Úgy gondolod, hogy annak van önálló tudása, aki az akadémikus történészeknél is többet gondol magáról, és tények helyett hülyeségeket ír le, amiről meg van győződve, hogy azok "akkorisúgyvannak"? Hahahaha! :)
Hát önálló gondolta tényleg nem volt. De nem lehet mindenki átlagember... Ellenben a tisztesség és a belátás elérhető mindneki számára (megtörtént ez már pápai diákokkal is, olyannal is, akit oktató létére kivágtak...).
Ha negyedrészt annyit tudnál a Horthy-rendszerről, mint én, akkor már oktathatnád a szervizes kollégáidat. :) Mesélj pár mondatot az Olaszországhoz történi 1927-es közeledésről és arról, hogy mikor és miért járt először Horthy Berlinben, és a magyar hadseregfejlesztésről Horthy alatt. Egyelőre csak ennyit. Ajánlott irodalom Romsics Ignáctól és Győri Szabó Róbert akadémikusok könyvei, amelyek egyben egyetemi jegyzetként is szolgálnak. :) Neked fogalmad sincs arról, hogy a jogászok államtudományi doktori titulust is kapnak. Bocs, de elképesztően keveset tudsz, és a másikat próbálod cikizni a tudása miatt. Furcsa egy figura vagy - finoman fogalmazva. :)
Nem keverlek össze magammal, ezért van szükséged a látóköröd szélesítésere a horthy rendszerrel kapcsolatban. Természetesen azt sem hiszeem el , hogy korábban belinkelted azt amit most. :))
Tényleg komolyan gondolod, hogy Putyin oligarchiái vagy a tajgalakók fellázadnak? Olyan forradalomnak, amelyiknek nincs meg a lakossági szervezettsége, nem vezethet eredményre, és egyébként sem rossz még annyira sem a helyzet Oroszországban, mint Jelcin alatt - az életszínvonal tekintetében. A Romanovok elleni Lenin-féle forradalom rendesen elő volt készítve, nem egy-két hónap alatt.
Ne keverj össze engem önmagaddal! :) Már több hónapja is belinkeltem, amit most. És nemcsak az USA-ban volt. A legszélsőségesebb antiszemita eszmék a XIX. században Franciaországban voltak. De nem linkelem be, szerintem a szervizes neten is megtalálod. :)
Ha pityun megbukna, O1G-nek arra is lenne egy B terve, ami az előzőnek pont az ellenkezője, és arra is lenne logikus magyarázata a hívek persze azzal is 100%-osan egyetértenének... a ruszkik remélem felébrednek, hogy a kedves vezető kib.szott velük, és ok nélkül küldött százezreket a halálba
Hát, ha Putyko megbukik, akkor a mi nagy Békegalambunk és vele együtt mi is nagy szarban leszünk.... Talán mégis el kellene utazni Kijevbe egy kis pávatáncra.....
Az egyetemek bölcsészkaraiban a szellemiség továbbél. Sok példát tudnék arra felhozni, hogy az 1990 előtti tudományos szocializmus tanszék vezetője hogyan lett '90 után BTK tanszékvezetője más területen.
Én amúgy remélem minél többen olvassák tanárok közül ezeket a kommenteket. Meg a többit is origóról meg mandínerről. Ahogy a debreceniek is. Csak lássák hogy semmit sem ér a hűség a Fidesznél ha épp te vagy az útban.
Az 1988-as tanárok minimum nyugdíjasok már csak szólok. 35 évvel ezelötti eseményről beszélsz. Egy 25 éves tanár is már 60 lenne azok közül. Mellesleg a tanácsok adták ki de nem jelen ti azt hogy minden tanár meg is csinálta. De hát tudom most a tanárokat kell szapulni. Eddig csak lusták voltak mostmár komcsik is lesznek. Mint mindenki aki felszólal a fidesz ellen. Még azok a tanárok is akiknek valószinűleg a fele a fideszre szavazott tavaly is.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!