Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 10. 19:29
Előzmény: #106973  makasipasztor
#106980

Csak azért, hogy a mai nap is tanulj valamit, aminek később még hasznát veheted! :) A Princeton és a Northwestern egyetemek kutatói által 2014-ben jegyzett tanulmány megállapításai szerint az Egyesült Államok politikai rendszere korántsem demokratikus, sokkal inkább a gazdagok és hatalmasok érdekeit szolgáló oligarchia. Nos, igazából ez nem újdonság. Sőt, a tanulmány alapján annyira nem, hogy ez az egyre fokozódó tendencia már több mint 30 éve egyértelműen jelen van.
.
https://www.businessinsider.com/major-study-finds-that-the-us-is-an-oligarchy-2014-4
Madeinhungary 2023. 06. 10. 18:35
Előzmény: #106977  signal2
#106979
Há' de nekik tiborcka és lölő az igazi magyar gentleman. A fideszhívő jobbágyok a lábukat csókolgatnák, ha találkoznának velük.
idegsüveges 2023. 06. 10. 17:58
Előzmény: #106977  signal2
#106978
Nyilvánvaló, hogy nudli nem tudja, mit beszél! Egész lakónegyedet akarnak oda építeni, a Zuglót Újpalotával összekötő felüljáró újpalotai oldalán pedig ott áll egy át nem adott, jogi vita alatt álló, részben lakott, de többször kifizetett lakásokkal teli több épületből álló komplexum. 
Azért építenek bármit is, mert nagy pénzt lehet szakítani most...a jövő meg le van szarva...pont mint a Fidesz kormányzása...
Ezzel az építkezéssel kapcsolatban hazudoznak fenntartható, "zöld", beruházásról, de aki járt NER-es építkezések közelében, az tudhatja, hogy semmilyen szempont nem számít, csak a haszon....
signal2
signal2 2023. 06. 10. 17:24
Előzmény: #106964  Nudli
#106977
Politikus rokona vállalkozhat, csak ne látványosan az állammal kötött üzleteken gazdagodjon. Ez maga a korrupció. Akárhogy nézem Tiborcz az EUTAF által korruptnak minősített ELIOS ügyleten gazdagodott. Az adófizetőknek ez 12 mrd Ft-jába került (fejből írom).
Nem Tiborcznak van köze a pedagógusbérekhez, hanem az állam költéseinek. Azaz mi másra költ a pedagógusok helyett. Nehéz prioritásban előrébb lévő dolgokat találni, mint az oktatás.
A zuglói ügylet kirívó értékű, elsőre hihetetlennek is tűnő összeg. Fel kell göngyölítebni, mert itt valami nagyon nem stimmel. 
idegsüveges 2023. 06. 10. 16:19
Előzmény: #106964  Nudli
#106976
Már régen "nemzetgazdaságilag kiemelté" nyilvánították a Bosnyák-téri projektet. A többi hozzászólásod ezzel okafogyott! Írd be nyugodtan, hogy mióta megvettek, "csak a munkát kell jól elvégezni, hogy lehetőséget kapj", a te szemedben nem tudnak hibázni!
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 16:15
Előzmény: #106972  makasipasztor
#106975
nem veszed észre? hozzászólásokra válaszoltam. Másrészt 10x többen olvasnak mint beirnak.. meg hát kit érdekel mit gondolsz. :) 
akkor mond már el kit szeretnél hatalmon látni?  :DD 
makasipasztor 2023. 06. 10. 16:01
Előzmény: #106954  totoro
#106974
Na ezt magyarázza meg a mindenhez is értő, mindenkit is ismerő, és mindenkinél okosabb Segghmet
makasipasztor 2023. 06. 10. 15:52
Előzmény: #106962  Sehmet
#106973
Ezt csak hiszed.
makasipasztor 2023. 06. 10. 15:44
Előzmény: #106964  Nudli
#106972
Nem veszed észre, hogy magaddal beszélgetsz?- magadban beszélsz? Súlyos állapot, vagy jól megfizetett foglalkozás. Mindkettő gáz. Lelked rajta.
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 15:43
#106971
tetszik nem, csak gyalog vagy a sakktáblán, ha bármilyen mozgalomhoz párthoz kötöd magad..már is paraszt vagy a kockás mezőn.. megmondják hogy léphetsz..és mikor..valaki játszik veled...egy elfogadható veszteség vagy..feláldozható..
Minden a hatalomról szól.. Nem ismered azokat akik szervezik a dolgokat..nem ismered a szándékaikat..egy marketinghez csatlakozol..ahhoz a képhez amit el akarnak adni neked..és már is eszköz vagy..használnak mint a slozipapírt.. nem bonyi..az emberiségnek vannak évezredes vágyai félelmei..elég ezekből választani.. a többi csak PR kérdése..a média aljas módszereivel segíti ezeket a törekvéseket..Minden a hatalomról szól..jó dolog a közvagyont irányítani.. belemeríteni egyet a kincsesládába.. haveroknak adni egy-egy tallért..mondom legyen út..s lőn.. legyen itt alagút..és lesz.. persze mindegyik erre vágyik.. felosztják egymás közt..de néha többet szeretnének..próbálkoznak mint kiskutya...néha persze fordul a kerék.Ha nincsenek gyökereid elfújnak ezek a (gyökerek? :) szelek.. anemzetben a lelkedben a génekben ott vannak a valódi vágyak..a valódiértékek.. a családból hozott értékrend.. ezek felül állnak mindendivathullámon...universális etalon amit az egész világ használ.
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 15:37
#106970
nem lenne baj a világgal ha valódi liberalizmus lenne, de az újliberálbolsevikok bemocskolják ezt a szót.
Liberalizmus értéke és vivmánya, a tolerancia, a mások véleményének és személyének a tiszteletben tartása, a minden ember egyforma érték egyforma szavazat.De a neolibsik megmondják mi a helyes, mit kell tenned, ha nem teszed kapod a vacak kis cimkéiket, erőszakosak agresszivek és pofátlanok. Csak az ő véleményük a trendi a korszerű és egyedül elfogadható akkor vagy szabad és független ha ezt szajkózod (félelmetes mennyire nem látják ezek a megvezetettek, és még ők birkáznak. Miből fakad ez? kiválasztottság hamis illúziója? volt már ilyen, nem jött be. Erodálják a társadalmi bizalmat az elfogadott társadalmi konszenzusokat.Nem is értik mi a morál, az emberi tartás, az adott szó súlya.De mint minden vadhajtás ez is a méltó helyére kerül majd, a fasizmus a nácizmus a szocializmus bűzös szemétdombjára a kitalálóival együtt.A jó és a rossz fogalma kb egyforma a világban. Sokfelé jártam, sok embert megismertem mert valóban érdekeltek, az értékek mindenhol értékek voltak.A bigottság a kettős mérce és a kiválasztottság balga ábrándja a világ rákfenéje. A kufár lélek a szerzési vágy, amikor a túlerősödött majmok elveszik a gyengébbektől a javaikat, teszik őket rabszolgává a saját hazájukban. Persze mindezt felszabaditásnak álcázva háborút gerjesztve, ahol a háború kufár hiénái is jóllakhatnak.A valódi liberalizmuson kell alapulni a demokratikus társadalmaknak, ez a világi lét és mellette önként vállalható a szabad vallásgyakorlás.Nem kell mindenkinek független entitásnak lenni, az emberek 40%ának nincs is erre igénye, beleállnak a trendekbe élvezik a rövid pillanatokat a talmi csillogást a cifra nyomorúságot.De ettől nem kevesebbek, ők ilyenek ez kell nekik.
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 15:35
#106969
Át kellett neveznem a liberálbolsevikokat liberálnácikra.
Miért voltak liberálbolsevikok? mert a liberális eszmére rátelepedtek, semmi közük a liberalizmushoz annak az alapjait sem ismerik el, szélsőbalos eszméket vallanak és szocialista a felépítményük. Szocialista mert kollektívista a gondolkodásuk, ők a kiválasztottak ők tudják mi a jó neked, tudják te is ezt akarod de félsz, gyáva vagy és meg vagy félemlítve a nemzeti kormányok által, ők érted is harcolnak mondják, kéretlenül és felhatalmazás nélkül .
A bolsevikok a kommunista elveket vakon követők voltak semmiféle kritikát nem fogalmaztak meg és nem is tűrtek el. A bolsevikok egyben radikálisok is, erőszakkal terrorral terjesztik a kórt és partizán akciókat terrorakciókat szerveznek.
Miért lettek liberálnácik?
Félelmetes zsigeri gyűlölet van bennük másokkal szemben, felsőbbrendűnek érzik magukat. (nem úgy néznek ki)
A nacácizmus az nemzetszocialista( alapból kollektívista), ez is szocialista, szocialista mint a kommunista elv és mint ez a mostani liberálbal/radikális baloldal ahogy usában nevezik ezeket.
A nemzet rész itt nem a valódi nemzetet jelenti hanem az elvbarátok nemzetközi közösségét, ők is faji és elvi alapon rendeződnek. Hitlerszerűen világhatalomra törnek, a totális hatalom a céljuk.
Nincs demokratikus felhatalmazásuk, senki nem kérte fel őket erre.
Rátelepednek a demokratikus felépítményekre, zsarolással korrupcióval lefizetik a tisztviselőket, rárepülnek a joghézagokra.
Nem érdekli őket a demokrácia, ahol nincsenek hatalmon ott békétlenkedés lázitás, obstrukció, akadályozni összeszarozni mindent.
Csak az a jó amit ők mondanak és akarnak, minden más az fasizmus, hazugság és dohos régi világszemlélet.Korszerű módszerekkel dolgoznak, kihasználják a közösségi oldalak adta befolyásolási lehetőségeket, jól választják meg a hívószavakat. Modern, szabad, értelmes és értelmiségi ember vagy ha velük tartasz, nem vagy homofób és csúnya fasiszta, emberséges és humanista csak velük lehetsz a dolgod csak annyi azt mondod amit a szádba adnak. Nem viselik a kérdéseket a kritikus gondolkodást, azonnal rád repül a mémhadsereg ha meginogsz vagy nem szajkózod a jelszavakat.
Minden társadalmi megegyezést, tiszteletet, hagyományt, nemzeti érzést támadnak.
Ennek a mozgalomnak egy ága a sorosizmus, soros nyitott társadalom című agymenése.
Nem pontosan értem a célját, hiszen a papírok nélküli siserehad csak terheli a társadalmakat mint gazdaságilag mind személyes érdekekben, szabadságérzésben. 10% alatti a munkavállalásuk zömében nem a hiányszakmában dolgoznak, seftelnek kisboltokban dolgoznak, értelme? Főleg mivel családegyesítés címen még hoznak magukkal 4-8embert akik nem aktívak szintén terhelik a szociális ellátórendszert. Ezek az idegenek ráadásul nem akarnak beilleszkedni egyik társadalomba sem, nem fogadják el az adott ország törvényeit szabályait. Soros zsidó származású, ha ezeket a szélsőséges muszlimokat betelepítik akkor várható ezek ősi ellenségének a zsidóknak a támadása. Ez is cél lenne?
Ha az elmaradott országokból eljönnek az aktív emberek akikkel fejlődhetne egy ország akkor ott mi lesz? vagy ez a cél?
Ha megvalósulna beteg világuk akkor nemek nélküli embermassza dolgozik majd nekik, ha jól viselkedsz nyalhatsz vagy kapsz egy boldogság impulzust a csipedtől.
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 15:28
Előzmény: #106954  totoro
#106968
és mi van ha most váltogatják a külföldiek az eurt forintra.. és jövöre pl 412lesz..csak el kell adni eurt.. és -10%
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 15:23
Előzmény: #106953  Dehogynincs
#106967
tisztázzuk. a megbolondult eus szélsőbalos náciknak ellenség orbán...igen, elérték  azt, hogy nyilvánosan nem vállalják fel vele a kapcsolatot..de számitanak a konzervativ értékek mentén tett munkájára.. az ezzel kapcsolatos vétókra.. (egyszer be kellene szopatni ezeket, megszavaznánk azt ami nekik szar) 
Eu a szuverén országok szoros érdekszövetsége..ez az alap gondolat erre egyesültek.. nem a liberálbolsevik diktátumok végrehajtására..az európai unió létrehozására.. 
Orbán erős személyiség és ezért megosztó..mint gyurcsóti.. Varga, lázár vagy valamelyik leány is lehet orbán helyett. Talán már a következő választáson azt mondja elfáradt..jöjjenek a fiatalok. 
Akkor neked is felteszem a kérdést. Ki legyen orbán és fidesz helyett? 
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 15:13
Előzmény: #106963  badsector1
#106966
ennyire ne legyél szimpla, trump mindját putyinnak adta.. ebböl látszik mit tettek a fejedbe. 
De ha jól rémlik biden garázsában is volt egy kis olvasgatni való. 
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 15:11
Előzmény: #106941  Shortelek
#106965
összezavart ugye? érezted igazam van.    Vedd észre beszopattak és birka vagy.. csak a szined más. 
Te sem mered kimondani kit szeretnél orbán helyett. 
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 15:06
Előzmény: #106945  geza77
#106964
nem ismerem az ügyletet de butaságot beszélsz.. Tiborcznak mi köze a pedagógusok béréhez? Saját üzlete van. 
Egy politikus rokona nem vállalkozhat? akkor járna nekik valami magasabb juttatás nem? 
Itt van orbán, van gyereke van veje.. akkor nekik is kellene egy magasabb összeget kapniuk nem? 
A másik, én nem gondolom orbán teefonálgat az érdekükben, sok kapcsolatépitö szervilis ember van aki igy azt gondolja orbánnak tett szivességet és majd bratyizik vele.. nekik ugyanúgy össze kell rakni a projektet max jobb a pedigréjük...  
De adva van, jelentsd fel. Zuglóban amúgy is karácsonyék emberei vannak ha jól rémlik... 
badsector1
badsector1 2023. 06. 10. 14:42
Előzmény: #106958  bigyula
#106963
"Zuhanyzójában rejtette el Donald Trump az Egyesült Államok nukleáris titkait"
    
Ha ezeket az infókat putyinnak is átadta, akkor a nehez lesz a börtönt elkerülnie.
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 10. 13:19
Előzmény: #106960  somogyi
#106962
De, ha az USA lakosságának éppen erre van szüksége, mert elege van a liberális demokráciának hívott plutokráciából, a BLM mozgalomból, stb. Vannak ilyen hangok már a kint élő ismerősök körében is, nem véletlenül tartanak a népszerűségét egyre jobban növelő Trumptól, akit a Wall Street farkasai nem igazán tudnak befolyásolni, mint az utóbbi idők szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb elnökeit!
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 06. 10. 13:16
Előzmény: #106951  rockmaster
#106961
Orbán bizonyítani akarja, hogy vannak, akik még szóba állnak vele. Most éppen arról tárgyal, hogy olyan bonyolult infrastrukturális és szállítási kérdéseket oldjon meg, amelyek kívül esnek Magyarország és Türkmenisztán hatáskörén.