Itt azert alljunk meg egy gondolatra es kerlek mellozd ezt az alszent hegyi eszedet… 2022. februar utolso napjaiban az orosz hadsereg lepte at a hatart, egy szuveren orszagot tamadott, innen indulunk, minden mas mellebeszeles es szerecsenmosdatas…
A mi kicsikénk aki nemzetegyesítés szólammal a legnagyobb gyülöletet szítja vagy a családok védelme nevében kisemmiz és a a jómóduakho csoportosít át minden földi jót és a rengeteg embert aki most nem az Ő családfogalma szarba sem vesz
Mi az, hogy "nem ítélted el"? Nem vagyok én se Isten, se bíró. Azt leírtam, hogy agressziót követett el, volt KGB-s, stb. Ha ebből te azt a következtetést vonod le, ha támogatom, akkor ehhez nincs mit hozzáfűznöm.
Ezt az azonnali tuzszunet maszlagot meg hagyjuk mar…latom a “nep gyermeke” nalad is betalalt, a bekeparti politikus. Takarodjon vissza orosz foldre es kezdodhet a beszelgetes. 100+ eve pruszkolunk Trianon miatt, de az ukranoktol meg a NER kozosseg elvarja, hogy adja fel a sajat foldjet, finoman fogalmazva is van egy diszkret baja!
Nem kinek, hanem minek! Sem a volt KGB-snek, sem az oligarchák által trónra ültetett zongoraművésznek. Egy azonnali tűzszünetnek és egy igazságos, fenntartható békének. . És te most kinek is szurkolsz? Prigozsinnak, akit már az USA-ban is köröznek és elfogatóparancsot adtak ki ellene még a háború előtti ügyei miatt, nem is beszélve a mostani, háborús bűncselekményekről? A nyugati sajtó, mint pszichopata bűnözőről ír Prigozsinról.
Mondjuk úgy szép az élet, ha zajlik… Ugyanakkor, ha meg nagyobb lesz a kavalkád érdekes kérdés lehet ki ellenőrizi/kihez lojális az orosz atomerő, proliferáció csak a kisebbik kockázat.
Tudod, egyébként teljesen mindegy, hogy mit írsz, a lényeg, hogy ezek egymással vannak elfoglalva és ezt kihasználhatják az ukránok, közben remélem, hogy Fehéroroszországban kitör a forradalom, és az összes rohadékot eltávolítják.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!