Kivárás lesz... Aránylag távol a certi KO le is fel is. Réstöltést jósoltak az elemzők aztán le 2.55 irányba. Egyik azt írta, ha 2.860at töri, akkor le 2.750, stb.
Valahogy én ezeket nem tudom kezelni, SP meg WTI, akárhányszor próbáltam, mindig csak kapkodtam és rossz vége lett :) Gizit bent hagytam, ott ahol a part szakad, mert 2.840-ről van nyitva a short.
Én is volt, hogy vettem 75k db-ot... irreleváns szerintem. Valaki pörög benne, mivel nagy db száma van, így ugrál. Nem tudja mi legyen... Mert pár ft elmozdulás 200-400k bukta akár 5 perc alatt..
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Még nagyon régről maradt KEG részvényem, kb 800000Ft bekerülési árral. Mit tudok kezdeni a részvényeimmel? Nem is foglalkoztam eddig a részvénnyel, nem követtem nyomon az alakulását, most olvastam a decemberi cikket, hogy törvénysértések miatt kizárták a BÉT-ről a céget és nem lehet kereskedni a részvényeivel. Mondjak le az összegről? Vagy valami ötlet? Segítségeteket előre is köszönöm.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.