Köszönöm! Most és én is erre brazírozok. Vettem pár TL46-ot. Max február közepéig várok még emelkedést. Utána csak lefele. Ha van megérzésed Magicmaan szívesen veszem.
Hát én zártam öregem,a mai nyerőm fele nagyjából elment,de jelenleg egy darab gáz certim sincs.Vételin vagyok várom az adatot.Leszúrásra belevennék aztán hagy menjen az a bika! :-)
Meglátjuk holnap milyen lesz a fejem :D Drukkolok, hogy ugorjon fel az adat előtt egy jó záráshoz, vagy ha rulettet nyomsz, akkor meg az adatra még jobban. Az elemző faszi a barcharton elérhetőnek látja a 3.200-3.220-as szintet, persze ha felfelé megy, igazi ellenállási szint szerinte ott van. Jó levegőzést, és szép estét Neked is!
Hát köszönöm és tiszta hideg fejet kívánok Neked holnapra.Én dettó így vagyok az OTP-vel!Felbaxom magam agyilag utána lenyugszom és maradok náluk.Most a rendszerük normálisan működik.Meg már én is megedződtem.Gáz most nekem is felejtős lesz ha zárom az utolsó longomat.Megyek és járok egyet a havas erdőn és relaxálok.Majd pörgök én is holnap tovább!Szép estét!
Sok sikert Neked! Leszedtem a teljes lóvét a számlámról, már csak pár 10ezer Ft maradt, holnap megyek intézem, amit írtam. Pedig jó kis pörgés volt itt az utóbbi napokban :) Aztán lehet, hogy holnapra lenyugszok, meg ismerem itt az Erstések egy részét is, azok lehet lenyugtatnak majd.
Kidobtam, kész. Mai nyerő fele oda, nem baj. Az egész ERSTE rendszer totál lassú, sz@r volt most, a telón sem ment normálisan. Bent állt a jegyző 160-on, beadtam ajánlatot, és nem teljesült! Az előbb 161-en állt, beadtam 160-ra és 160on teljesült, aztán a jegyző ugyanúgy 161-en állt!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.