Igen, de nem is ez számít igazán, hanem a GFS HDD előrejelzés a 00z, 06z, 12z, 18z. Ezeket nézik igazán a nagyok. Tegnap akkor kezdték felhúzni az amcsik, amikor kijött 2019.02.13-ra tippelt 12z adat. A mostani 00z adat macis lett (ez a mi időnk szerint reggel 6kor jött ki), a mi időnk szerint délben jön a 06z. Akinek előfizuja van az a 2019.02.14-et is látja, azt írta investingen, hogy semleges lett, tehát a 30 éves átlagon van. Az látszik, hogy nem számítanak február 14-ig brutál hidegre, utána meg már ki tudja mit hoz a február, lassan itt a március.
Natgasweater előrejelzés .A fordítás google fordítóval történt.Beragadt a billentyűzetem az előbb. Január 29-február 3: A veszélyes poláris robbanás a következő néhány napra a Közép-Nyugaton átmenő, -40 ° F -20-as évekig, majd az Ohio-völgyben és a -20-as és 10-es évek közötti északkeleti irányban, a 20-as és 30-as évek mélyén. dél és délkelet. A nagy tavakon északkeletre havazik majd a déli és délkeleti és keleti t-t. A poláris robbanás kilép a Fri-Sat-ból, és erősen felmelegszik, hogy kövesse ezt a hétvégét az Egyesült Államok déli és keleti részén. A Nyugat enyhe lesz a part menti államokban, de hidegebb lesz az Mtn Nyugat felé.Összességében az országos kereslet nagyon magas lesz, majd ezen a hétvégén LOW késik.
Nergasweather alőre jelzés szerint VERY HIGH-ról lemegy LOW-ra a nemzei kereslet. Január 29-február 3: A veszélyes poláris robbanás a következő néhány napra a Közép-Nyugaton átmenő, -40 ° F -20-as évekig, majd az Ohio-völgyben és a -20-as és 10-es évek közötti északkeleti irányban, a 20-as és 30-as évek mélyén. dél és délkelet. A nagy tavakon északkeletre havazik majd a déli és délkeleti és keleti t-t. A poláris robbanás kilép a Fri-Sat-ból, és erősen felmelegszik, hogy kövesse ezt a hétvégét az Egyesült Államok déli és keleti részén. A Nyugat enyhe lesz a part menti államokban, de hidegebb lesz az Mtn Nyugat felé.Összességében az országos kereslet nagyon magas lesz, majd ezen a hétvégén LOW késik.
Hopp, közben meglökték menetrend szerint le a 6os műszakban. Nem jelez hideget február 14ig, ami az átlaghoz képest növelné a fogyasztást. Sőt kevesebb fogyasztást jelzett.
Igen, lefelé van a trend, és hiába "olcsó" a 4.5 meg 3.7-hez képest, tud még menni lefelé, ahogy tegnap írtam is, sokszor ezt szívjuk meg mi büfik. Én ezzel a logikával spekiztem tegnap. Sok sikert mára! Nyitáskor jövök, és döntök :-) Köszi a tippeket!
Az én logikám szerint európai nyitás után lesz lehetőségem a longjaimat zárni 2.900 környékén.ztán leteszik 2.800-ig vagy az alá ahonnan lesz még egy felhúzás 2.850-2.860-ig.Aztán londoni időben elkezdik beverni 2.800 alá 2.770-ig.USA nyitás után meg eldöntik,hogy felmegy-e 2.800 felé.Nagyon down még nálam is a trend.Csak spekából longolok.Gyakran fordítva mozog gizus,mintahogy várható lenne erre gondolva nyitottam longot tegnap lutriból.Jó vadászatot!
https://invst.ly/9x6ev Való igaz,ha nem töri felfelé szignifikánsan,akkor csak egy gyenge felfelé korrekció lesz,és megerősiti a down trendet.kioldalazásnak tünik,a felső trendvonal irányába,ahonnan mehetünk az alsó trendvonalnak.
MA50 óráson 2.916,BB teteje 2.925. A réses gap down óta erről a szintről már 3-szor is leesett az gáz ára.Kiváncsi leszek a szitura. https://invst.ly/9x3hb
Gáz most bőven2.900 felett,de ez nem jelent semmit.Holnap reggel 9-kor lesz érdekes,hogy akkor mennyi lesz az ár.Euró erősödésre spekuláltam(EURHUF),de lehet hogy holnap dobom a longomat.:-))
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.