Ez a bizonyíték arra, amit írtál, hogy én "becsülöm" Putyint? No, látod, mindenre ennyi és ilyen bizonyítékod van, mint amit írtál. De már tudjuk, nem tudsz meglepetést okozni. :-D
a teljes hasonulást magadnak magyarázd, mivel te szúrtad el. már a rövidtávú memóriád is döcög? :))
"Sehmet ma, 09:35Előzmény: #40052 Heisenberg#40056 Ez meg sem közelíti a Jelcin elleni puccskísérletet. Annál még a Gorbacsov elleni puccs is keményebb volt, mert ott miniszterek, pártfunkcionáriusok és a reguláris hadsereg vezetői is a puccsistákkal voltak. . Jelcin idejében, 1993 tavaszán összeült az Alkotmányozó Tanács, amely egy konzultatív testület, az alkotmány körvonalazására. Augusztusban felfüggesztik a tanácsok (szovjetek) működését. Szeptemberben az 1400-as elnöki rendeletben meg is szüntetik a szovjeteket. Erre a reakciós erők a parlamentben elbarikádozták magukat és véres konfliktusok zajlottak le. A kérdés október 4.-én, egy nap alatt oldódott meg, amikor a parlamentet lövette, ami 150 áldozatal járt. A Jelcinnel szembeni csoport vezetőit letartóztatták. Ennyi volt a "puccs"."
Megértéssel kell lenni feléje. Szegény itt vándorol a topikok között, hogy egymagában bemásolgassa mindenhova ugyanazokat. meg kell becsülni az áldozatkészségét.
Az áldozattal járt, az nem egy "t", tudod, teljes hasonulás! Még ezt sem sikerült rendesen leírnod, ha már annál tartunk, hogy ki milyen szöveget tud rendesen leírni.
Most szarban van a köpönyegforgató magyar elit. A szerencsétlen orosz hadsereg Ukrajnában sem bír a " nácikkal ", most pedig a hazájukban is kellemetlen helyzetbe kerültek. Hamarosan küldjük a hadianyagot Oroszországnak.
Ahogyan már hetekkel ezelőtt leirtam, Prigozsint többre becsülöm mint az összes sokcsillagos orosz tábornokot együttvéve. Ezt a puccs kisérletet egyellőre nem értem. Vagy mögötte áll a Biztonsági szolgálat és végigkisérik Moszkváig, vagy ami valószinűbb beugratták egy öngyilkos manóverbe ellenfelei. Én a helyében 50 ezer zsoldossal megszálltam volna Krimet a 2014-es mintára és mint kormányzó tárgyaltam volna az oroszokkal és az ukránokkal. Az orosz déli front azonnal összeomlott volna és a Donbaszi erők is elbizonytalanodtak volna.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!