Hát tudod a certizésben ez a "szép".Ha nem külföld akkor az ERSTE baxik ki velünk.Nem is értem miért csináljuk mi "szegény" certisek.Hi-hi hi. XD.-)))))))))
Kaszinó ez, mint mindig... 30 percesen újra bent a BB szalagban alul. Na mindegy, én kivárom, 3.8-ig kiütésig csak nem húzzák fel.. ahhoz tavaszra jégkorszak kell.
Hát pajtás mindig ezt csinálják.Mindig az EU időn túl vannak a nagyobb mozgások.Nézd meg jó 7 perce 2.860 az ár.tegnap 2.806 volt az alja a teteje meg 2.922.Se nem long se nem short jelenleg.Qrva gecik nem?Nehogy már tudd az irányt! :-)
Totál így van! :D Viszont most nekem jó volt, hogy zárva voltunk, mert a 2.900 fölé húzgáláskor én már buktában dobtam volna, így meg van remény, és tartom a szar helyen (2.840) nyitott shortokat.
Igen csak esélyes,hogy igazad lesz.Én várok egy felhúzást 2.870 felé és onnan egy próba shortot fogok indítani.Jól éreztem,hogy dagonya lesz.Sztem 12 után jönnek a nagyobb lemozgások.Sztem amcsik leteszik 2.750 alá.
De olyan cuki,hogy a tegnapi alj,meg a tegnapi csúcs közé rakják be 9-re ,hogy nehogy már , ha ők nem tudják az irányt,akkor te se tudjad,s általában mindig ez a szitu.Re.:"aranyközépút".:)
Még azon gondolkodom, hogy az, hogy elesett az emelkedő 3 éves trendvonal, illetve bement a 2.880-2.900-as támasz sáv alá (tegnap még visszahúzták), az a macit jelzi. Ha ma piros lesz, akkor teljesen megerősítve a medve.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.