tver area about 110 miles from Moscow and where Putin has a residence before disappearing from the system, The Guardian reported."
.
Persze biztosan nem tudjuk hogy rajta volt a gépen vagy sem. Csak tök véletlenül repült pont arra amerre Putyinnak is van egy dácsája.
.
https://www.theguardian.com/world/live/2023/jun/23/russia-ukraine-war-live-russia-investigates-mutiny-as-wagner-chief-says-evil-military-leaders-must-be-stopped?filterKeyEvents=false&page=with:block-6496ee518f08657ec732222c#block-6496ee518f08657ec732222c
Peterbond 2023. 06. 25. 21:01
Előzmény: #107996  Peterbond
Tudom óriási égés már ez így Putinnak amúgy is és még nagyobb ha kiderül hogy ő fülét farkát behúzva elmenekült a fővárosból miközben a "zongoraművész" meg ottmaradt Kieven sokkal nehezebb helyzetben. Ezért azt a maradék tekintélyét is védeni kell Putyinnak mert mi lesz ha kiderül hogy ő mégsem valami félisten aki senkitől se fél mindent ő irányít és talán még medvén se lovagol nyaralásai során.
Peterbond 2023. 06. 25. 20:59
Előzmény: #107992  Sehmet
Linkelnél kérlek kettőt közüllük?
.
Mert én annyit találok csak amiben leírják hogy a TASS cáfolja hogy Putin elhagyta volna moszkvát és a TASS szerint a kreml-ben van most is. Mondjuk nálam az ököl szabály alapján ( amit a TASS cáfol az megtörtént ) Putin távozott de mindegy.
.
Az egyik repülője mindenesetre elhagyta akkor Moszkvát.
.
https://www.independent.co.uk/news/world/europe/flight-radar-24-putin-moscow-b2363558.html
Sehmet 2023. 06. 25. 20:48
Törölt hozzászólás
offshort
offshort 2023. 06. 25. 20:15
Előzmény: #107990  zsolti78
egyetértek, eltűnhetnének a francba gyurcsányék! 
viszont a tárgyilagossághoz hozzátartozik, 
hogy a regnálása utolsó perceiben is betartotta a demokrácia játékszabályait! 
Tehát ez mindkét oldalnak ökölszabály kellene hogy legyen, akár jobb, akár bal oldal!  
(egyébként ez ny.eu országaiban így van!)
.
A demokráciát nem szabadna sem csorbítani, sem személyi kultuszos irányítás alá vonni. 
A demokracia szabályai mindkét fél részéről egyértelműen elfogadottak legyenek.
Ez az alap! 
Sehmet 2023. 06. 25. 20:13
Törölt hozzászólás
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 25. 20:11
Előzmény: #107985  ________

Tévedés, a nyugati médiumok szerint Putyin végig a Kremlben volt, csak dezinformáció volt, hogy elmenekült.
Azt csak várd meg, hogy melyik hadsereg hogyan halad. Nemsokára itt az ősz, a sár, stb. Talán évvégére eldől, hogy mi lesz.
PAX!
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 25. 20:08
Előzmény: #107988  somogyi
Mearsheimer, a Chicago-i Egyetem professzor mióta "ruszki"? Hűha! Komoly értelmezési problémáid vannak! Fuss neki még egyszer, hogy ki mondta, amit írtál!
zsolti78 2023. 06. 25. 18:53
Teljesen egyetértek veled.
Kár hogy ez a söpredék irányítja az országot, igazi hazaáruló, nemzetvesztő banda, szaródik össze az ország rendesen. #ezeklegalábbtudnakkormányozni
Amint nincs EU pénz, köhög Európa motorja.
Orbán = Gyurcsány, amíg ez a kettős nem tűnik el a színpadról, addig az országnak reszeltek. Az a faszfej Gyurcsány házaspár hogy nem tud eltűnni a gexibe végre már. Az ország kerékkötői azok is.
Teljesen reménytelennek érzem a helyzetet.
Istvan78 2023. 06. 25. 18:52
Karakánul kimondtad a lényeget.
somogyi 2023. 06. 25. 18:10
Előzmény: #107984  Sehmet
Na jó.
Álljunk meg egy szóra, tehát a ruszkiknak nem tetszett, hogy ukrajna nyugati demokratikus unios orszag akar lenni .
Ez eddig rendben.
De kérdem én, putyin meg a ruszkik ki a retkes f”””szomnak kepzelik magukat, hogy ezért lerohanják ukrajnát? Litvániát , mittomén lengyelországot miert nem rohanták le?
Vagy mostantól az összes orszagot akik csatlakozni szeretnenek vagy kicsit maskepp elni mas rendszerben stb. Azt lefogjak rohanni?
Tudom jon majd az hogy raketakat akartak meg atomot ukrajnaba telepiteni stb, erdekes lengyelorszaggal semmi problema ott lehetnek ilyenek?
Huzd mar ki a kezed a seggedbol es allitsatok le magatokat az osszes orosz trollal a nyomodban, .
Oroszorszag az agresszor megtamadta Ukrajnat embereket olnek bombazzak a varosokat stb. Ennyi nemkell ebbe tobbet latni mint ami, 
Majd ha osszeveren a szomszedom mert viragokat ultetett es nekem ez elfogadhatatlan majd ezt mondom a birosagon hat hogy mert a sehmet a netrol is azt mantrazza higy teljesen helyes ha lerohansz masooat mert szeretnenek mas dolgokat csinalni mint ami az elkepzelesem . Renelem veget er a haboru nyernek az ukranok es takarodtok vissza sullyesztobe ahonnan elobujtatok 13 eve, mert mar nagyon kinyilt a csipatok megakarjatok masoknak mondani mi a helyes hogyan eljenek stb. Elmentek ti a p”””csaba mar tenyleg. Az ilyenek miatt van haboru szenvedes kin mint amilyen te is vagy valojaban, andersen mesei meg a tököm tudja . Pfejj 
Apu ökölbe szorult keze vagyok.
makasipasztor 2023. 06. 25. 18:01
Előzmény: #107986  idegsüveges
Normálisan nem fog válaszolni a "csajszi".
idegsüveges 2023. 06. 25. 17:54
Előzmény: #107984  Sehmet
Sajnos a társadalomtudományok nem egzaktak, szerintem...ezért a professzor úr válaszainak nagy része "azt hiszem", "úgy gondolom", "az én nézőpontom szerint" szófordulattal kezdődik...én meg azt "hiszem", hogy az EU és a "Nyugat" szándéka gazdasági terjeszkedés volt kölcsönös előnyök alapján, de kiszámítható viszonyokkal.
Az "én nézőpontomból" az is érdekes, hogy Putyin és Oroszország politikáját nem tekinti imperialistának...
Mi számít imperializmusnak, ha az nem, hogy az exszovjet utódállamok gazdasági erőforrásaira megpróbálja Oroszország újra rátenni a kezét illetve, hogy a VSZ-kori befolyásolási övezet visszaállítását tartják kívánatosnak?
________
________ 2023. 06. 25. 17:28
Előzmény: #107983  Sehmet
Valamiért pedig  puccsin hagyta el a süllyedő hajót először...
Csak mint a patkányok.
Ha a ruszkik így haladnak, a katonákra Oroszországban lesz szükség, és akkor Ukrajnában gyorsan BÉKE lesz
VÉGRE
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 25. 17:09
Előzmény: #107978  tanrek

„De amikor mélyebben elemezzük azokat az okokat, amelyek a háború kitörését megmagyarázzák, akkor arra az én válaszom az, hogy az az ok a nyugat politikája volt, amely beígérte, Ukrajnának a NATO é az EU tagságot, ami kirobbantotta a szivárványos forradalmat Ukrajnában azn célból, hogy nyugatbarát liberális demokráciává alakítsa át az országot. Ez teljes mértékben elfogadhatatlan volt Oroszország számára. Az pedig, hogy az amerikaiak ezt miért nem értik, az elgondolkodtató, mert mi ismerjük az a Monroe-doktrínát, amely szerint nem akarunk olyan nagyhatalmat, amely a nyugati félgömbön veszélyt jelent Amerika békéjére és biztonságára” (John Mearshemer professzor, a "középszerű elme", és tanrek a kiváló elme :))
.
https://oxfordpoliticalreview.com/2023/01/12/ive-been-attacked-not-with-facts-and-logic-but-personally-john-mearsheimer-on-the-war-in-ukraine/
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 25. 17:06
Előzmény: #107974  ________

Te komolyan azt gondolod, hogy egy magánhadsereg megállításához nem lett volna elég az a haderő, ami még mindig Oroszországban van, és haza kellett volna vinniük az oroszoknak az Ukrajnában harcoló alakulataikat? Ugye ez csak vicc volt! Nem is akarták megállítani. :)
.
A CNN szerint néhány harckocsi, azt hiszem ötöt láttak, indult el Moszkva-felé Rosztovból, ahol az emberek nyugodtak voltak, mentek bevásárolni, a gyerekek az utcán játszottak, stb. Ez egy színjáték volt, de most ezt nem az ukrán rendezők rendezték meg, hanem néhányan az orosz vezetésből és Prigozsin. Ennek mindenki bedőlt. Én már tegnap, úgy háromnegyed ötkor megemlítettem az, hogy az FSZB nem reagált Rosztovban az eseményekre és harcok nélkül átengedte a katonai bázist, és az, hogy azt a néhány harckocsit nem lőtték ki, ami elindult Moszkva-felé, valamint az, hogy Putyin nyugodtan ült a Kremlben, és az, hogy Moszkva "megvédését" szinte csak imitálták - arra engedett már akkor következtetni, hogy egy színjáték nézői vagyunk. Az pedig még rátett egy lapáttal, hogy Lukasenka intézte el, hogy ne menjen tovább a Wagner, már nevetséges része volt a színjátéknak. :) De a nyugati vezetők sem reagálták túl az eseményeket. Most, nemrég olvastam, hogy a BBC Radio 4-en egy kül- és biztonságpolitikai elemző megemlítette, hogy fel kell készülni arra, hogy milyen káosz lehet Putyin után egy nukleáris nagyhatalomnál. Lehet, hogy ez hozzásegít egy mielőbbi fegyverszünethez és béketárgyaláshoz Ukrajnában.
Shortelek 2023. 06. 25. 13:23
Előzmény: #107978  tanrek
Teljesen jó meglátás, sajnos sehmet olvtárs nem okul, jobb lenne hallgatni mint kitárulkozni.
csendben 2023. 06. 25. 12:05
Előzmény: #107979  totoro
Nem az a hír,hogy:  a kutya megharapta a postást.Hanem,amikor: a postás megharapja a kutyát! :-)

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek