Helló Angyal! Kivártam nagyon sokáig ma, írtam is, hogy short a megérzésem, akkor nyitni kellett volna... Aztán DT, ahogy Te, zárni is. Sebaj, marad a swing ez így izgibb :) Sok sikért Neked is! Reméljük jól szállunk ki, és nem elszállunk :D
Helló Magic!Ma volt gázban egy pár jó DT-m longra TL 46-ban.107-116 ft között..Túl hamar is nyitottam longot 2.860-2.870 körül,(121-123 ft-s certi áron)azokat viszont nem tudtam ma zárni.Azokat holnap nekem is gépészkednem kell.Swingre is vettem 2.820-2.830 körül longot .az jelenleg jónak tünik.Remélem,holnap a Te shortjaid is jók lesznek.Euró long tartva!Az erő legyen Veled!:-)
Igen.. most viszont bikázzák, a short pozimat holnap menedzselnem kell majd, ha ez így marad. Meglátjuk, ha nagyon elmenne mínuszba, akkor lehet beleülök egy időre.
Sajnos én is hajlamos voltam az ugrálásra. Mostanában inkább előre meghatározom, hogy egy-egy ötletért mennyi bukót vállalok be. Amíg azt nem lépem át, addig várom a csodát. Aztán vagy átfordulok nyerőre vagy nem. Ha nem, akkor nekem muszáj picit várni, hogy lássam az irány, de újabban egyre nehezebb. Nagyok a csapkodások. Persze ez se tuti módszer, mert volt már, mikor kiszálásom után repesztett a nyerőbe. De ez ilyen szakma. Éves szinten kell figyelni az egyenleget. Csak szoktam figyelni hol mennyi forgalom van. Nálam egy-egy döntésnél ez is szempont.
Matekoztál benne rendesen.. Az már veszélyes, akkora pakkokkal. Lehet gyors nagy skalp, de gyors bukta is. Közben csepegtetik a fogy. előrejelzés adatokat, de kva lassan. Most shortosnak tűnik, de még jön kettő...
2653-nál sp.t kaptam volna, jó is lett volna, mindig beállok valami remény szintre, így kaptam ma gázt, de csütörtökre gyúrok 2700 körül szeretném megnyitni a shortot, holnap Fed duma, csütörtök kínai remény, pénteken valóság
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.